Alles netjes binnen gekomen. Mooie kwaliteit baby-dreumes peuter schoenen.

Kan beter

Jammer dat je verzendkosten retour moet betalen als je maat groter moet hebben omdat de schoenen te klein zijn

Goed assortiment

Al jaren fan!

Voor beide zoons al jaren shoesme schoenen, goede kwaliteit en goede pasvorm!

Fijne schoenen

Ze verkopen fijne schoenen. Ons kindje draagt ze met plezier. En gaan opzich lang mee. Met de speciale neus gaan ze wat minder snel kapot. De schoenen werden snel geleverd. En netjes verpakt. Wij zijn tevreden

Snelle bezorging mooie schoentjes

De schoenen werden snel bezorgd. De maten waren zoals vooraf op de website aangegeven. Ook de retourzending was snel verwerkt. Erg blij met de nieuwe schoentjes voor onze dochter

Al jaren goede schoenen!

Wij zijn fan van shoesme! Sinds onze oudste haar eerste schoenen kreeg, kochten we shoesme. De pasvorm is goed voor haar smalle voeten. Inmiddels is ze 6 en wil ze zelf ook vaak graag de shoesme schoenen. De jongste heeft ook net zijn eerste paar gekregen. De schoenen zijn stevig, de zolen lopen goed per leeftijd, de neuzen voor de jongere kids zijn vaak van rubber waardoor ze minder slijten bij het kruipen.

Goede pasvorm, prijs en kwaliteit

Door de klittenband kan mijn dochtertje zelf haar schoenen aan doen. De rubberen rand is ideaal ivm stoten of slijtage. De pasvorm met daarbij prijs en kwaliteit zorgen voor een ideale schoen.

Mooie stevige schoen voor een goede prijs. Kleur vind ik echt super. Hele snelle levering

Ik ben zeer tevreden

Ik was op zoek naar goeie schoentjes voor mijn zoontje, ik heb vorige week mijn 3e bestelling gedaan zo tevreden ben ik. Hij kan niet goed zn evenwicht houden en wij merken dat deze schoenen heel erg goed zijn voor hem. Hij kan beter zijn evenwicht houden. Ik ben heel erg blij

Geweldige schoenen voor beginnende voetjes

Aankoop, verzending, overeenkomst met de online afbeelding. Alles klopt! Inclusief maat beschrijving.

Altijd goede schoenen. Snel geleverd en aardige klantenservice

Zeer smal

Zeer smalle pasvorm. Erg jammer. Leuke schoen verder, precies zoals de foto.

Mooie schoenen, snel in huis

Nog niet gedragen maar de schoentjes zien er mooi uit en de levering was erg snel. Ervaring met andere schoenen/sandalen van Shoesme is positief.

Mooie schoenen en pasvorm

Snelle levering met mooie schoenen, pasvorm en prijs/kwaliteit

Al meerdere aankopen gedaan bij Shoesme. De kwaliteit is iedere keer weer goed en ze zien er ook nog leuk uit! Je wil wat het beste is voor de voeten van je kleintje en daarmee vind ik Shoesme een betrouwbaar merk.

Goede kwaliteit schoenen. Bijven er netjes uitzien. Fijn voetbed

Goede ervaring. Duidelijk omschreven

Uitstekend!

Snele levering, prachtig ontwerp en super comfortabel.

Goede kwaliteit en service

Bestelling de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit schoenen, heel tevreden mee!

Mooie schoenen

Degelijke en betaalbare kinderschoenen.

Fijne website en super snelle levering

Goeie en leuke sneakers. De website is gebruiksvriendelijk en de levering super snel, dus helemaal top!

Super fijne schoentjes!

Mijn kindje loopt al met 10 maanden dus dan zijn goede schoentjes extra belangrijk. Er was sale bij shoesme dus gelijk de volgende maat er ook bij gekocht en ze loopt er op als een speer! Daarnaast gaan ze ook makkelijk aan en vormen ze goed om dat kleine babyvoetje. Erg blij mee!

Super leuke kinderschoenen van goede kwaliteit

Voor elk seizoen hebben ze leuke schoenen. Kwaliteit is erg goed. Zeer tevreden over mijn aankoop.

Superfijne schoenen en heel snelle service

Top!! De schoenen waren er de volgende dag al en mijn zoon is er superblij mee.

Snelle service en goede kwaliteit kinderschoenen

Mooie en trendy kinderschoenen. Goede pasvorm en prijsverhouding. Zeer snelle service/levering.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg