Maat past goed, ook geschikt voor kindjes met hoge wreef
Hi Debby, Wat een leuke review; een echte Shoesme fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️ Veel plezier van de leuke bestelde zwarte Chelsea Boots met grove zool. Groetjes Team Shoesme
Schoenen zien er prachtig uit. M'n meisje dol op glitters dus we bewaren ze nog even tot de kerst!
Hi Iris, Wauw! Van deze review worden wij heel erg blij. Jij blij, wij blij. ❤️ Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Mooie schoenen
Hi Irma, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Shoesme schoenen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
In het begin schoenen van H&m voor onze kleine meid van 2 aangeschaft. Nu de schoenen van shoesme. Wat een verschil. Mooie stevige schoenen waar ze direct super op wegliep en die ook niet gelijk uit moeten. Mooie kwaliteit waar ze mochten ze er helaas niet zo snel uitgroeien jaren mee kunnen doen.
Hi Patricia, WAUW! een 10! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van Shoesme. met de Shoesme taupe bikerboot kan je dochter er tegenaan 😊 Hopelijk zien we je snel terug op onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Ruime keuze. Super voor de kleine voetjes van je kind. Mooie kwaliteit en snelle levering
Hi Jacky, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Ik wens je heel veel plezier van de schoentjes en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Goede ervaring, snel geleverd en duidelijk in contact
Hi Elles, Wat fijn om te lezen dat de bestelde schoentjes snel in huis waren. ❤️ Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering!
Hi! Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat de Shoesme donkerblauwe schoentjes met sterrenprint binnen één dag zijn geleverd. Ik weet zeker dat ze je kindje prachtig staan. ❤️ Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Goed door Klantenservice geholpen via mail om schoenen te kunnen retourneren.
Hi Asmaa, Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat alles zo snel is opgelost 😊 Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Originele beoordeling
Past niet is heel erg strak voor mijn kind, ,haar maat is 37,5 ,toch heb ik voor haar maat 38 gekocht. Jammer ik kan het niet meer retourneren want ik heb de origineel doos niet meer thuis..
Zachte en comfortabele laarsjes van overduidelijk hele goede kwaliteit. Onze dochter deed ze aan en rende en sprong de kamer door dus de meest kritische consument is tevreden.
Hi Petra, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw dochter heel veel plezier met rennen en springen. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Stoere schoenen waarop twee jongens heerlijk kunnen spelen!
Hi Steffi, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent❤️ hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. groetjes, Team Shoesme
Wij wonen in Florida. Ieder jaar in de vakantie, kopen wij in NL Shoesme schoenen. Kwaliteit is fantastisch en een van de weinige merken die rekening houdt met een normale tot brede kindervoet. Genoeg ruimte voor de tenen en wreef. Goede prijs en leuke designs. Een goede, stevige kinderschoen.
Hi Jackson, Wat een groot compliment en hoe leuk dat zelfs in Florida kinderen op onze schoenen lopen. Veel plezier met de new Basket sneaker ❤️ Hopelijk tot volgend jaar in onze webshop! groetjes, Team Shoesme
Mooie stevige schoenen van goede kwaliteit. Voor kinderen heel fijn dat de schoen een zwarte stevige neus heeft die niet snel stuk gaat.
Hi Wendy, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw dochter heel veel plezier met de gave bronzen bikerboots met de kidsproof stootneus. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! groetjes Team Shoesme
Goede kwaliteit schoenen! Loopzool bied wat extra stabiliteit maar is toch soepel. Mooie en hippe modellen. Fijn dat er een uitneembaar voetbed in de schoentjes zit, dit maakt het controleren van de maat een stuk makkelijker. Daarnaast heeft mijn dochter wat smallere voeten, omschrijving op de website duidelijk. Enige verbeterpunt is dat ik het jammer vond dat je op de website niet kunt filteren op pasvorm, smal, normaal, breed bijvoorbeeld. Hierdoor moet je dit per schoen bekijken.
Hi Laura, Wauw, bedankt voor de 9! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Shoesme schoenen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Hele mooie kwaliteit, gave kleur en m’n dochter is er helemaal weg van. Helaas struikelde ze op de eerste dag dus de neuzen flink beschadigd. Maar we hebben we met middeltjes toch nog aardig toonbaar gekregen. M’n dochter draagt ze met trots!
Bedankt voor deze positieve review ❤️ Onwijs toffe laarzen voor een echte fashionista! Groetjes Team Shoesme
Super fijne schoenen van goeie kwaliteit. Lopen goed, kinderen hebben geen last. Verder gaat bestelling snel en gemakkelijk. Nooit geen problemen gehad.
Hi Manon, Wauw! Van deze review worden wij heel erg blij. Jij blij, wij blij. ❤️ Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Mooie aanbieding. Schoentjes zitten perfect. Sluiten mooi aan. Hij loopt er goed op. Vorige schoentjes waren ook perfect. Dus ik kan zeker deze schoenen aanbevelen.
Hi Sharon, Bedankt voor deze positieve review. Veel plezier van de leuke donkerblauwe babysneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Mijn dochter vind haar nieuwe schoenen helemaal geweldig. Het zijn mooie laarsjes en ook nog in haar lievelingskleur roze. De levering was sneller dan verwacht en fijn dat het ook 's avonds kan.
Hi Sanne, Bedankt voor deze positieve review! Je dochter is een echt fashionista met haar stoere roze bikerboots ❤️ Groetjes Team Shoesme
Altijd fantastische service in de winkel in Breda. Goed maatadvies, leuke hippe schoenen, kwaliteit en volgens mijn dochter zitten ze nog heerlijk ook.
Hi Henrieke, Wauw! Een 10! Daar worden wij heel blij van en extra leuk om te lezen dat onze service zo goed bevalt😊 Groetjes Team Shoesme
Shoesme schoenen zitten altijd goed. Snel verzonden, retouren snel verwerkt en prima service.
Hi Manon, Wat een leuke review; een echte Shoesme fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️ Veel plezier van de leuke bestelde Chelsea Boots. Groetjes Team Shoesme
Voor de tweede keer voor dit merk gekozen omdat het zo goed beviel! Vooral door de goede zolen kan mijn zoontje goed lopen op deze schoenen!
Hi Mandy, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Ik wens je heel veel plezier van de schoentjes en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Filters werken goed, alleen jammer dat als je naar andere kleuren van dezelfde schoenen kijkt, niet gelijk terug naar het overzicht gaat, maar eerst die paginas terug moet. Maar helemaal fan van deze schoenen voor mijn meiden! Jammer dat ze niet in mijn maat zijn..
Hi Miranda, Bedankt voor je review. ❤️ Gave schoenen heb je besteld voor je dochters! Onwijs veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Zoontje vindt ze lekker zitten. Kan de eerste stapjes gaan zetten!
Hi Weemke, Wauw. Bedankt voor de 10! Wat fijn dat onze basket sneaker zo goed bevalt. Deze eerste loopschoentjes zijn perfect voor de eerste stapjes. ❤️ Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Goede pasvorm, mooie schoenen
Hi Eleni, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Kwaliteit is mooi zoals altijd. Op de foto leek de schoen minder groen. Ik vond de kleur in het echt niet mooi. Schoen dus retour gestuurd
Hi Bianca, Dank je voor je review. Wat jammer dat je de kleur niet echt mooi vind. Gelukkig hebben wij heel veel andere kleuren op de site staan 😊 Als we je kunnen helpen dan horen wij het graag. Groetjes, Team Shoesme
Net als altijd, perfect en snel geleverd!
Hi Irena, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Shoesme! Wij zien je graag terug op onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg