Prachtige schoenen in de sale

Erg tevreden voor deze prijs

Goede service. Mooie schoenen die tegen een stootje kunnen.

Mooie schoenen die goed passen en snelle verzending

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, zeer snelle levering en ook snelle verwerking van een eventuele retour. Goede info op de site wat betreft maat.

Positief

Snelle service, goede kwaliteit

Goede schoenen, duidelijke uitleg en super kwaliteit Snelle service Fijne klantenservice

Snel geleverd en mooie items!

De bestellingen zijn altijd snel binnen en met de meettool (eerder eens aangeschaft), heb je altijd de juiste maat in huis!

Zeer goede kwaliteit

Mijn dochter vind de sneakers van Bananas ontzettend mooi en lekker zitten. Ze krijgt geen blaren en ze loopt ook niet naast de schoenen.

Prachtige kinderschoenen

Al vaak voor ons kleinkind schoenen besteld. Altijd zeer snel geleverd, in mooie dozen verpakt.

Tot in detail prachtig!

De schoen van Barst is prachtig, goed combineerbaar met de kledingstijl van mijn tikkeltje eigenwijze dochter. Girly maar toch ook stoer! Over de kwaliteit van de schoen is tot in de details nagedacht. Ze lopen dan ook heerlijk. Het bestelproces naar Be verliep ook zeer vlot.

Mooie sandalen!

Altijd een kwaliteitsschoen!

Super leuke sandaal.

Super leuke sandaal, alleen de pasvorm is voor mijn beide dochters veel te wijd helaas.

Top schoenen!

Altijd een leuke collectie voor zowel jongens als meisjes. De schoenen zitten ook altijd goed en de kinderen zijn er blij mee!

Prima aankoop!

Prima prijs kwaliteit.

Top kwaliteit!

Stevige schoenen, die ook heel leuk zijn elke keer. Ik vind vooral de rubberen neus een van de redenen waarom ik het liefst Shoesme koop. Hou niet van kale neuzen en zo doen we toch echt wel langer met de schoenen doordat ze netjes blijven.

Heel blij met de schoenen

Leuke schoenen voor de zomer voor een prima prijs.

Goede, stevige en hippe schoenen!

Wij hebben al heel wat schoenen van Shoesme gebruikt. Stuk voor stuk blijven ze goed. Onze kinderen hebben smalle voeten, bij Shoesme is altijd een geschikt product te vinden. Wij zijn er heel blij mee!

Het beste!

Shoesme is het beste voor de groeivoetjes van een kind. Top product! Hele goede kwaliteit en mooie schoentjes.

Al Jaren hebben jullie de beste schoenen voor mijn 3 kids

Service winkel als altijd goed! Helpen je heel fijn dat en hebben alle geduld. En online koop ik altijd de juiste maar doordat er een fijne omschrijving bij staat. Mocht het zo zijn dat ik toch een paar retour stuur dan kan dit makkelijk en heb ik snel het geld terug. En dan nog niet over de kwaliteit gesproken, de schoenen blijf echt een seizoen mooi. En dat is best knap met de rauwdouwers van mij :)

Top schoentjes en snelle levering!

De schoentjes kwamen snel binnen en onze kleine stapt er lekker op. Ook is het maatadvies super!

Snelle levering, leuke schoenen!

Mooie en goede schoenen voor de kinderen

Mooie en goede schoenen voor de kinderen. Goed voetbed. Snelle levering.

Snel geleverd en top kwaliteit

Altijd super blij met de leuke en kwalitatief goede schoenen!!!

Top, snelle service. Mooie en.comfortabele schoentjes.

De schoentjes eijn zeer comfortabel, mijn kleindochtertje stapt er zeer goed mee, goeie stevige schoentjes. Geen pijnlijke voetjes. Een aanrader. En op de koop toe hip.

Had shoesme laten passen in de winkel. Maar daar hadden ze haar maat niet meer. Dus gaven ze een tip om het te bestellen via de site. Goeie service en was ook echt snel binnen. Dus echt Top!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg