Super fijne schoenen, sluiten mooi aan bij het voetje van onze dochter. Mooi model en lekker warm.
Hi Natascha, Bedankt voor de 10. Daar worden wij heel blij van! ❤️ Wat fijn om te lezen dat de Shoesme zwart-beige warm gevoerde laarsjes zo goed bevallen. Dit is het perfecte paar voor dit seizoen. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Altijd goede service en degelijke prijs/kwaliteit
Hi Michèle, Wauw! Een 10! ❤️ Daar worden wij heel blij van en extra leuk om te lezen dat onze service zo goed bevalt. Heel veel plezier met de Shoesme donkerbruine veterboot en de Shoesme bronzen bikerboot met ster en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Schoenen zijn binnen 1 dag binnen. Kwalitatief goed schoeisel voor een vriendelijke prijs.
Hi Lieke, Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat jouw bestelling zo goed bevalt. Ik weet zeker dat de donkergroen-oranje BARST! sneaker je zoon prachtig staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Goede en mooie schoenen en snelle levering!
Hi Simone, Wauw, een 10! Zo leuk om te lezen hoe blij je bent met de roze laarsjes en de service ❤️ Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! groetjes, Team Shoesme
Deze schoentjes zijn erg mooi en zitten als gegoten. Het materiaal is erg degelijk, leer aan de buitenkant en van binnen gevoerd dus heerlijk warm. Mijn kind van 3 krijgt ze zelf makkelijk aan en uit vanwege de rits. Het zijn stoere sneakers en zijn dan ook geschikt voor jongens en meisjes. Kortom zijn wij weer erg tevreden over deze schoenen van shoesme!
Hi Marianne, Wat een leuke review, een echte Shoesme fan! ❤️ Geweldig om te lezen dat je zo ontzettend tevreden bent. Veel plezier met de hoge blauwe sneakers en hopelijk tot ziens in in onze webshop. groetjes, Team Shoesme
Super mooie laarzen online voor mijn dochter van 4 gekocht! Door de schoen opmeet advies kon ik gelijk de goede maat kopen. De laarzen werden super snel en zeer netjes geleverd, de laarzen zijn een prachtige kleur en in de zonlicht lichten ze op in allerlei kleuren van de regenboog. Dochter was gelijk verliefd en voor een super prijs van 50 euro kan het niet mis. Shoesme is de beste schoenaanbieder voor jonge kinderen, gaan lang mee en blijven super mooi.
Hi Christina, Dank je voor je positieve review! Ik begrijp wel dat je dochter gelijk verliefd was op de Shoesme zwarte bikerboot met glitter Ze staan haar vast geweldig! Wist je dat wij ook een meet Shoesme meetsysteem verkopen? 😉 Met dit super handige systeem kan het opmeten van de voetjes zeker niet fout gaan. Tot snel op onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Leuke nieuwe meisjes boots! mooi van kleur, foto's zijn kloppend bij de daadwerkelijk geleverde schoen. Mooi smal van pasvorm. direct aan het rennen maar!
Hi Myrna, Bedankt voor de 8! Daar worden wij heel erg blij van ❤️ Wat fijn dat je zo blij bent met de meisjes boots. Ik weet zeker dat je dochter hiermee gaat stralen. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
zeer prettige, niet te trendy, kunnen overal bij staan
Hi Marta, Dank je voor je review. Heel veel plezier met de Shoesme bruine cowboylaars met teddystof 😊 Groetjes, Team Shoesme
Shoesme heeft op de website een goede service. Je kan eenvoudig met het maattabel bij iedere schoen zien of hij past (wat bij veel andere sites ontbreekt). Ruim assortiment voor kinderschoenen.
Hi Fleurtje, Dank je voor je positieve review! Super fijn dat je zo tevreden bent over onze website en de service. Wist je dat wij ook een meet Shoesme meetsysteem verkopen? 😉 Met dit super handige systeem kan het opmeten van de voetjes zeker niet fout gaan. Tot snel op onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
I was very impressed with the quality of the shoes and how well thought they are made for children. Congratulations!
Hi Lavinia, Thank you for the 10 and the compliments about the shoes and our service! That makes us very happy. ❤️ Greetings, Team Shoesme
snelle service, schoenen passen altijd na een meting met de voetenlat thuis om m'n kind haar maat op te meten.. schoenen van goede kwaliteit daarbij ook goede verhouding prijs/kwaliteit
Hi Helga, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit. ❤ Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Onze tweelingmeiden hebben smalle voeten, steunzooltjes en fysiotherapie nodig. Shoesme heeft voor onze meiden altijd al de beste schoenen! Stijlvolle, hippe, smalle, comfortable én dergelijke schoenen die prima steun geven aan de fragiele voetjes van onze tweelingmeiden! Wel wat prijzig (en keer 2!) maar het is het geld dubbel en dwars waard!
Hi Kim, Dank je voor je mooie review! Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊 Heel erg veel plezier gewenst met de Go Banana's Groetjes, Team Shoesme
De eerste schoentjes van mijn zoontje waren van Shoesme. Voor zijn tweede winter op deze wereld kochten we ze nogmaals opnieuw want we waren zo tevreden!
Hi Charlotte, Wauw bedankt voor deze 10! Leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met onze schoentjes. Wij wensen je onwijs veel plezier van je bestelling en hopelijk tot ziens in onze webshop. ❤️ Groetjes Team Shoesme
Bestelling kwam de volgende dag al en schoentjes zitten weer perfect
Hi Emilie, Bedankt voor je positiever review. Wij wensen je veel plezier met de bestelde babybooties.❤️ Groetjes Team Shoesme
Ons zoontje start nu met zijn eerste stapjes en loopt aan de hand. Hebben verschillende merken schoentjes geprobeerd, de ene kwam hij niet in, de ander was te stevig/stug. Ik kwam de shoesme schoentjes in een winkel tegen en ze leken me erg fijn door de flexibele zool. Zijn maat was er niet meer dus meteen op internet schoentjes besteld. En wat zijn ze fijn! Hij kan er lekker mee kruipen en leert nu stevig stappen. Super blij mee!
Hi Charlotte, Dank je voor je uitgebreide review. Wat leuk dat je zoontje zijn eerste stapjes zet op de Shoesme babysneakers ❤️ De soepele zool van deze babysneakers buigen moeiteloos met de voetjes mee, ze zijn speciaal afgestemd op een kindervoet in de fase van leren lopen. We zijn je graag terug op onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, blij kind
Hi Gabriela, Bedankt voor deze 10! Hier worden wij erg blij van. ❤️ Wij wensen je veel plezier van je bestelling en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Mijn dochter rent weg op deze schoenen in tegenstelling tot goedkopere schoenen met een 'hardere' zool!
Hi Janneke, Dank je voor de mooie review. Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn over Shoesme ❤️ Heel graag tot ziens in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
De laarzen zijn zoals beschreven. En het pakket binnen 2 dagen in huis.
Hi Els Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat de Shoesme groene chelseaboot met oranje zool binnen twee dagen zijn geleverd. 😊 Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Goede snelle levering al was maat 23 te klein voor mijn kleindochter terwijl zij die maat voor al haar schoentjes nú heeft!. Waarschijnlijk door het model met voor een stikrand. Cognac kleur was wel leuk. Dus weer retour helaas.
Hi Moniek, Dank je voor je feedback. Wat jammer dat de Shoesme cognac babybooties niet passen bij je kleindochter. Het model wat jij besteld hebt heeft een normale pasvorm en valt goed op maat. Heb je haar voetjes opgemeten met het rode Shoesme meetsysteem? Met dit super handige systeem kan het bijna niet fout gaan 😊 Als je hulp nodig hebt mag je altijd contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen je graag. Groetjes, Team Shoesme
Altijd tevreden met dit merk. Flexibel, ruime keuze, goed zittend. En een hele blije kleinzoon die er zo op wegloopt
Hi Herma, Wauw, bedankt voor de 10! Dat waarderen we enorm. Heel veel plezier gewenst voor je kleinzoon met de nieuwe Shoesme warmgevoerde groene babybootie. ❤️ Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Klopte precies.er stond 1 maat groter nemen. En was ook zo. Mooie schoenen en goed verpakt. Bedankt!
Hi Dominique, Wat maak je ons blij met deze review! 😘 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over ons maatadvies en de sneakers. Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
We zijn fan van shoesme Fijne schoenen Zacht leer. Fijne zooltjes. Kortom complimenten.
Hi Claudia, WOW een 10! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over Shoesme ❤️ Wat een gave Shoesme bruine veterboot met teddy voering heb je gekocht! Dit is zeker garantie voor warme voetjes . We verwelkomen je graag weer op onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Mijn ervaring met Shoesme is altijd goed. De maat klopt altijd en de schoenen zijn er mooi!
Hi Jacqueline, Hartelijk dank voor de 10! Daar zijn we heel blij mee! 😘 Heel veel plezier met de Shoesme roze lakleren bikerboots! Groetjes, Team Shoesme
De schoentjes zagen er nog niet uit dan op de foto, ze waren super snel geleverd en de maat kwam precies overeen. Super!
Hi Marissa, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. ❤️ Hartstikke bedankt voor de positieve review. Graag tot ziens op onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen, maar een stootneus is toch wel fijn voor de neuzen. Ze zijn wel zo kaal.
Hi Anke, Dank je voor je mooie cijfer ❤️ en je goede feedback. Als je kinderen nog veel op de grond spelen of lekkere rouwdouwers zijn, geen nood want we hebben super leuke laarsjes/bikers met een kidsproof stootneus die de kans op beschadiging verminderd. Zo kan jouw dochter onbezorgd spelen met deze schoen aan. Tip voor een volgende keer en hopelijk tot snel in onze webshop. groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg