Leuke schoenen

Mijn zoontje zijn voetjes waren alweer 1 maat groter geworden. Ik heb gelijk nieuwe schoenen besteld en die waren er in no time binnen. Ik heb gemerkt dat de schoenen van Shoesme de beste ondersteuning geven. Goede kwaliteit. En je hebt genoeg om uit te kiezen. Zowel voor jongens als meisjes.

Geweldige stoere boots

Hele leuke stoere boots gekocht voor onze dochter. Toen ze binnenkwamen wilde ik ze toch een maat groter. Meteen besteld en de volgende dag in huis.

Goede schoenen, snel geleverd

Bestelling werd snel geleverd, en bij de schoenen zit een papieren meetinstrument. Heel handig!

Top schoenen

Shoesme heeft mooie en kwalitatief hele goede kinderschoenen. Perfect voor de groeiende kinder voeten.

Szybka realizacja zamówienia i bardzo dobra jakość!

Zamówiliśmy buty z tej firmy po raz pierwszy i jak się okazało nasza niepewność była zupełnie nie potrzeba. Buty są bardzo dobrej jakości, a dziecko uwielbia w nich chodzić. Na pewno zostaniemy z tą firmą na dłużej i już przymierzamy się do kolejnych zakupów. Na pewno polecimy znajomym.

• Poleciłbyś nas? Tak

Positief!

Fijne website. Mooie schoenen en snel ontvangen. Twee paar besteld, 1 paar gehouden. Retourneren van andere paar schoenen was heel eenvoudig met het bijgeleverde retourlabel.

Prachtige goede eerste loopschoentjes

Ben ontzettend blij met de eerste shoesme loopschoentjes voor mijn dochtertje in maat 21. Voor een leuke prijs gekocht in de sale. Alleen verschilt de schoen in een paar kleine details van de afbeelding. (zwart label ipv roze en de rand bij de zool lijkt op de afbeelding donkerder) Maar niet heel storend, ze zijn alsnog super mooi en zitten erg goed! Ook nog een handig meetsysteem erbij gekocht met korting, zodat ik de maat goed kan blijven meten.

Besteld, en snel ontvangen, netjes verpakt.

Leuke schoenen en snelle service

De bestelling was naar verwachting en was erg snel in huis. Fijn!

Enorm blij mee

Heldere site, breed aanbod en fijn dat er ook bij staat of de schoenen op maat vallen of niet. Dit mis ik bij andere sites waardoor ik schoenen weleens retour moet sturen

Stevige en mooie sneaker!

Leuke sneaker, die makkelijk aan gaat dankzij het klittenband! En een hip model, mijn dochter is blij!

Mooie passende schoentjes !!!

Snelle levering en veel keus.

Tweede bestelling via Shoesme. Er is veel keus uit goede schoentjes, voor de kleintjes. Leuke schoenen, snelle levering en goede kwaliteit.

Hele gave schoen en duidelijk op de site hoe hij omschreven was

Mijn dochter vind de boots heel mooi en ze zitten super! Lekker stoer en mooie qualitijd Volgende x kijk ik weer of jullie wat leuks voor haar hebben.

Mooie, kwalitatieve schoenen!

Van kleins af aan kopen wij voor de kinderen de schoenen bij Shoesme. De kinderschoenen hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding, een fijne pasvorm en gaan mee met de trend. Voor ons geen ander merk!

Weer super stoere goed zittende renschoenen

Kleinzoontje weer zo blij met zijn nieuwe renschoenen Dochter blij met leuke stoere schoenen voor zoontje Oma heel blij dat kleinzoon goede comfort schoenen heeft. 3 generaties heel blij, dankjewel shoesme

Mooie schoenen, goede pasmaat

De schoenen voldoen volkomen aan de verwachtingen. Dochterlief is super blij en trekt ze aan zodra ze wakker is.

Superfijne en hippe schoenen!

Echt mooie schoenen, goede kwaliteit en perfecte pasvorm. Vallen goed op maat, waardoor online bestellen eenvoudig is. Wij zijn fan!

Hele mooie laarsjes

Mooie stevige laarsjes, passen onwijs goed. Eerlijk ik vond ze wat duur (89€) maar daar was ik zelf bij met bestellen natuurlijk :)

Geweldige kwaliteit

Wat een top product, fijne online ervaring en erg blij met de goede kwaliteit van schoentjes. Ik raad het zeker aan!

Mooie schoenen, fijne pasvorm

De schoenen van Shoesme vinden wij erg prettig. Goede pasvorm en fijne materialen. Snel en gratis verzonden. Wel retourkosten, dat is voor ons bijna altijd omdat vanwege de maat

Snelle service, kwalitatief mooie schoenen.

De schoenen zijn snel geleverd en zien er mooi uit. De pasvorm is goed. De prijs/ kwaliteit verhouding is heel redelijk.

Goede kwaliteit, snelle levering

Ik vond het erg fijn dat je een duidelijk maatadvies kunt opvolgen. Schoenen zijn van goede kwaliteit en ook nog eens snel geleverd

Fijne schoenen!

De schoenen van dit jaar, bevallen minder. Doordat ze geen veters hebben waardoor je ze strakker aan kunt trekken blijkt mijn dochter schuurplekjes op haar enkel te hebben.

Goede en snelle online service!

Na meerdere vervelende ervaringen in de winkel (Breda) nu online besteld. Het merk zelf is namelijk erg leuk. Goede prijs kwaliteit verhouding en leuke schoentjes! :)

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg