Stoere schoenen die lang mooi blijven. Ook bij kleuters die veel buiten spelen.
Hi Geertje, Bedankt voor je mooie 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe bikerboots en sneakers. groetjes Team Shoesme
Wat een fantastische schoenen. De kleuren zijn mooi. Ze zijn makkelijk aan en uit te trekken en onze dochter kan er goed op rennen, spelen en lopen. Valt op maat, fijn dat de zool zo flexibel is.
Hi Meike, Bedankt voor het grote compliment en ontzettend goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de sneakers uit onze RunFlex collectie ❤️ De RunFlex sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van een verstevigde, gefoamde hiel en een badstof voering, daardoor zit hij extra comfortabel en blijven de voeten heerlijk warm. We wensen je dochter veel plezier met deze sneakers. groetjes Team Shoesme
Binnen 1 werkdag zijn de schoenen netjes verzonden. De kwaliteit is erg mooi.
Hi Jorrien, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop!❤️ groetjes Team Shoesme
Hele fijne schoenen en een goed helpende service. Helaas paste me jongste de schoenen van hem niet maar kon ze heel gemakkelijk retour doen. Me oudste paste ze wel en die vind ze echt helemaal geweldig! Hij heeft best wat flinke voeten en geen een schoen past of kom ik gemakkelijk in maar in deze schoenen komt ie zo in!
Hi Jamie, Wauw, een 10! Goede service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm ❤️ Wat fijn te horen dat je oudste zoon geslaagd is, we wensen hem veel plezier met de stoere zwarte sneakers. Deze sneaker heeft een elastische veter- en klittenbandsluiting. Je zoon kan de schoenen dus makkelijk zelf aan- en uittrekken zonder steeds de veters te hoeven strikken. groetjes Team Shoesme
Mooie schoenen! Kwalitatief uitstekend. Zeer tevreden.
Hi Nandy, Super bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier met jouw hippe groene sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop! groetjes Team Shoesme
Twee maten besteld. Kreeg er een meethulpmiddel bij mee gestuurd zodat ik zeker was van de juiste maat. Fijn idee om zeker te zijn van goede schoenen en de juiste maat voor een kindje dat net begonnen is met lopen :-)
Hi Lisa, Bedankt voor de lovende woorden en je positieve feedback ❤️ Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met de beige babyschoentjes met dots, ze zijn zo schattig. groetjes Team Shoesme
Mijn dochter is super blij met haar nieuwe boots! Stoer met een toffe print. Ze wil ze niet meer uit.
Hi Janneke, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review en veel plezier met de supergave leopard bikerboot met ponyhair. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop!❤️ groetjes Team Shoesme
Goede schoenen en voldoende keuze. Ze zijn wel aan de prijzige kant. Nieuw vetersysteem met een soort schuiflnop werkt helaas niet naar behoren.
Hi Amber, Bedankt voor het delen van je feedback. Wat vervelend dat de sluiting niet naar behoren werkt, we kunnen je een nieuw slotje opsturen. Mocht je dat willen neem dan even contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected]. groetjes Team Shoesme
Hi Marieke, Wat maak je ons blij met deze review ❤️ Veel plezier met de schattige Shoesme zwarte schoentjes met dots, ze zijn te cute! Hopelijk tot ziens in onze webshop. groetjes Team Shoesme
Wij zochten leuke schoentjes die heel flexibel zijn maar onze dochter wel ondersteunen bij haar eerste stapjes. Dat is met deze schoenen gelukt
Hi Petra, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw dochter heel veel plezier met haar nieuwe Shoesme taupe babybootie met ster. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! groetjes Team Shoesme
Binnen 2 dagen de schoenen in huis! En wat zijn ze leuk!! De rubberen neus ideaal voor onze dochter. Ze heeft altijd kapotte neuzen, maar met deze schoenen kan ze nu veel langer doen en ze blijven mooi! En onze dochter is er ook super blij mee.
Hi Sandra, Wauw bedankt voor de 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de sneakers en de service 😊 We wensen je veel plezier met de sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! ❤️ groetjes Team shoesme
Wij hebben vorige week laarzen gekocht voor onze dochter. Helaas kwamen deze beschadigd aan. Contract gehad met de klantenservice, en zij boden mij 2 oplossingen. Een kortingscode van €15,- of het product retourneren. Gezien wij bewuster willen leven, hebben we gekozen voor de eerste optie. Om zo CO2 uitstoot te verminderen. En we het enorm zonder zouden vinden als het product vernietigd wordt. Alleen blijft de enorme ontevredenheid betreft de beschadigde laarzen. Voor de betaalde prijs ongeacht met of zonder kortingscode verwacht je zeker betere kwaliteit.
Hi Rashida, Bedankt voor je eerlijke review en feedback. Allereerst, onze oprechte excuses dat je een beschadigd paar laarsjes hebt ontvangen 😔 we vinden het heel vervelend dat je ervaring met Shoesme niet is geweest zoals je van ons mag verwachten Wij doen altijd ons uiterste best om een kwaliteitsproduct af te leveren, maar het is en blijft handwerk en daar kan helaas heel soms een fout in voorkomen. We hebben je meerdere oplossingen geboden waaruit jij vervolgens de beste optie hebt gekozen. We vinden het dan ook jammer dat je toch niet tevreden bent met deze tegemoetkoming. Mocht je hier nog op willen reageren staan we daar altijd open voor. groetjes Team Shoesme
Leuke, goede schoenen. Leuk gebruik van kleur in alle modellen. Moeilijk kiezen altijd! Haha Snelle service. Leuk dat er altijd iets voor de kinderen bij zit in de doos
Hi Marijke! Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je onze modellen zo tof vind. Wij kunnen zelf ook niet kiezen :) Heel veel plezier met de toffe BARST! sneakers! Groetjes Team Shoesme
Ik kan ieder seizoen mooie schoenen voor de kids vinden. Wel even zoeken sommige hebben een meer flexibelere zool dan de ander maar door het leer altijd goed ademende schoenen voor de kindjes ☺️
Hi! Bedankt voor deze positieve review. ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes Team Shoesme
Kwalitatief goede schoenen! Ze zien er ook nog eens heel mooi uit! Ruime keus in soorten en kleuren! Zeer tevreden.
Hi Esther, Dank je voor de 10! Fijn dat je zo tevreden bent over Shoesme! 😍 Je hebt nu weer een heerlijke BARST! sneaker en een paar Go Banana's besteld voor je kids. Vele uren speelplezier gewenst! Groetjes Team Shoesme
Makkelijk aan en uit te doen, heel mooi en goede kwaliteit.
Hi Daisy, Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review.❤️ Heel veel plezier met de hippe zwarte sneakers met oranje details. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
De eerste schoentjes voor onze dochter jn de middag besteld en volgende dag al in huis, helemaal super! Duidelijke communicatie via de email.
Hoi Simone, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat het allemaal vlot verlopen is. Heel veel plezier van de toffe babyboots. Groetjes Team Shoesme
Mooie originele laars die opvalt. Wel is de hiel wat stug materiaal, maar dat moet uitlopen. Heel blij met deze laarzen!
Hi Carina, Bedankt voor deze positieve review. Ontzettend veel plezier met de bestelde laarzen. These boots are made for walking! ❤️ Groetjes Team Shoesme
Besteld en de netjes oprijd ontvangen, volgende keer besteld ik weer.
Hi Petra, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat het allemaal vlot verlopen is. Heel veel plezier met de bestelde laarzen. Groetjes Team Shoesme
Mijn eerste ervaring met Shoesme dateert reeds van 2 jaar geleden voor de eerste schoentjes voor dochter. Inmiddels is er ook een zoontje en kan die de eerste schoentjes van dochter dragen. (Zwart en blauw gekozen destijds) Stevige stapschoentjes. Beide kindjes hebben hoge wreef en brede voetjes maar daar zijn de schoentjes ook perfect. Nu nieuwe lading schoentjes gekocht. Prijs/ kwaliteit TOP!
Hi Britt, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van Shoesme! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️ Heel veel plezier met de nieuwe bestelde sneakers en tot snel in onze webshop!😘 Groetjes Team Shoesme
Super afgewerkte schoentjes! geheel leer binnen en buiten, super zacht leer aan de binnenzijde... als er breedte maten zouden zijn zou ik een 10 geven want voor ons kindje zijn ze eigenlijk te smal :(
Hi! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de afwerking van onze schoentjes. Het model wat je nu uitgekozen hebt, babyflex, is juist geschikt voor kindjes met een breder voetje. Vroeger was het inderdaad vanzelfsprekend om kinderschoenen te verkopen in verschillende breedtematen maar gelukkig is dit verleden tijd. Wat veel belangrijker is dan breedtematen zijn kwaliteitskenmerken waar baby- en kinderschoenen aan moeten voldoen. Waar wij veel waarde aan hechten, zijn onder andere flexibele zolen. Al onze schoenen passen aan elke smalle tot normale voet. Maar natuurlijk heeft Shoesme ook schoentjes ontwikkeld voor een iets vollere voet. Dit zijn schoenen met een derby sluiting, dit is een sluiting waarbij de schoen helemaal geopend kan worden om de instap gemakkelijk te maken. Ik wil je graag als tip meegeven, om onze blog hierover te lezen: https://www.shoesme.nl/blog/smalle-kinderschoenen-onze-tips Mocht je hierover nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Groetjes, Team Shoesme
Uitstekend, snel geleverd en goede schoenen voor de ontwikkelende voet van een peuter!!
Hi Laura, Bedankt voor jouw 10! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle levering. Jij hebt weer een heel mooi paar gescoord uit de Flex Collectie. Met deze schoentjes loopt jouw peuter er stralend bij! 😍 Groetjes, Team Shoesme
De schoenen zien er goed uit en zijn heel fijn voor mijn dochter om zelf aan te doen.
Hi Sandra, Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review.❤️ Heel veel plezier met de hippe groene sneakers met glitters! Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Zeer tevreden over onze aankoop bij Shoesme. Vrolijk ontwerp voor ons kleine meisje, schoenen zitten heerlijk en ze willen niets liever dan stappen, stappen, stappen. Een groot succes!
Hi Ellen! Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met de Shoesme roze babybootie. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Mijn eerste weken ervaring met Shoesme en eigenlijk nu al spijt dat ik niet eerder aan Shoesme ben begonnen! Kwaliteit is top en supermooie schoenen. Na mijn aankoop meteen naar de winkel gehold voor een paar voor mijn zoon.
Hi Nancy, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van Shoesme! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️ Heel veel plezier met de Shoesme cognac babybootie en tot snel in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg