Snel geleverd vanuit een groot aanbod

Goede uitleg op de site, een groot aanbod en keurig ingepakt geleverd met zelfs een kaart om de de juiste maat te kunnen (blijven) nemen.

D

D

Leuke modellen, goede kwaliteit!

Altijd fijne schoentjes van kwaliteit. Blijft een feestje om een nieuw paar binnen te krijgen voor de kids.

Super goede stevige kinderschoenen, van goede kwaliteit en altijd elk seizoen mooie schoenen!!!!!!!!

Wij hebben altijd schoenen van shoesme voor ons zoontje, wij vinden kwaliteit schoenen erg belangrijk. Winter, zomer schoenen( sneakers en sandalen)we hebben het allemaal. Heel tevreden over, en altijd gave stoere schoenen!

Geweldige kinderschoenen

Al meerdere keren besteld bij Shoesme en altijd tevreden. De schoenen zijn van goede kwaliteit. De sneakers gaan door de stootneus extra lang mee. Heel handig, de kinderen kunnen gewoon lekker buiten spelen zonder dat ik me zorgen hoef te maken over hun schoenen.

Alles klopt!

Alles klopt gewoon. Voetbad uitstekend! Vorm prachtig ! Kleur schitterend! Kan niet anders zeggen dat het werkelijk een uitstekende schoen is. En….. kleinzoon super blij dat is zoveeeeel waard!

Mooie schoenen, snel geleverd en goede prijs.

Leuke nette schoenen voor kinderen. Vrolijke kleuren, genoeg keuze en lijkt goede kwaliteit.

Super mooie degelijke schoentjes ontvangen

Mooie schoenen, soepel maar wel stevig en snelle verzending. Helemaal super!

Schoenen van kwaliteit

Ons zoontje loopt graag op de Shoesme schoenen. Ze zijn stevig voor de voeten en van een goede kwaliteit. We hebben ook andere merken geprobeerd maar komen steeds terug naar de schoenen van Shoesme.

Fijne schoenen

Fijn schoenen merk. Voor mijn kinderen koop ik alleen schoenen van shoesme. Leuke patronen, verschillende soorten stijlen en kleuren, eigenlijk voor ieder wel wat te vinden. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Iedere keer mooie kwaliteit schoenen die erg lang mee gaan, daarnaast worden ze super snel geleverd.

Fantastische schoenen, en super hip

Schoenen zijn super soepel maar ook stevig! Iets wat belangrijk is bij kinderen die net lopen! Ze zien er stoer uit, leuke kleuren dus veel keuze! Ik heb bij beide zoons al vele paren en kleuren gekocht! Ik raad ze zeker aan. Fijn dat er ritsjes in zitten zodat ze de schoenen zelf aan en uit kunnen doen.

Ik wil alleen nog maar Shoesme

De schoenen van Shoesme zijn niet alleen mooi maar ook kwalitatief erg goed. Ik vind het heel fijn dat alle schoenen van echt leer worden gemaakt, dat ze een goed voetbed hebben en veel steun en stevigheid bieden! Perfect voor de kleine, groeiende kindervoetjes! Ik koop echt alleen nog maar shoesme voor mijn dochter; sandalen, laarsjes, sneakers, alles! En ook onze pasgeboren zoon krijgt zodra hij zijn eerste stapjes gaat zetten Shoesme schoenen! Ik ben een hele tevreden klant en raad iedereen Shoesme aan!

Altijd zeer tevreden! Stevige schoenen.

Met 2 ravottende kleuters altijd op zoek naar schoenen die toch een tijdje meegaan en niet direct versleten zijn. Je kent het wel de neus van de schoen ziet echt af! Daarom blij deze schoenen ontdekt te hebben die een verstevigde neus hebben. Hierdoor zien de schoenen er veel langer mooi uit! Heb al vaker van dit merk gekocht en steeds tevreden. De kinderen vinden ze ook fijn om te dragen en een steunzool past er prima in!

Mooie, stevige schoen om te leren lopen

Prachtige schoen, stoer. Goed voor ontwikkeling van lopen en snel geleverd

Dochter blij, wij blij!

Regelmatig gebruik gemaakt van jullie webshop. Prima producten, fijn verpakt en snelle service.

Ik kocht schoenen voor mijn dochter en ze waren erg goed

Snelle levering en schattige schoenen

Hele goede pasvorm en hele leuke sandaaltjes.

Mooie, stevige schoen

Altijd van goede kwaliteit, stevig, verschillende soorten pasvormen. Mijn zoontje van 2 heeft altijd nog gelopen op schoenen van Shoesme

Mooie schoenen en fijne klantenservice

De schoenen van Shoesme zijn al jaren mijn favoriet voor de kinderen. Ze zien er leuk uit, maar zijn vooral goed voor de voeten. Er ging dit keer wat mis bij de bestelling, maar ik ben heel goed geholpen door de klantenservice.

Schoentjes die met het seizoen meegaan

Veel keuze op de website, fijne filter mogelijkheden. Schoenen gaan met de trends mee. Goede kwaliteit schoenen. Snelle levering.

Goede kwaliteit en super mooie schoenen

Hele fijne schoenen

Mijn zoon is heel lastig met schoenen maar zodra hij de go bananas gympen ziet zegt hij :" oh wouw mooie schoenen". Hij kan er hard op rennen wat met 2,5 jaar oud natuurlijk het belangrijkste is.

Snelle service, goede pasvorm en hip

We bestellen de kinderschoen altijd via Shoesme. Kwaliteit is goed, hippe kleurtjes en modellen.

Unieke kwaliteitsschoenen!

De site heeft me erg verrast. Door de eigen lijn schoenen van Shoesme heb je net eens wat anders dan 'standaard'. Leuke printjes en kleurtjes! En de kwaliteit staat ons erg aan! Onze dochter is heel gelukkig met haar leuke canvas sneakers.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg