Hele goede schoenen, met een goede ondersteuning voor de voeten

Wij zijn heel enthousiast met schoenen van Shoesme, al vanaf zijn eerste schoentjes kopen we alleen schoenen van Shoesme, ze geven een goede ondersteuning en ze zien er ook heel leuk uit altijd. Onze zoon loopt er ook altijd heel trots en blij mee rond.

Super snel geleverd

Ik was opzoek naar goede sandalen voor mijn zoontje. Goed bedoel ik voornamelijk met een goed voetbed!! Ik heb al meerdere keren bij jullie schoentjes gekocht voor mijn zoon, hij loopt er zo mee weg als ik ze aanpas bij hem. Hij hoeft ze niet in te lopen en heeft nog nooit blaren gehad!! Top schoenen!

Passen super goed

Onze dochter heeft kleine smalle voeten met een hoge wreef, we hebben weken gezocht naar passende schoenen. Shoesme is het enige merk wat goed aansluitend zit én leuke modellen heeft. Wij zijn blij!

Hele lieve schoentjes voor mijn dochter gekocht. Ze zitten prima. En het was een cadeautje om ze uit te pakken, zo leuk.

De sandaal is geen shoesme kwaliteit! Service top!!!

Voor onze kids sandalen gekocht die ook tegen water kunnen maar wat vallen ze tegen! Veel te wijd, echt heel jammer Bestelling was snel verzonden!

Past goed

Past goed! Flexibele zool mijn meisje wilde de schoenen niet meer uit doen.

Top, pasvorm en kwaliteit

Mijn dochter had de teen sandalen vorig jaar ook. Ze paradeert er heel de dag op! Zoals ze zelf zegt: lekker zacht aan mijn voeten.

Lekker zacht, maar te weinig voetbed

De sandalen leken op de foto een beter voetbed te hebben dan in het echt, daarom retour. Verder was het prima, snel bezorgd en leuk ingepakt.

Top in orde

Nette oplossing bij problemem

Het paar schoentjes dat ik ontving ging stuk gelukkig werd ik door de klantenservice heel erg goed geholpen. En werd er een passende oplossing geboden.

Geweldig!!

Ieder bedrijf zou een klantenservice als deze moeten hebben!

Klantgericht

Was niet tevreden over de schoenen. Maar werd meteen opgebeld om dit op te lossen. Zal hier zeker weer bestellen omdat ze met je meedenken en snel handelen!

Super goede schoenen

Schoenen zitten altijd goed en zijn stevig

Stoere sneakers, snel bezorgd!

De schoenen bij Shoesme zijn mooi gedesigned, prima prijs/kwaliteit verhouding en snel bezorgd. Helemaal blij mee!

Snelle levering, mooie fijne sandalen

Al langere tijd op zoek naar fijne lichte sandalen voor mijn dochter. Deze voldeden zowel aan mijn wensen, goede kwaliteit, als aan die van mijn dochter, leuke kleurtjes en zit fijn. Dus allebei blij!

Fijne schoenen goeie service

Contact met klantenservice is ook top. Levering altijd snel en hele fijne schoenen

Super schoenen

Mijn kinderen hebben altijd een paar shoesme. Dit merkt is goed en trendy!

Duidelijke communicatie en goede schoenen

Duidelijke communicatie over (deel)levering. Goede omschrijving op de website wat voor type schoenen nodig zijn op deze leeftijd. Daarmee snelle keuze voor leuke sandalen kunnen maken! Website mag wel nog meer mobile friendly worden.

Mooi

Mooi.

Maatvoering klopt niet

Ook al gebruik je de shows me voet meter, de schoenen die je besteld komen niet overeen. Jammer

Mijn zoontje van 2 loopt altijd zo goed op deze schoenen. Nog nooit een miskoop gedaan.

Perfecte leuke schoenen!

Vanaf mijn dochter haar eerste stapjes ben ik fan van shoesme.. voor iedere leeftijd is er een perfecte schoen! Inmiddels koop ik al 7 jaar schoenen bij shoesme. Mijn oudste is 7 en mijn jongste van 4 begon ook vanaf haar eerste stapjes met het dragen van shoesme. Zoveel mooie soort schoenen en het belangrijkste vind ik dat ze een goede schoen aan hebben. Ik heb echt buitenspeel kinderen en shoesme kan gelukkig ook tegen een stootje! Als gastouder kan ik het alleen maar aanbevelen aan alle ouders!

Hele fijne schoentjes!

Dochtertje is onwijs blij met haar sandalen. Ze zitten prettig, ze kan ze zelf aan doen en de kwaliteit is ook erg goed. Al met al zeer tevreden!

Super merk!

Nu al een aantal keer Shoesme gekocht voor onze kleine meid van bijna 2 jaar. De schoenen zitten als gegoten en zijn fijn om op te lopen (ze vindt het normaal niet fijn om schoenen aan te hebben maar deze laat ze aan)! Helemaal top!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg