Top schoentjes met leuke print

Super mooie en stevige schoentjes. Mijn dochtertje is heel blij met haar nieuwe schoentjes en rent er blij mee in het rondt.

Supermooi !

Kleindochters waren meteen verliefd op de mooie schoenen met leuke, kleurige print. Alle 3 de meiden wilden graag diezelfde schoenen. Zou een 10 hebben gegeven als zooltjes wat Soepeler waren. Bovendien prima prijs/kwaliteit verhouding

Fijne schoenen, snel geleverd, makkelijk retour

De schoenen van go bananas die mijn kinderen bij Shoesme hebben uitgezocht, zijn qua pasvorm wat breder dan gemiddeld. Dit stond dan ook netjes bij de schoenen aangegeven. De printjes zijn supertof en ik vind het fantastisch dat de schoenen zowel met veters als met klittenband te krijgen zijn. Wel vind ik € 39,95 veel geld voor een gympje in maat 24. De schoenen zijn snel geleverd en retourneren is makkelijk. Wel jammer dat het niet volledig gratis is.

Fijne en leuke schoenen voor ons kleintje die er heerlijk zijn eerste wandelingetjes meemaakt.

Leuke en goede kwaliteit

Wij kijken naar een goede kwaliteit en ook mooi een betaalbaar daar kinderen zo snel groeien en soms 2 maten nodig hebben per seizoen

Super leuke schoenen en snelle levering

Laatst schoenen besteld. Ze waren snel geleverd en zagen er precies uit zoals op de foto. Zowel ik als mijn kleintje zijn er heel blij mee

Goede & leuke schoenen!

Ik heb de eerste loopschoenen van mijn dochtertje hier gekocht en ben er super tevreden over. Ze zitten heel stevig en voor ik het wist stapte ze de hele kamer door en wilde ze alleen nog maar "oenen" aan. Goede kwaliteit en ook nog een leuke schoenen om te zien!

Mooie schoenen!

Zeer mooie nette kinder schoenen. Alleen missen wij de extra smal zodat mijn jongste en mijn oudste ook mee kunnen shoppen en wellicht de maat vergroten tot aan 40 41 zodat kindjes met de grotere voetjes ook zulke gave schoenen kunnen dragen. Liefs joyce

Mooi en kwaliteit

Altijd leuke schoenen, de kwaliteit is echt goed. Heel fijn dat het veters met rits (vaak) is, kunnen de kids ze zelf ook aan/uit doen! Felle kleurtjes, of mooie basics! Ik laat de kids zelf kiezen! Soms sale en soms nieuwe collectie!

Met Shoesme gegarandeerd goede schoenen

Al meerdere keren schoentjes gekocht voor m’n zoontje. Hele goede schoenen, gaan lang mee, zitten goed. Ook bestellen en retourneren zonder problemen. Zeker voor eerste schoenen van je kindje een aanrader!

Top, zowel kwaliteit van de schoenen als de service

Bij mijn weten de enige kindersneaker met leder afgewerkt binnenin. Mijn dochter draagt geen ander merk!

Hele fijne schoenen en goede service

Vanaf de 1e schoenen van mijn dochtertje bij shoesme schoenen besteld. Snelle levering en het thuis meet systeem is ideaal. Zo kan je de groeiende voetjes gemakkelijk en snel opmeten

Flexibel en leuk

Goede pasvorm en flexibel! Mijn dreumes werd er helemaal enthousiast van en ‘liep’ er gelijk op weg. Klittenband sluiting ook super fijn en de stiekjes in plaats van veters

Kwaliteitsschoenen

Snel geleverd. Mooie kwaliteit leer, goede pasvorm.

Fantastische schoenen !

Voor alle 3 mijn kinderen shoesme schoentjes de keuze is enorm reuze en zooo fijne schoentjes ik en me zoontjes zijn er zo blij mee ! Echt in 1 woord fantastische schoenen echt een aanrader

Mooie, stevige schoen

Mooie schoen met een stevige zool. Lekker dat er een rits in zit, scheelt veel veters strikken. Enige minpunt is dat de veters die er in zitten, erg lang zijn. Iets te lang voor de schoen eigenlijk, de veters overheersen nu nogal. Verder heel snelle levering, dus dik tevreden!

Ik had eerder een paar schoenen van shoesme retour gestuurd en een review geschreven dat de maatvoering te klein is. Nu heb ik een ander paar schoenen van shoesme in dezelfde maat maar deze vallen wel goed. Ben nu dus erg tevreden.

Beste schoentjes voor mijn kinderen

De schoenen zien er niet alleen heel leuk uit, ze zijn erg fijn. Bij m’n baby blijven ze heel goed zitten (baby’s trappen ze nogal eens uit) en m’n oudere kind zitten ze erg fijn zegt ze. Ze noemt ze ook wel haar “springschoenen”. Is de hele dag aan het rennen en springen. Ben er erg blij mee, ik koop nergens anders.

Super fijne mooie schoenen

Super fijne en mooie schoenen. Zijn degelijk en zitten perfect!

Must have voor onervaren mini voetjes

Niet goedkoop, wel de beste aankoop voor de juiste start voor de eerste stapjes. Juist aangeleerd is een leven lang profijt!!

Top!!

Snelle levering!

Heerlijke schoenen voor veel avontuur

De schoenen van Shoesme zijn perfect voor onze dochter. Ze passen altijd goed, zijn leuke modellen en het belangrijkste, deze 2 jarige kan er alles mee doen en ze blijven mooi!

Snelle service, prachtige schoenen

Ik ben zo’n fan van Go Bananas, allemaal even vrolijk! De maat en de steun die ze bieden zijn goed en dat voor een super mooie prijs!

Mooie schoenen, prima service

Mooie schoenen, prima service. Het lukte me een paar dagen niet om in te loggen vanwege een foutmelding van mijn adres. Hier is toen erg snel en adequaat op gehandeld door de helpdesk. Blij met de schoenen en de service.

Mooie stevige en smalle sandalen

Perfectie pasvorm voor mijn dochter met smalle voeten. Ze bieden de juiste stevigheid en een mooi verdikte stukje bij de hiel om blaten te voorkomen. En ook nog eens mooi om te zien!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg