Onze zoon heeft een brede voet en hoge wreef. Vonden wij erg lastig om de goede schoen te kiezen als eerste schoen. Ik werd erg goed begeleid aan de telefoon met hulp hiervoor. We zaten erg in twijfel maar deze mevrouw heeft mij makkelijk advies gegeven waardoor we direct het goede besloten hebben. Dank je wel, hier gaan we zeker vaker bestellen!
Hi Nienke, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij!❤️ Daar doen we het allemaal voor 😊. Dank je voor het mooie compliment over onze klantenservice. Onwijs veel plezier gewenst met de cognac babybootie uit de BabyFlex collectie. Deze schoen is inderdaad zeer geschikt voor de wat vollere voet of hoge wreef dankzij de verstelbare sluiting. Wij zien je graag terug op onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Leuke mooie kwaliteit schoenen, zoontje van 2 loopt er graag op. Alleen jammer dat bij aankoop de veter niet goed erin zat en ik de veterstop heb moeten doorknippen. Maar dat is een foutje geweest die zelf te maken is.
Hi Talitha, Bedankt voor je feedback 😊 Wat vervelend te lezen dat de veter er niet goed in zat, dat is uiteraard niet de bedoeling. Fijn dat je het zelf hebt kunnen oplossen en hopelijk naar alle tevredenheid maar als we jou nog ergens mee kunnen helpen dan horen we dat graag. We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 013 - 303 3104, je kunt ook een mail sturen naar [email protected]. We wensen je zoon veel plezier met de schoentjes. Groetjes, Team Shoesme
Leuke, kwalitatief goede schoenen.
Hi Rachelle, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met de trendy sneakers van Barst. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. groetjes, Team Shoesme
Er staat op de site heel goed omschreven hoe je achter de juiste maat kan komen, dit vond ik enorm fijn! De schoenen werden ook dezelfde dag verstuurd. Super kwaliteit! Het zijn de eerste schoentjes van ons zoontje en hij was er al erg snel aan gewend. Ik ga zeker blijven bestellen bij Shoesme!
Hi Lois, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je onze site zo toegankelijk vind en natuurlijk een mooi compliment over onze schoenen. Hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
De schoenen komen overeen met de plaatjes op de website. Ze zijn flexibel, mooi afgewerkt en zitten heerlijk bij mn zoontje. Goede pasvorm. Makkelijk aan te trekken. En leuke modelletje en kleuren! Schoenen zijn snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorgstatus. Ik ben heel erg tevreden!
Hi G, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over Shoesme ❤️ en dat je zo tevreden bent over onze service en levering. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! Veel plezier met jouw nieuwe sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Het 1e schoentje met harde zool voor onze dochter na een half dagje wennen rende ze al weg op de schoentjes.
Hi Debby, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over de zwarte schoenen met glitter hart en ponyhair 😊 Dit schoentje is voor echte sweethearts! Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor dreumesen en peuters die het lopen hebben ontdekt, maar hun evenwicht nog niet 100% onder controle hebben. Veel plezier met de schoentjes uit onze vervolg collectie en hopelijk tot ziens in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Stevige schoenen. Die er netjes uit zien. Snel en netjes bezorgd. Enige minpunt zijn de hoge verzendkosten.
Hi Marlou, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen en jij het donkerblauwe babybootje snel hebt ontvangen. Wanneer je een bestelling boven de €49,95 plaatst betaal je geen verzendkosten. Plaats je een bestelling van onder de €49,95 euro? Dan rekenen we €5,95 aan verzendkosten, zoals bij jou het geval was. Hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Nu de 2e paar Shoesme schoentjes besteld en ik kan niet anders zeggen dan dat het top kwaliteit is! Mijn dochter is er gek op en ze blijven echt ontzettend lang mooi. Heel blij mee
Hi Juliette, Wauw, een vette 10!❤️ Heerlijk te lezen dat je zo enthousiast bent over onze collectie. Heel veel plezier met de chelsea babyboot. Zie je graag weer terug op onze webshop. groetjes, Team Shoesme
We hebben vandaag mooi stoere zwarte schoenen voor onze stoere jongen mogen ontvangen. Dit is het 3e paar shoesme schoenen al voor onze kleine meneer. Wij zijn erg tevreden over het merk, de kwaliteit en de pasvorm van de schoenen.
Hi Margriet, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw zoon heel veel plezier met de stoere zwarte sneakers. Tot ziens op onze webshop. groetjes, Team Shoesme
Super mooie schoentjes in n subtiele roze kleur....om verliefd op te worden.
Hi Elvira, Dank voor de mooie 10!❤️ Wat heerlijk te lezen dat jij ook zo verliefd bent op onze warm gevoerde roze sneaker. Wij wensen je dochter veel plezier met de sneakers en zien je graag terug in onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Ik ben erg blij met al mijn bestellingen! De schoenen zijn zeer goed gemaakt en mooi!
Hi Eliya, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Shoesme! Heel veel plezier met de Shoesme taupe chelsea babyboot. Wij zien je graag terug op onze webshop. Groeten, Team Shoesme
De schoenen zijn erg fijn en als je een vraag hebt wordt er snel op gereageerd door een medewerker, dat is erg fijn!
Hi Renate, Wauw! Een 10! Daar worden wij heel blij van en extra leuk om te lezen dat onze service zo goed bevalt😊 Groetjes Team Shoesme
Mooie kinderschoenen. Mooie kwaliteit. Wel vrij prijzig maar in de aanbieding viel het mee. Valt wel klein dus bestel 1 maat groter
Hi Eline, Bedankt voor je review. ❤️ Gave schoenen heb je besteld voor je kid! Onwijs veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Mooie collectie schoenen en heel netjes geleverd!
Hi Marlou, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Onwijs veel plezier gewenst met de aankoop. Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Koop hier heel regelmatig en altijd een goede snelle service, heel handig om het meetsysteem er bij te hebben!
Hi Maud, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw dochter heel veel plezier met de gave Shoesme cognac-zwart warmgevoerde boot met kidsproof stootneus. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Als het even kan, koop ik de schoenen voor onze kinderen direct via Shoesme. De schoenen zijn kwalitatief zeer goed (na een jaar intensief dragen nog geen schade) en stevig. Levering via Shoesme zeer netjes en snel. De schoenen zijn aan de prijs, maar zijn het zeker waard.
Hi Laura, Wauw, bedankt voor de 9! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Shoesme schoenen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Hi Alis, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Wij zien je graag terug op onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Echt een super fijn merk voor kinderen. De schoenen zijn echt goed gemaakt voor de betreffende leeftijden. Dankzij het meetsysteem kan ik elke keer op tijd nieuwe schoenen bestellen, zonder naar de winkel te hoeven. Super fijn! Ook altijd veel keuze en goede sale.
Hi Nathalie, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw dochter heel veel plezier met de Shoesme roze Flex schoentjes. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Goede en stevige schoenen voor mijn kleinzoon.
Hi René, Wauw! Van deze review worden wij heel erg blij. Jij blij, wij blij. ❤️ Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Wat een leuke collectie! En wat fijn dat naast de uitstraling van de schoenen ook nagedacht is over de ontwikkeling van een kindervoet. En er zit altijd een nieuwe voetenmeter bij de zending super! And thanks voor de XXL ballon ze heeft er de hele week mee gespeeld
Hi Sabrina, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Voor onze zoon zijn eerste paar ‘echte’ schoenen gekocht. Ze zijn prachtig, gaan gemakkelijk en en ook nog eens heel stoer! Daarnaast heeft hij ze graag aan.
Goedemiddag Mara, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden. Leuk dat je ons merk hebt gekozen als eerste schoenen voor je zoon. Daar doen wij het allemaal voor! Liefs Team Shoesme
De schoenen zaten weer als gegoten. De schoentjes zijn van zacht en soepel leer. Mijn zoontje rende gelijk naar de deur en wilde naar buiten terwijl ik nog in pyjama zat. Kortom, bedankt Shoesme!
Hi Jasmin, Haha wat leuk om te lezen dat je zoontje de schoenen zo fijn vind! Dat begrijp ik wel met van die lekker warm gevoerde schoenen. Veel plezier van de bestelling ❤️ Liefs Team Shoesme
Goede service Super tevreden over de schoentjes die we gekocht hebben. Zien er altijd super leuk uit en zitten perfect. Die kunnen we makkelijk op meten thuis met de schoenmaatmeter. Die werkt ook perfect. En als er iets is kwa schoentjes wat kapot of niet goed gegaan is krijg je altijd goede en snelle reactie. Super tevreden!
Doordat de kinderen deze schoenen eerder hebben gehad weet ik dat ze lekker stevig zijn en goed zitten, maar die ik elke keer een maatje groter. Super makkelijk, en mega goede kwaliteit.
Goedemiddag Ivy, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊 Veel plezier van je aankoop. Groetjes Team Shoesme
Blijf toch altijd weer terug komen op de shoesme schoenen! Mijn kinderen lopen het best op dit merk en klagen nooit over zere voetjes!
Goedemiddag Ires, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Veel plezier van de bestelde babysneakers. Liefs Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg