Mijn dochter inmiddels bijna 7 loopt vanaf t begin dat ze kon lopen al op shoesme schoenen en je merkt echt aan haar dat ze die ook t fijnste vindt zitten ivm dat ze ze aanhoudt tot 's avonds. Dus echt topschoenen.
Hi Suzanne, Dank je voor de 10! Wat een toffe bikerboots heb je uitgekozen voor je dochter! Deze stoere boots in metallic-zilveren kleur met ster, zijn een echte eyecatcher ❤️ Wij zien je graag terug op www.shoesme.nl Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering, fijne schoenen. Jammer dat de prijs wel erg hoog is voor een kinder schoen.
Hi Charelle, Dank je voor je review. We hebben ook altijd leuke items op onze sale pagina staan. We zien je graag terug op onze webshop ❤️ Groetjes Team Shoesme
Zeer fijne en mooie schoentjes. Niet de eerste keer dat wij deze voor onze kinderen kopen en waarschijnlijk ook niet de laatste keer.
Hi Benjamin, Dank je voor de mooie review! Heel graag tot ziens op onze webshop 😊 Groetjes Team Shoesme
Twee paar schoenen besteld voor onze dochter, één paar gehouden. Prachtige soepele schoenen van goede kwaliteit. Netjes verpakt en met retourlabel erbij zodat terugsturen van het andere paar snel geregeld was!
Hi Susanne, Dank je voor de 10! Wat een super gave flitsende bikerboots heb je besteld voor je dochter! ❤️ Heel veel plezier van deze stoere boots! Groetjes, Team Shoesme
Snelle service, goede schoenen
Hi Annerieke, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! We wensen jouw dochter veel plezier met de stoere zwarte bikerboots ❤️ groetjes, Team Shoesme
Fijne schoenen, mooie kwaliteit. Maat klopt precies. Snel geleverd.
Hi Paulien, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Daar zijn we heel blij mee! We wensen je veel plezier met de sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop. groetjes, Team Shoesme
De eerste keer besteld en super tevreden. Je hebt een mooi assortiment om uit te kiezen, prijzen zijn ook niet al te duur en de levering is heel erg snel.
Hi Annett, Wat maak je ons blij met deze review!❤️Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! groetjes, Team Shoesme
Het zijn hele fijne schoenen met een mooie soepele zool boor goede ontwikkeling van voet en looppatroon. Daarnaast zien ze er prachtig uit
Hi Renate, Wat maak je ons blij met deze review ❤️ We wensen jouw dochter super veel plezier met de schattige zwarte schoentjes met dots. We zien je hopelijk weer snel in onze webshop. groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen van soepel materiaal met stootneus en snel geleverd. We hebben dit model al 2 keer eerder gehad.
Hi Wendy, Bedankt voor het compliment en goed te lezen dat je zo tevreden bent over de stoere veterboots voorzien van een stootneus. En met de witte sokken met rode striping gaat jouw kindje stralen, wat een leuke combi! ❤️ groetjes, Team Shoesme
De schoenen werden snel geleverd en zowel voor mijn zoon als dochter een paar prachtige boots! Goede pasvorm.
Hi Marjan, Wat maak je ons blij met deze review! ❤️Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent. we wensen jouw kids veel draagplezier met de boots en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. groetjes, Team Shoesme
Vlot en duidelijk geleverd. Fijn product
Hi Jennalie, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel meetplezier met ons unieke meetsysteem en natuurlijk tot snel in webshop😊 groetjes, Team Shoesme
Na de verschillende modellen te hebben bekeken wilde onze dochter deze prachtige cowboylaarzen. De laarzen zitten als gegoten en zoals we gewend zijn van Shoesme lopen ze heerlijk! Dat beloofd ook vele uren lopen en dansen!
Hi Sophie, Bedankt voor de lovende woorden! Wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. ❤️ Met de gave cowboyboots gaat jouw dochter zeker de show stelen 😊 Hopelijk tot ziens in onze webshop. groetjes, Team Shoesme
Mijn zoontje zijn voetjes waren alweer 1 maat groter geworden. Ik heb gelijk nieuwe schoenen besteld en die waren er in no time binnen. Ik heb gemerkt dat de schoenen van Shoesme de beste ondersteuning geven. Goede kwaliteit. En je hebt genoeg om uit te kiezen. Zowel voor jongens als meisjes.
Hi Rowena, Van zo'n review worden wij heel blij!❤️ Bedankt voor jouw lovende woorden over onze service en schoenen. We wensen jouw zoon heel veel mooie avonturen met de Go Banana’s Dinosaur sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop. groetjes, Team Shoesme
Hele leuke stoere boots gekocht voor onze dochter. Toen ze binnenkwamen wilde ik ze toch een maat groter. Meteen besteld en de volgende dag in huis.
Hi Nathalie, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw dochter heel veel plezier met haar nieuwe zwarte-gouden bikerboot. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! groetjes Team Shoesme
Bestelling werd snel geleverd, en bij de schoenen zit een papieren meetinstrument. Heel handig!
Hi Karen, Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service ❤️ Wat leuk dat je een babybootje hebt besteld. We wensen je veel draagplezier en heel graag tot de volgende keer in onze webshop! groetjes Team Shoesme
Shoesme heeft mooie en kwalitatief hele goede kinderschoenen. Perfect voor de groeiende kinder voeten.
Hi Renske, Wat maak je ons blij met deze review! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. we wensen je veel plezier met je aankoop. groetjes Team Shoesme
Zamówiliśmy buty z tej firmy po raz pierwszy i jak się okazało nasza niepewność była zupełnie nie potrzeba. Buty są bardzo dobrej jakości, a dziecko uwielbia w nich chodzić. Na pewno zostaniemy z tą firmą na dłużej i już przymierzamy się do kolejnych zakupów. Na pewno polecimy znajomym.
Hi Sylwia, Wow, dzięki za 10!❤️ Very cool to read that you are so enthusiastic about our service and about the shoes, that is exactly what we stand for. We wish your daughter a lot of fun with the sneakers, completely trendy because of the teddy fabric. We look forward to seeing you next time in our webshop. greetings, Team Shoesme
Fijne website. Mooie schoenen en snel ontvangen. Twee paar besteld, 1 paar gehouden. Retourneren van andere paar schoenen was heel eenvoudig met het bijgeleverde retourlabel.
Hi Marlies, Bedankt voor het compliment! Wat fijn te lezen dat je ook zo tevreden bent over onze retourservice. We wensen jouw zoon veel plezier met de blauwe basket sneakers en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop.❤️ groetjes Team Shoesme
Ben ontzettend blij met de eerste shoesme loopschoentjes voor mijn dochtertje in maat 21. Voor een leuke prijs gekocht in de sale. Alleen verschilt de schoen in een paar kleine details van de afbeelding. (zwart label ipv roze en de rand bij de zool lijkt op de afbeelding donkerder) Maar niet heel storend, ze zijn alsnog super mooi en zitten erg goed! Ook nog een handig meetsysteem erbij gekocht met korting, zodat ik de maat goed kan blijven meten.
Beste Annemiek, Bedankt voor het delen van je feedback😊 en je positieve beoordeling ❤️ zo leuk te lezen dat zo goed zitten bij je dochtertje. Wel vervelend dat de schoentjes niet helemaal matchen met de afbeelding, onze excuses hiervoor. Mocht je hier nog op terug willen komen dan kun je ons altijd een mail sturen: [email protected] Hopelijk tot ziens in onze webshop. groetjes Team Shoesme
Besteld, en snel ontvangen, netjes verpakt.
Hi Son, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review. We wensen je dochter veel plezier met de schattige beige babybootie met dots. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop!❤️ groetjes Team Shoesme
De bestelling was naar verwachting en was erg snel in huis. Fijn!
Hi Lonneke, Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service ❤️ Wat leuk dat je de chunky zwarte boots hebt besteld. We wensen je veel draagplezier en heel graag tot de volgende keer in onze webshop! groetjes Team Shoesme
Heldere site, breed aanbod en fijn dat er ook bij staat of de schoenen op maat vallen of niet. Dit mis ik bij andere sites waardoor ik schoenen weleens retour moet sturen
Hi Tamara, Bedankt voor jouw super 10! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop.❤️ Door een nauwe samenwerking met onze eigen Brandstores kunnen we een passend maatadvies geven. We wensen je veel plezier met de stoere sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! groetjes Team Shoesme
Leuke sneaker, die makkelijk aan gaat dankzij het klittenband! En een hip model, mijn dochter is blij!
Hi Fleur, Bedankt voor deze positieve review. Wat een gave zilveren metallic sneakers heb je besteld. Hier zal je dochter zeker mee gaan shinen! ❤️ Groetjes Team Shoesme
Mooie passende schoentjes !!!
Hi Wilma, Bedankt voor jouw review en de 10! ❤️ Veel plezier van de bestelde schoentjes. Groetjes Team Shoesme
Tweede bestelling via Shoesme. Er is veel keus uit goede schoentjes, voor de kleintjes. Leuke schoenen, snelle levering en goede kwaliteit.
Hi Jetske, Bedankt voor deze positieve review! 😊 Wat heb je schattige Flex schoentjes aangekocht. Veel plezier van je bestelling! Groetjes Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg