Perfecte schoen.

We trokken ons kleinkind de schoentjes aan. En in 1 woord geweldig om te zien hoe ze erin rondloopt. Lekkere stevige maar toch licht schoentje

Klantenservice niet open in weekend

De schoenen zijn te groot voor mijn kinderen. Vragen gesteld aan de klantenservice voor retour zenden, maar had geen antwoord gekregen. Bleek de klantenservice in het weekend niet open te zijn. Misschien goed om een auto replay te sturen?

Helemaal top!

Vlotte verzending, schoenen zoals gehoopt, goede kwaliteit waar Shoesme om bekend staan. Mijn zoontje is helemaal blij met ''zijn'' aankoop!

Ik heb meerdere schoenen bij jullie gekocht en altijd van top kwaliteit.

De levering is snel, de producten zijn van goede kwaliteit en jullie hebben voor de schoenen een ruime keuze en leuke printjes. Ook de regenlaarzen dragen mijn kinderen met veel plezier. Vooral zo doorgaan!

supersnelle levering

Al meerdere keren besteld. altijd snel in huis. Retouren worden ook snel behandeld.

Super schoenen

Als je schoenen van Shoesme koopt weet je zeker dat je kind op goed schoenen loopt die perfect passen en waar je kind gewoon lekker mee kan spelen zonder dat ze meteen kapot gaat!

Super leuke schoenen

Mijn kinderen zijn super blij met hun nieuw schoenen. De vrolijke motieven van go banana's vallen ook echt op.

Kwalitatieve, mooie schoenen

De schoenen blijven mooi ondanks al het ravotten buiten met een peuter. Bij de laatste bestelling ook het maatsysteem aangeschaft en dat is ook erg handig om de juiste maat in de gaten te houden.

Goede kwaliteit, slechte levering

Mooie Regenlaarzen van goede kwaliteit

Top merk

Zoontje voelt zich onmiddellijk goed in deze schoentjes. Begint te lopen en ravotten en is enorm trots. Een To do voor shoesme: sloefjes maken voor in huis. Dit missen we nog!

Snelle goede levering.

Snel en prima service

Goede kwaliteit van producten

Gewoon Geweldig koop voor mijn kleinkindjes altijd mooie Shoesme schoenen en regenlaarsjes.

Super mooie collectie ieder seizoen weer de schoenen..laarsjes en de regenlaarsje inbeen woord geweldig!!

Mooie kwaliteit schoen en afwerking

Netjes en op tijd verzonden. Schoenen zijn erg mooi om te zien. Kan niet wachten tot ons meisje ze aankan. Wel mag de matentabel duidelijker, ben toch gaan overdenken en daardoor de foute maat besteld. Dus een voorbeeld zou helpend zijn.

Schoenen die overal Onder passen!

Super fijne schoenen, vanaf de geboorte dragen mijn kinderen shoesme schoenen.

Great quality and very fast delivery

More than satisfied with the quality of the products. And impressed with very fast delivery. I don't even check other stores anymore when it comes to buying shoes for our child.

Super blij met de go banana laarzen en slippers. Onze meiden kunnen er weer even tegenaan.

Altijd shoeseme!

Wij kopen voor onze kinderen altijd shoesme schoenen. De kwaliteit is altijd goed en de schoenen zitten perfect.

Duidelijke productinformatie en snelle levering

Jullie hebben het goed voor elkaar!

Snelle levering en altijd blij met shoesme-producten

Mijn kinderen dragen sinds dat ze net kunnen lopen shoesme schoenen. Altijd tevreden!

Goede kwaliteit schoenen en prima levering!

Aanrader voor goede kinderschoenen!

Snelle levering, prachtige schoenen

Hele leuke laarsjes gescoord voor mijn dochter. Heerlijk soepel leer en makkelijk in te stappen. Wat ik vooral erg leuk vind aan Shoesme zijn de details om de schoenen net even iets specialer te maken. Levering was top. De volgende dag in huis!

Echt super schoentjes

Dit is al het tweede paar wat we hebben gekocht! Super fijne en goede schoentjes en ook nog mooi, dus wat wil je nog meer?

Goede, flexibele schoenen

Sinds mijn zoontje kan lopen, heb ik alleen nog maar schoenen van Shoesme gehad. Ze zijn flexibel, van goede kwaliteit en mijn zoontje kan er goed op lopen.

Leuke mooie schoentjes

Snelle levering, top schoentjes!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg