Retour gaat makkelijk en snel

altijd leuke schoenen/laarzen/sneakers

meestal koop ik de schoenen van mijn kleindochter in de sale ze zijn er zo snel uit gegroeid

Goede kwaliteit en snelle service

Alle schoenen en sandalen zijn tot nu toe altijd van goede kwaliteit. Peuter loopt er heel goed op. Leveringen zijn altijd heel snel binnen.

Funtastic

I am so satisfied with the quality of the shoes. It's beautiful shoes and also good for the foot of my baby. I always buy shoes in Shoesme because they are the best.

Prachtige perfect flexibele schoenen voor de ontdekkende baby/dreumes

Wauw Wat een top kwaliteit En mooi design En ook nog flexibel voor de beste voet ontwikkeling En snelle levering Helemaal top!! Bedankt

Mooie, stevige schoenen voor een goed betaalbare prijs.

Mijn dochter vindt het mooie schoenen en ze zijn stevig en dit heeft ze ook nodig. Ook zijn ze een goed betaalbare prijs.

Altijd zeer tevreden!

Onlangs het eerste paar schoentjes voor mijn neefje gekocht, na altijd zeer tevreden te zijn over de schoentjes voor mijn eigen kinderen. Levertijd is zeer snel, kwaliteit schoenen is top. Het meetsysteem heb ik ook veel plezier van. Het is handig dat de zooltjes altijd uit de schoenen kunnen om de maat te checken. Tot slot is de informatie op de website ook heel fijn om de juiste schoentjes te kiezen. Al met al een tevreden Shoesme klant!

Fijne schoenen, fijne prijs

Snelle bezorging, maat valt normaal. Ik vermoed dat de schoenen wat geschikter zijn voor smalle voeten, daar ze zeer geschikt lijken voor de smalle voeten van mijn dochter. Ik heb eerder besteld bij shoesme. Tot op heden nooit teleurgesteld geweest. De prijzen zijn voor kinderschoenen wel wat aan de hoge kant (er staat wel goede kwaliteit tegenover), maar dat is tegenwoordig bij veel merken/winkels zo. Ik koop de schoenen doorgaans in de uitverkoop gezien de snel groeiende kindervoetjes en de diverse seizoenen.

Gewoon absoluut top

Scherpe prijs, hele goede kwaliteit, snelle levering en als allerbelangrijkste...een heel blij kind thuis.

Snelle levering,netjes ingepakt

Goede sandalen voor een goede prijs!

Mooie sandalen, mn dochter is er gek op. En de zool is super stevig en zacht van binnen. Ze loopt er heerlijk op, zelfs een hele dag in een pretpark!

Mooie schoenen en een top service!

De sandalen van men dochter gingen kapot en dit is heel snel en netjes afgehandeld. Heel blij met de service

Leuke schoenen voor een leuke prijs

Goede schoenen welke goed zijn voor mijn kinderen hun voeten die nog in ontwikkeling zijn. In de sale kan ik voor een klein prijsje leuke schoenen voor hun kopen.

Fijne schoenen!

Laat op de avond een bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Schoenen zijn als verwacht en erg mooi afgewerkt.

Kwaliteit

Goede ervaring, kwaliteit schoeisel voor kinderen. Mijn dochter is er erg blij mee!

Mooie stevige schoen voor kinderen

Een goede pasvorm vind ik belangrijk

Perfecte pasvorm

1e loopschoenen kleinzoon leuk en fijn materiaal en pasvorm

Nette schoenen die er ook nog is leuk uitzien . De sandalen zien er kwalitatief goed uit en doordat ze een rubberen zool hebben slijten ze niet snel.

Fijne schoentjes

Hele fijne schoenen voor kleine kinderen. Ze leren er goed op lopen en het biedt veel stevigheid

Tof model, goed passend

Heel toffe schoen, leuk model en goede pasvorm. Helaas heeft de klittenband sluiting scherpe uitstekende randjes wat het comfort wat minder maakt.

Fijne schoenen, uitstekende service!

Fijne schoenen voor mijn kinderen. De service is top!

Mooie schoenen met top service

Mijn dochter heeft smalle, kleine voeten, maar de schoenen van shoesme zitten altijd goed! Top service, heel klantgericht en snelle levering van producten. Als ik schoenen nodig heb, ga ik naar shoesme!

Goede kwaliteit en lekker zittend

Goede kwaliteit laarzen en slippers gekocht. Maat klopt ook met aangegeven maattabel.

Tevreden over mijn aankoop.

Voor de tweede keer deze zomer de lichtgewicht sandalen gekocht. De sandalen zijn erg fijn in gebruik en qua uiterlijk precies wat wij mooi vinden. Één minpunt: het klittenband word al gauw na gebruik slecht (binnen 1 maand). Bij het eerste paar heb ik deze al eens laten vervangen door de schoenmaker.

Helemaal super

Makkelijke internet site en simpel te bestellen maat van de schoentjes kwamen perfect uit en m'n dochtertje is er super blij mee

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg