Snelle levering en fijne site met informatie. Hele fijne eerste stapschoentjes.
Hi, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van Shoesme! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Blij met mooie materialen, goede pasvorm en een mooi design.
Hi, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor ❤️. Veel plezier met je nieuwe Shoesme schoenen en hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Zien er super leuk uit! Echt top schoenen.
Hi Floortje, Wauw! Van deze review worden wij heel erg blij. Jij blij, wij blij. ❤️ Heel veel plezier met de Shoesme cognac babyboots en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Mijn kleinzoon heeft een spierziekte, hij is nu 3 jaar, maar loopt af en toe nog een beetje wankel, dus zijn schoentjes mogen niet te zwaar en moeten flexibel zijn. En laat dat nou net de shoesme schoenen zijn.
Hi Anja, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Ik wens je heel veel plezier van de Shoesme taupe hoge schoentjes en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Hele fijne website en een snelle levering. Het is ook goed om te lezen voor welke leeftijd het schoentje is
Hi Sorsha, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Mijn zoontje heeft van zichzelf wat brede voetjes. Via hulp vanuit een winkel kwam ik Shoesme schoenen tegen en sindsdien koop ik deze vaak voor mijn zoon. Het zit goed en zijn mooie stevige schoenen, waar hij een langere tijd plezier van heeft!
Hi Manuela, Bedankt voor deze positieve review.❤️ Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service en schoenen! Onwijs veel plezier van de bestelde Flex schoentjes. Groetjes Team Shoesme
Kwaliteit, website, keuze en levering allemaal top in orde
Hi Marja, Bedankt voor deze 10! ❤️ Veel plezier van de bestelde schoenen en hopelijk tot ziens in onze webshop. Liefs Team Shoesme
Hele mooie boots
Hi Laura, Bedankt voor deze review! Onwijs veel plezier van de bestelde westernlaarzen. Groetjes Team Shoesme
Mijn dochter loopt sinds kort dus daar horen goede schoenen bij, shoesme is daarin perfect, ze zijn modieus maar met een soepele zool waardoor het stappen perfect gaat. Ook is de levering onwijs snel, ik had ze ‘s avonds besteld en de dag erna werden ze al bezorgd. Wij zijn fan!
Hi Kim, Bedankt voor deze positieve review! ❤️ Wat heb je schattige schoentjes besteld voor je dochter. Ze is nu een echte fashionista! Veel plezier van je bestelling en hopelijk tot ziens in onze webshop. Liefs Team Shoesme
Veel keus, leuke modellen en goed voetbed.
Hi Judith, Bedankt voor de lovende woorden! ❤️Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met je aankoop. groetjes, Team Shoesme
Leuke boot met een goed comfort. Zool is flexibel maar de hak is stevig. Dochter wil ze graag aan.
Hi Anouk, Wauw! bedankt voor de 10 ❤️ Jij hebt een paar gave boots uitgezocht. Met dit zwarte laarsje en hartje van ponyhair dotjesprint komt jouw dochter stralend de winter door. Ze lopen als wolkjes door de verstevigde gefoamde hielen en de flexibele zool. Hopelijk tot snel in onze webshop! groetjes, Team Shoesme
Snelle service, mooie schoenen. Goede kwaliteit!
Hi Whitney, Bedankt voor deze positieve review. Wat heb je leuke schoenen besteld op onze website! Wij wensen je veel plezier met deze super stoere groene sneakers met glitters. ❤️ Liefs team Shoesme
Onze kinderen lopen, rennen en spelen graag op de schoenen van Shoesme. Ondanks intensief gebruik blijven ze lang mooi. Met onze eigen schoenmaatmeter van Shoesme kunnen we goed in de gaten houden of de schoenen nog passen. En niet geheel onbelangrijk, de kinderen vinden de schoenen mooi!
Hi Marcia, Wauw bedankt voor deze 10! ❤️ Wat leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over ons merk. Heel veel plezier van de schoenen en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs Team Shoesme
De schoenen van Shoesme zijn van ontzettend goede kwaliteit. Ook hebben ze een goede diversiteit aan mooie, leuke en stoere modellen. De klantenservice vind ik ook snel en correct.
Hi Lydia, Wauw, bedankt voor de 9! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw zoon heel veel plezier met de gave Shoesme warmgevoerde zwarte sneaker. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Laarsjes die ik besteld had waren te klein, goede service bij terug sturen en terug bestalen. Heel snel de nieuwe maat ontvangen nadat ik deze opnieuw had besteld.
Hi Yvonne, Bedankt voor je review. ❤️ Gave laarsjes heb je besteld voor je kindje! Onwijs veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Snelle verzending, mooie schoentjes!
Hi Corine, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Ik vind de schoenen van Shoesme modern, flexibel en vooral aangepast voor de voetjes van kleine peuters. De demper die zich bij de meeste Shoesme basketertjes plaats vinden onderaan in de zool vind ik een grote plus. De zool geeft mee en de schoenen zijn stevig om de vorming van de voetjes van mijn dochter te ondersteunen terwijl ze groeien.
Hi Jennifer, Heel erg bedankt voor je compliment! ❤️ Wat een leuke keuze heb je gemaakt, met onze zilverkleurige babysneaker maakt je dochter helemaal de blits. Hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Hele mooie schoenen met een ademend voetbed. Super flexibel voor ons meisje van ruim 2 jaar. Stevig en zien er na een tijdje nog nieuw uit. Enige tip: er zitten meethulpjes bij de bestelling die maar tot maat 23 gaan. We bestellen schoenen in maat 25 dus een grotere meethulp zou fijn zijn. Verder alles super!
Hi Michelle, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Onwijs veel plezier gewenst met de Shoesme groen-zilver schoentje met ster. De meethulpjes die in de doosjes geleverd worden, zijn slechts een indicatie. Op de site verkopen wij het rode meetsysteem, deze gaat tot maat 48, dus daar heb je nog heel lang plezier van. Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Hele mooie eerste loopschoenen voor mijn zoontje. Kwaliteit is ook echt top, mooi afgewerkt. Kortom, enorm blij mee!
Hi Pauline Bedankt voor je review. ❤️ Gave schoenen heb je besteld voor je zoontje! Onwijs veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Mijn peuter ontdekt de wereld op schoenen van Shoesme. De afwikkeling van het voetje is goed en van de kwaliteit zijn we ook tevreden. Stevige maar flexibele schoenn. Ben benieuwd naar de collectie voor de kleutertjes!
Hi Athina, Wauw, een 10! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent over onze schoenen! ❤️ Heel veel draagplezier en hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Het uitzoeken, bestellen, de levering; simpel gezegd een hele fijne ervaring en een blije dochter!
Hi Kelvin, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Veel plezier gewenst met de Shoesme taupe snowboot met teddystof. Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Artikel retour moeten sturen door verkeerde maat, netjes teruggebeld door medewerker van shoesme met een nette afhandeling!
Hi Heidi, Dank je voor je feedback. Fijn dat we elkaar uitgebreid gesproken hebben. Je bent van harte welkom in onze Brandstore in Den Bosch. Daar helpen onze collega's je graag verder 😊 Hopelijk vind je nog een ander passend model. Groetjes, Team Shoesme
Originele beoordeling
Online bij de schoentjes geven ze aan dat je een maat kleiner moet bestellen dan je normale maat van je kindje, grote onzin want ze waren gewoon te klein. Nu terug moeten sturen helaas!
Schoentjes werden snel geleverd. Waren helaas niet geschikt voor mijn zoontje zijn hoge wreef, maar van de klantendienst kreeg ik daarna meteen suggesties voor andere modellen.
Hi Gitte, Dank je voor je review. Wat jammer dat de babyflex babybooties niet het juiste model zijn voor je zoontje. Hopelijk vind je nog een ander passend model. We zien je graag terug in onze webshop 😊 Groetjes, Team Shoesme
Hi Francis, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Shoesme! Wij zien je graag terug op onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Voor onze dochter is het niet makkelijk schoenen kopen, maat 39 maar nog maar 10 jaar. We hebben gelukkig shoesme gevonden waar leuke kinderschoenen met smalle voet te vinden zijn!
Hi Tamara, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Ik wens je heel veel plezier van de schoentjes en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg