Mooie schoenen

Mooie,stoere en stevige schoenen,wel minstens een maat groter bestellen. Ik had achteraf beter voor 37 kunnen kiezen. Mijn dochter zit tussen maat 35 en 36. Maat 36 past maar net.

Wanneer komen die Go Bananas in maat 42?

Heerlijke schoentjes. Op tijd geleverd. Leuk geprijsd.

Goed en snel, alleen verkeerde kleur ontvangen

Goed en snel, handig te retourneren . Alleen verkeerde kleur geleverd van een van de schoenen

Mooie pasvorm, kleur en makkelijk aan te geven bij mijn zoontje alleen jammer dat 1 naad met 1 week in het gebruik al een rafeltje heeft

Prachtige winkel en kundig personeel

De winkel is echt ingericht op kinderen. De schoenen staan mooi gepresenteerd. Het personeel is kundig en weet welke maat passend. Ze hebben geduld met kinderen. De schoenen zijn mooi, stevig en voor alle keuzes wat. Het enige minpuntje zou zijn dat ze het speelgoed wat ze willen verkopen iets hoger zeggen zodat de grijpgrage kinderhandjes niet snel iets pakken.

Mooie, stevige, coole sneaker

Omschrijving op de site was heel duidelijk. Ook fijn om te weten hoe de maten vallen. De schoenen zijn duur, maar mooi en vooral stevig. De aankoop verliep vlot en de verzending verliep snel.

Hele fijne schoenen om op te leren lopen.

Hele fijne schoenen om op te leren lopen.

Prachtige schoentjes & topkwaliteit!

Hippe laarsjes die ook nog eens van super goede kwaliteit zijn. We zoeken altijd schoenen met rubberen neuzen, zodat het leer/lakleer niet beschadigt bij kruipen/spelen etc. Prettig meegedacht dus! Daarbij heeft Shoesme een super handig meetsysteem waarmee je thuis de spartelende voetjes van je niet-altijd-meewerkende peuter kunt opmeten. Voorkomt een hoop ellende in de winkel. Online heeft Shoesme ook nog eens een uitgebreid assortiment! Top!

Leuke schoenen en snel verzonden.

Kwalitatief goede en ook leuke schoenen!

Makkelijk online te bestellen en snelle levering. Veel keuze in soort schoenen met verschillende materialen. Zitten en lopen altijd goed.

Goede kwaliteit en speel-proof

De schoenen van mijn zoontje zitten vaak vol met zand. Deze schoenen zijn gemakkelijk schoon te maken, wat erg fijn is want dan kan hij ze de volgende dag weer aan. Ook zien ze er na een paar dagen school nog mooi uit, in tegenstelling tot andere schoenen die hij heeft gehad.

Mooie schoen en snelle levering

Onlangs in de winkel in Rotterdam geweest om. Schoenen te passen. Weg fijn geholpen, omdat we geen keus konden maken later online schoenen besteld. Deze kwamen een dag later al binnen!!

Snelle levering , mooie schoenen

Snelle levering , fijne schoenen voor kinderen met smalle voeten , en ook nog stoer !

Leuke schonen, snelle levering

In de middag schoenen besteld, volgende dag al geleverd. Kind blij.

Leuke schoenen waar mijn kind zo op weg loopt.

Ik ben erg tevreden met shoesme. De schoenen die ik nu voor mijn jongste dochter heb gekocht zijn makkelijk aan te doen door de klittenband sluiting, ze passen bij bijna elke outfit en hebben een flexibele zool waardoor mn dochter er, na even wennen, zo op weg loopt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Fijne schoen

Schoen zit lekker en loopt goed

Snelle levering en de laarsjes zijn superleuk l speciaal voor kindervoetjes.

Topkwaliteit

Hele fijne en goede schoenen waar je geen zorgen hoeft te maken om de pasvorm of kwaliteit. Past bij elke baby, peuter, kleuter!

Geweldige schoentjes

Top; goede pasvorm

Super fijne schoenen

Hele fijne schoenen en goede service

super service

mooie schoenen

Mooie laarsjes, betalen en teruggave werkt minder

Laarsjes zijn mooi en is mijn dochter trots op!! Maar aangezien ik 2 maten had besteld, stuurde ik 1 paar terug en wordt dat bedrag nogmaals er vanaf getrokken en erbij gedaan… nu nog wachten op dat eerdere bedrag wat ik betaald had voor dat tweede paar wat al retour is!!

Mooi schoenenmerk

Vanaf kleins af aan hebben mijn kindjes Shoesme schoenen, soms een ander merk tussendoor maar ik blijf terugkomen bij Shoesme. Mooie schoenen, goede kwaliteit en een fijne prijs.

Past precies buitenkant ziet er mooi uit

Past precies en is flexibel met lopen en bukken

Mooie laarzen weer!

Mijn dochter loopt wederom heerlijk op deze laarzen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg