Super mooie en stevige schoentjes. Mijn dochtertje is heel blij met haar nieuwe schoentjes en rent er blij mee in het rondt.
Hi Susanne, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de nieuwe schoenen van je dochtertje. Liefs Team Shoesme
Kleindochters waren meteen verliefd op de mooie schoenen met leuke, kleurige print. Alle 3 de meiden wilden graag diezelfde schoenen. Zou een 10 hebben gegeven als zooltjes wat Soepeler waren. Bovendien prima prijs/kwaliteit verhouding
Hi Annelies, We love Go Banana's!! Wat leuk om te lezen dat je kleindochters de sneakers zo leuk vinden. Dat begrijpen wij wel. ❤️ Wij wensen je kleindochters veel speel en ren plezier met hun nieuwe schoenen. Liefs Team Shoesme
De schoenen van go bananas die mijn kinderen bij Shoesme hebben uitgezocht, zijn qua pasvorm wat breder dan gemiddeld. Dit stond dan ook netjes bij de schoenen aangegeven. De printjes zijn supertof en ik vind het fantastisch dat de schoenen zowel met veters als met klittenband te krijgen zijn. Wel vind ik € 39,95 veel geld voor een gympje in maat 24. De schoenen zijn snel geleverd en retourneren is makkelijk. Wel jammer dat het niet volledig gratis is.
Hi Zoe, Bedankt voor je feedback! We love Go Banana's 🍌 Super fijne sneakers die tegen een stootje kunnen door de handige stootneus. Wij wensen je veel plezier van je bestelling en hopelijk zien we je nog eens in onze webshop! Liefs Team Shoesme
Fijne en leuke schoenen voor ons kleintje die er heerlijk zijn eerste wandelingetjes meemaakt.
Hi Dominique, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat de schoentjes goed bevallen. Wij wensen je kleintje heel veel plezier met zijn nieuwe schoentjes 😘. Liefs Team Shoesme
Wij kijken naar een goede kwaliteit en ook mooi een betaalbaar daar kinderen zo snel groeien en soms 2 maten nodig hebben per seizoen
Hallo Patrick, Dankjewel voor deze review! Hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs Team Shoesme
Laatst schoenen besteld. Ze waren snel geleverd en zagen er precies uit zoals op de foto. Zowel ik als mijn kleintje zijn er heel blij mee
Hi Isabelle, Wat leuk om te lezen dat jij en je kindje zo blij zijn met de Go Banana's Sneakers. 🍌 We zijn enorm blij met jou als klant! Wij wensen jullie veel plezier van de nieuwe schoenen en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs Team Shoesme
Ik heb de eerste loopschoenen van mijn dochtertje hier gekocht en ben er super tevreden over. Ze zitten heel stevig en voor ik het wist stapte ze de hele kamer door en wilde ze alleen nog maar "oenen" aan. Goede kwaliteit en ook nog een leuke schoenen om te zien!
Hi Nicky, Bedankt voor de 10! Wat fijn dat onze schoentjes zo goed bevallen. De eerste loopschoentjes zijn perfect voor de eerste stapjes. ❤️ Heel veel plezier met de 'oenen' en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Zeer mooie nette kinder schoenen. Alleen missen wij de extra smal zodat mijn jongste en mijn oudste ook mee kunnen shoppen en wellicht de maat vergroten tot aan 40 41 zodat kindjes met de grotere voetjes ook zulke gave schoenen kunnen dragen. Liefs joyce
Hi Joyce, Dank je voor de feedback. Kindervoeten in de groeifase zijn vaak slank en rank. Shoesme schoenen zijn daar perfect op afgestemd. Onze leesten en zolen zijn zodanig opgebouwd en ontwikkeld dat ze passen aan elke smalle tot normale voet, smalle kinderschoenen dus. Wij hebben hierover een Blog geschreven, hierin staan nog meer tips waar je op kunt letten. https://www.shoesme.nl/blog/smalle-kinderschoenen-onze-tips Hopelijk heb je hier wat aan want ieder kind verdient een Shoesme! Heb je nog vragen, mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice 😊 Groetjes, Team Shoesme
Altijd leuke schoenen, de kwaliteit is echt goed. Heel fijn dat het veters met rits (vaak) is, kunnen de kids ze zelf ook aan/uit doen! Felle kleurtjes, of mooie basics! Ik laat de kids zelf kiezen! Soms sale en soms nieuwe collectie!
Hi Jacyntha, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Ik wens je heel veel plezier van de schoentjes en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Al meerdere keren schoentjes gekocht voor m’n zoontje. Hele goede schoenen, gaan lang mee, zitten goed. Ook bestellen en retourneren zonder problemen. Zeker voor eerste schoenen van je kindje een aanrader!
Hi Esmee, Bedankt voor je review. ❤️ Gave sandalen heb je besteld voor je zoontje! Onwijs veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Bij mijn weten de enige kindersneaker met leder afgewerkt binnenin. Mijn dochter draagt geen ander merk!
Hi Evy, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Vanaf de 1e schoenen van mijn dochtertje bij shoesme schoenen besteld. Snelle levering en het thuis meet systeem is ideaal. Zo kan je de groeiende voetjes gemakkelijk en snel opmeten
Hi Joyce, Bedankt voor deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met ons merk. 💗 Wij vinden het erg belangrijk dat klanten gemakkelijk de maat op kunnen meten van de voetjes van zijn/haar kindje. Onwijs veel plezier van je bestelling en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs Team Shoesme
Goede pasvorm en flexibel! Mijn dreumes werd er helemaal enthousiast van en ‘liep’ er gelijk op weg. Klittenband sluiting ook super fijn en de stiekjes in plaats van veters
Hi Birgit, Wat leuk om te lezen dat je kindje zo enthousiast word van zijn nieuwe schoentjes! Wij wensen je onwijs veel plezier van de nieuwe schoentjes en hopelijk tot snel in onze webshop. ❤️ Liefs Team Shoesme
Snel geleverd. Mooie kwaliteit leer, goede pasvorm.
Hi Heleen, Wauw bedankt voor de 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.❤️ Veel plezier van de bestelde Baby Basket sneakers! Liefs Team Shoesme
Voor alle 3 mijn kinderen shoesme schoentjes de keuze is enorm reuze en zooo fijne schoentjes ik en me zoontjes zijn er zo blij mee ! Echt in 1 woord fantastische schoenen echt een aanrader
Hi Ashley, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Shoesme! Wij zien je graag terug op onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Mooie schoen met een stevige zool. Lekker dat er een rits in zit, scheelt veel veters strikken. Enige minpunt is dat de veters die er in zitten, erg lang zijn. Iets te lang voor de schoen eigenlijk, de veters overheersen nu nogal. Verder heel snelle levering, dus dik tevreden!
Hi Erica, Bedankt voor het delen van jouw feedback! Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor kinderen zodat zij zelf hun schoenen aan en uit kunnen doen. Wij wensen je veel plezier van de bestelde Shoesme sneakers. 😘 Liefs Team Shoesme
Ik had eerder een paar schoenen van shoesme retour gestuurd en een review geschreven dat de maatvoering te klein is. Nu heb ik een ander paar schoenen van shoesme in dezelfde maat maar deze vallen wel goed. Ben nu dus erg tevreden.
Hi Astrid, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Veel plezier van de bestelling en hopelijk zien we je snel in onze webshop. Liefs Team Shoesme
De schoenen zien er niet alleen heel leuk uit, ze zijn erg fijn. Bij m’n baby blijven ze heel goed zitten (baby’s trappen ze nogal eens uit) en m’n oudere kind zitten ze erg fijn zegt ze. Ze noemt ze ook wel haar “springschoenen”. Is de hele dag aan het rennen en springen. Ben er erg blij mee, ik koop nergens anders.
Hi Esther, Bedankt voor het delen van deze leuke review. Wat goed om te lezen dat de schoenen zo goed bevallen. We zijn enorm blij met jou als klant! Wij wensen jou kids veel stap, loop, ren en spring plezier met hun nieuwe schoenen. ❤️ Liefs Team Shoesme
Super fijne en mooie schoenen. Zijn degelijk en zitten perfect!
Hi Rianne, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Onwijs veel plezier van de bestelde schoenen en hopelijk tot ziens in onze webshop. Liefs Team Shoesme
Niet goedkoop, wel de beste aankoop voor de juiste start voor de eerste stapjes. Juist aangeleerd is een leven lang profijt!!
Hi Leonie, Bedankt voor het delen van jou review! 💗 We zijn enorm blij met jou als klant. Veel plezier van de bestelde babysneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop. Liefs Team Shoesme
Snelle levering!
Hi Fleur, Heel erg bedankt voor de 9!❤️ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering. Wij zien je graag terug op onze webshop. Groeten, Team Shoesme
De schoenen van Shoesme zijn perfect voor onze dochter. Ze passen altijd goed, zijn leuke modellen en het belangrijkste, deze 2 jarige kan er alles mee doen en ze blijven mooi!
Hi Bernadette, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw dochter heel veel plezier met de gave sneakers met de kidsproof stootneus. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Ik ben zo’n fan van Go Bananas, allemaal even vrolijk! De maat en de steun die ze bieden zijn goed en dat voor een super mooie prijs!
Hi Maartje, Dank je voor je review! Wat een gave Go Bananas sneakers heb je besteld voor je dochter! Hiermee kan ze shinen op het speelplein ❤️ Binnenkort komt de nieuwe Go Bananas collectie online 😊. Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen, prima service. Het lukte me een paar dagen niet om in te loggen vanwege een foutmelding van mijn adres. Hier is toen erg snel en adequaat op gehandeld door de helpdesk. Blij met de schoenen en de service.
Hi Marit, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Groetjes, Team Shoesme
Perfectie pasvorm voor mijn dochter met smalle voeten. Ze bieden de juiste stevigheid en een mooi verdikte stukje bij de hiel om blaten te voorkomen. En ook nog eens mooi om te zien!
Hi Merel, Bedankt voor de 9! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de sandalen. Heel veel plezier ermee. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg