Uitstekend beschrijving en goefr pasvorn

Een ruime keuze en goede bschrijving waardoor de aankoop alleen maar kan slagen. Super merk!

Super pasvorm en goed omschreven

Voor mijn zoontje met smalle voeten 2 paar schoenen besteld en door de omschrijving die bij de schoentjes staan meteen de juiste besteld kind is helemaal blij met z'n nieuwe super snelle schoenen

Geweldige schoenen

Goede schoenen, onze kleine man wil ze zelfs naar bed weer aan. Hij heeft ook deze schoenen weer graag aan.

Altyd leuke schoenen .

Sinds de geboorte van mijn dochter koop ik 3 keer per jaar schoen voor haar . Shoeme heeft altijd leuke schoenen en veel keus . Kwaliteit is top ! Wij zijn super tevreden ! En ons dochter blij

Fijne webshop en snelle levering

Blij met deze webshop! Fijne site die gebruiksvriendelijk is. Uitgebreid assortiment kwalitatief goede schoenen, zelfs in de sale is er nog keuze genoeg. Snelle levering en goed verpakt. Ben erg tevreden met schoenen van Shoesme voor mijn zoon.

Helemaal top

Fijne schoenen, stevig en goed op maat. Levering is ook top, echt binnen een dag bezorgd. Dank Shoesme!

Enthousiast

Eerste keer schoentjes bij jullie besteld voor mijn kleine dreumes. En ik ben enthousiast en heel tevreden over de kwaliteit!

Perfect pasvorm

Ons zoontje kan nog net niet lopen. Maar met deze stevige zolen stapt hij aan de hand echt perfect. Absoluut geen spijt van de aankoop!!

Snelle levering en mooie laarsjes!

Bestelling werd super snel en netjes geleverd. Bij iedere doos zat een kartonnen meetsysteem om de voet op te kunnen meten, erg handig. Mijn dochter loopt graag en goed op haar nieuwe laarsjes!

Wederom super tevreden

Dit is niet de eerste keer dat ik schoenen gekocht heb voor onze dochter, maar wel de eerste keer dat ik een review plaats. Als je in de winkel weer top geholpen wordt met geduld, heel veel geduld, mooie schoenen en deskundig advies vind ik dat het melden waard. Online een mooie overzichtelijke website waar je makkelijk mooie schoenen kan vinden voor ieder wat wils. Dat er ook mooie kortingen zijn maakt het net wat leuker om een extra paar schoenen te kopen. Snel geleverd, goed verpakt en bovenal kwaliteit. Ik raad dit zeker aan.

Ben altijd tevreden over shoesme

Zeer fijne schoentjes

Mooie, stevige schoentjes met goede zool waar ons zoontje heel fijn op loopt.

Mooie schoenen flexibele zool prachtig

Snelle verzorging

Kwaliteit en aandacht

Mooie schoen en netjes ingepakt Leuke touch om er een voetmeter bij te doen

Mijn zoon moest even wennen! Maar stapt nu vrolijk rond op zijn schoenen

Snelle service goede kwaliteit

Heel tevreden ben ik over Shoesme. Ze verkopen goede kwaliteit schoenen en online zocht ik hulp voor de maat en werd ik snel geholpen.

Onjuiste informatie

De schoenen die ik bestelde zijn anders van kleur dan op de foto (gelig op de foto's, maar zijn lichtbruin). In de omschrijving staat dat er een rits in zit en de uitneembare binnenzool van leer is, maar beide is niet het geval: er zit geen rits in en de binnenzool heeft alleen een leren laagje op een foam 'zooltje'. De binnenzool zelf heeft ook geen enkele vorm qua diepte en ondersteuning. Heel anders dan ik gewend ben van Shoesme. Jammer, zowel zoon als ik erg teleurgesteld, bestelling komt retour. Obv bovenstaande ben ik telefonisch benaderd door Shoesme, de foutieve informatie is aangepast en de zooltjes zijn alleen bij het oude (sale) model welke ik toevallig besteld heb. De kleur op de website wordt nog kritisch naar gekeken. Verder vervallen mijn retourkosten (€1,95), omdat er foutieve info was vanaf hun kant. Keurige communicatie en fijn dat er ook echt geluisterd wordt naar de klanten. Beoordeling aangepast van 3 naar 7 obv de service en klantvriendelijkheid (als het goed is /beter wordt mag dat ook gezegd worden!) Product: flinke tegenvaller Service: helemaal top, complimenten!

De beste schoenen voor mijn baby/dreumes!

De schoenen die ik online had besteld paste mijn zoontje helaas niet vanwege zijn hele hoge wreef, maar we zijn alsnog geslaagd voor mooie Shoesme bij een verkooppunt.

Mooie schoenen

Ik moet de schoentjes nog passen. Maar ze zien er heel leuk en mooi uit.

Je ziet mooie schoenen, besteld deze en hebt snelle levering, helaas te grote maat besteld gelukkig zit er een retour bon bij waardoor je weinig werk hebt om alles weer retour te sturen.

Mooie stevige en hippe schoenen

De schoenen zijn erg mooi en stevig. Hip design.

Geweldige, degelijke peuterschoenen met flexibele zool

Mijn kinderen lopen erg goed op Shoesme schoenen met flexibele zool. Ze gaan ook lang mee omdat ze van echt leer zijn.

Goed opgelost

De verkeerde kleur binnengekregen.

Mooie schoenen

Al vanaf dat de kinderen kunnen lopen, koop ik shoesme schoenen. Ze zijn zo zacht van binnen voor de kleintjes wat beter is voor hun voet. Daarbij zijn het ook hele gave mooie schoenen. En blijven super lang netjes.

Precies wat je nodig hebt!

Wij hebben al meerdere schoentjes voor onze dochter gekocht bij Shoesme. Prijs-kwaliteit verhouding is top! Ook over de kwaliteit van de accessoires zijn we te spreken!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg