Altijd fantastische schoenen.

Qua pasvorm en kwaliteit voor alle kindermaten fantastisch. Van de eerste stappers tot de grotere kindermaten top.

Mooie schoenen voor een mooie prijs!

Eerste schoenen voor onze jongste zoon. Stoeren gympen. Hij loopt er goed op.

Hoge kwaliteit, fijne service en mooie prijs!

We kochten de eerste schoenen van ons zoontje bij Shoesme omdat ze bekend staan om de goede schoenen speciaal voor baby's en kleine kinderen. We zullen hierna ook zeker nog vaker schoenen bij Shoesme gaan kopen, want we zijn erg tevreden!

Zéér tevreden

Supermooie schoenen!

Supermooie, stevige leren schoenen van goede kwaliteit, maar ze zien er wel stoer genoeg uit, zodat mijn zoon ze ook aan wil. Levering ging snel, ondanks dat de kerstdagen ertussen zaten. Erg tevreden!

Fantastisch!!

In 1 woord fantastisch! Al meerdere malen besteld en alle schoenen van de kids komen van dit merk en deze site :D Leuke designs Fantastisch zooltjes Goed duidelijk welke soort schoen wanneer geschikt is en ruime keuze Slijtage proof (heel fijn met die klauter aapjes) Fijne flexibele zooltjes geschikt voor de eerste en vervolg stapjes :D FANTASTISCH!

Geweldige schoenen

Al vanaf zijn 1e stapjes gek op de schoentjes van Shoesme, hoe comfortabel de schoenen zijn, hoe zacht en heerlijk speels ze kunnen bewegen. Wij zien geen andere schoenen meer aan de voeten van onze zoon. Super service en hele fijne schoenen.

Mooie stevige bikerboots

Mijn dochter geniet van haar nieuwe stoere schoenen! Op de site gezien, besteld, snelle levering en húp naar buiten op de nieuwe schoenen. Ze kunnen nogal wat hebben, dus door weer en wind.

Perfecte fitting voor onze dochter met hoge wreef en brede voet en mooie schoenen!

Snelle levering, perfecte maat na gebruik van de voetmeter.

Super kwaliteit en fijne service

Eerst kocht ik schoenen van shoesme altijd tweedehands. Het viel me op dat die er altijd nog super goed uit zagen. Toen een bestelling gedaan in de webshop. Dat verliep soepel, snelle levering, goede communicatie. En voor beide kinderen een prachtig paar schoenen ontvangen. Goede stevige stappers van mooie kwaliteit.

Super webshop

Ik koop sinds 3 jaar alle schoentjes van mijn dochter bij deze webshop en ben super tevreden over alles. De schoentjes zijn van hele goede kwaliteit (en kunnen erna zelfs nog een ronde mee.) en lopen fijn. Webshop is erg overzichtelijk en levering is snel. Ik heb alleen maar goede ervaringen met shoesme. Erg tevreden dus.

Goede kwaliteit en snel verzorging

Mijn zoon heeft een hooge wreef. Maar gelukkig hebben bij Shoesme kan ik geschikte schoenen voor hem bestellen. Shoesme heeft goede kwaliteit schoenen. Ze zijn comfortabel en ziet er leuk uit. Ik ben er heel blij mee.

Mooie stevige schoenen

Goede service, snelle levering en leuke schoenen. Krijg er veel complimenten over en ze zijn ook nog eens goed voor de voeten.

Super goede en mooie schoenen.

Altijd goed schoeisel voor mijn kinderen.

Leuke jongens schoenen met heldere, kloppende uitleg bij omschrijving.

Geweldige baby/kinderschoenen!!

De schoenen zijn heel erg mooi en van goed kwaliteit! Voor het eerst besteld en blijft ook mijn favoriet! Ook voor de volgende aankopen, genoeg keuze!

Mooie goed zittende makkelijke schoenen.

Besteld en snel verzonden. Mooie goed zittende schoenen En vooral makkelijk aan te doen

Smalle pasvorm

De laars is in de lengte wel goed maar in de breedte veel te smal.

Ze doen wat ze beloven!

Prima kwaliteit laarsjes, snel verstuurd!

Fantastische stijl en top kwaliteit

Ik gebruik al vanaf dat onze dochter kan lopen Shoes Me en ik blijf het na 3 jaar geweldig vinden. De stijl, de kwaliteit en de betaalbaarheid. Wij zijn al jaren fan en blijven dat zeker!

Hippe en degelijke kinderschoen

Laatst een paar schoentjes elders gekocht, nog geen 2 maanden later versleten aan de neus. Voor dit seizoen daarom nog maar een paar Shoesme laarsjes, hip en degelijk. Dochter blij, wij blij. Wederom zeer tevreden!

Geweldige schoenen

Goede schoenen

Zijn van goede kwaliteit en werd heel snel geleverd

Goede schoenen, snel verzonden

Goed te zoeken, duidelijk overzicht wat wel en niet leverbaar is, en snel verzonden.

Geweldig, super snelle levering.

3 maal besteld, en drie maal de volgende dag al geleverd. En dat tijdens de kertdrukte. Helaas 2x retour ivm met verkeerde maat. Maar onze kleindochter vind ze fantastisch, ze wil ze niet meer uit.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg