Mooie schoenen, bieden veel stevigheid voor de kleine voetjes van mijn dochter. Heel blij mee!

top schoenen

Hele fijne mooie schoenen voor mijn zoontje gekocht. &makkelijk bestelproces.

Fijne mooie en goede schoenen

Goede kwaliteit fijn zittende sandaal voor beide jongens

De sandalen zitten fijn bieden comfort. De jongens zijn er blij mee.

Hele leuke schoenen, met fijne zachte zool erin

Goede kwaliteit schoenen en snel geleverd

Kwaliteit van de schoenen is top en ze werden snel geleverd. En gratis retourneren vind ik ook erg klantvriendelijk

Leuke goede schoenen voor ons kleinkind

Super sandaal voor de kleine voetjes van mijn dochter.

Makkelijk te bestellen. Maat zit super. Stevig sandaal.

Kwaliteit

Voor onze zoon weer een mooi paar gekocht. Het stevige schoen die steun geeft aan zowel de voeten als de enkel. Met een kleine smet xbenen zijn stevige schoenen van belang deze schoen geeft deze stevigheid. Heel fijn merk.

Mooie uitstraling en prachtige kwaliteit!

Nette verzending van de schoenen. Mijn zoontje is behoorlijk kritisch als het gaat om de pasvorm maar is direct enthousiast over zijn nieuwe sandalen. Ook voor zijn zusje van net 1 jaar hebben we sandaaltjes besteld. Fijn met klittenband om deze aan te passen aan haar voet maar met een stevige zool en pasvorm. Super blij mee! Voor mij voor het eerst dat ik bij jullie bestel maar dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

Prachtige, goede sandaaltjes

Mooie shiny roze sandaaltjes die goed passend te maken zijn voor onze dochter haar smalle voetjes. Goed voetbed, lichte schoen en een dichte achterkant. Zo kan onze dochter verantwoord op mooie sandalen lopen.

Fijne schoentjes

Schoentjes geven goede steun aan die mini voetjes

Shoesperfect!

Voor het eerst via Shoesme sandalen besteld voor mijn zoon van 5 . Het was een snelle levering en het fijnst van alles is dat hij ze lekker vind zitten. De sandalen kloppen precies met de afbeelding en omschrijving. Dit jaar eindelijk geen zomer op croccs maar een knap ventje op stoere sandalen, dat wil je toch!

Perfect !!

goede service

ik word altijd goed en vriendelijk geholpen als ik vragen heb zowel via de telefoon als in de winkels

Super fijne schoenen

Schoenen zitten fijn, gaan lang mee en zien er ook nog eens fantastisch uit.

Bestellingen gaan altijd soepel en schoenen zijn goed

Netjes afgehandeld. Mooie en degelijke schoenen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit schoenen mijn kinderen dragen niet anders.

Top sneakers

Super leuke sneakers en stevig

Mooie schoentjes met goede pasvorm

We hebben nu online gekocht en zijn zeer tevreden. Hele mooie schoentjes waar ze heel goed op loopt. Volgende keer gaan we naar de winkel in Utrecht.

Schoenen die meteen fijn lopen

Hele fijne schoenen met een goede pasvorm. Ze blijven lang mooi.

Mwah

Het klittenband gaat erg snel pluizen waardoor de bandjes er al snel lelijk uitzien. Erg jammer

Goed advies en goed passende schoenen. Shoesme heeft de juiste fitting en ook keuze voor de doelgroep met smalle voeten. Mijn zoontje heeft nu zijn eerste sandalen en wilde ze die dag niet meer uit. Zo fijn zitten ze. Loopt er goed op en z’n geld dus zeker waard.

Mooie degelijke schoenen

Mooie degelijke kinderschoenen. Ruim assortiment. Vlotte verzending. Goed verpakt. Niks op aan te merken. Aanrader!

Goede kwaliteit

Mooie sandalen gekocht voor onze dochter van 2,5 jaar (van goede kwaliteit). Ze zitten ook heel comfortabel lijkt me, want ze wil ze niet meer uittrekken.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg