Hippe schoenen waar je blij van wordt

Mijn dochters worden altijd heel blij van de vrolijke kleurige en hippe schoenen van Shoesme! En als moeder wil ik hippe vrolijke schoenen maar niet inleveren op goede kwaliteit. Kindervoetjes groeien hard. Vaak zie je dat andere schoenen geen goed voetbed hebben of van minder duurzaam materiaal gemaakt zijn. Terwijl deze voeten juist goede ondersteuning nodig hebben. Met Shoesme weet ik dat de kwaliteit goed zit dus kom ik uiteindelijk altijd terecht bij deze schoenen voor de zomer en winter.

Goede kwalitatieve schoenen

Ik koop de schoenen van m’n zoontje sinds z’n eerste stapjes al bij shoesme. Goede schoenen die tegen een stootje kunnen!

Mooie sneakers snel geleverd (1 dag)

Helemaal blij met de snelle levering van de gave sneakers. Mijn zoontje liep de volgende dag al trots buiten met zijn gave nieuwe sneakers.

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne website en goede kwaliteit schoenen

leuke schoen erg vrolijk

snelle afhandeling online

Laat ze Nooooit nat worden

Als je deze dure kwalitietsschoenen nat laat worden laat de kartonnen binnenzool volledig los!!! Hij verpulverd helemaal! En dat voor een paar schoenen van 80 euro!!!!! En wat zegt Shoedme? Ja, dat is een gebruikersfout, kunnen we niks mee! Sorry! Dusssss...niet kopen. Tenzij je kind nooit door plassen loopt en ze nat maakt!!!!! Echt schande!!!!!

Goede prijs-kwaliteit verhouding in het algemeen

Enkel de waterschoentjes zorgen voor blaren op de kindervoetjes ☹️

Goede kwaliteit

Schoenen passen goed en gaan lang mee

Super fijn

Mijn dochter vind haar nieuwe schoenen super mooi en ze zitten lekker. Makkelijk aan en uit te doen.

Gewoon goede en mooie schoenen voor een prima prijs!

Shoesme schoenen passen mijn kinderen eigenlijk altijd. Ze hebben veel keus en de kwaliteit is top. Mijn zoon is weer blij met zijn nieuwe schoenen!

Super !

Voor beide kindjes besteld. Helaas kraakte het leer enorm. Met een Snelle service en een goede oplossing lopen mijn kindjes weer op goede schoenen!

Goede schoenen

Goede schoenen voor redelijke prijzen (zeker in de uitverkoop)

Super snelle service

Heel snel geleverd en de schoenen zijn erg leuk. Blij mee!

Super fijne schoenen !

Stevige, mooie schoenen

Goede schoon voor beginnende loper

Goede degelijke schoen voor de eerste stappen en vervolg stappen!

Super comfortabele schoenen voor kindervoetjes

Mijn man is overleden afgelopen januari. Hij had een boekje waarin hij belangrijke dingen schreef. Zo schreef hij ook op dat ik kinderschoentjes moest halen van het merk Shoesme. En dat heb ik vorige week gedaan. Sneakers en sandaaltjes besteld! De roze sneakers met een zonnetje (mijn man genoot ontzettend van de xon, terwijl hij zijn laatste dagen in bed doorbracht) vallen heel erg in de smaak bij mijn dochter. Soms komt ze wildvreemden tegen en zegt ze: “kijk, dit zijn mijn nieuwe roze schoenen!”. Ze wilde er zelfs mee naar bed. Daar hebben we toch maar een stokje voor gestoken! Kortom, we zijn blij met Shoesme.

Eerst bestelling.

Netjes op tijd, geen enkel probleem.

Fijne eerste schoentjes

Mijn zoontje is net begonnen met lopen. Il had verwacht dat hij dan ontzettend zou moeten wennen aan lopen op schoenen. Niets is minder waar, hij loopt op de schoenen van shoesme net zo stevig als op blote voetjes!

Super mooie en fijne schoenen voor mijn zoontje

Perfecte schoentjes

Hele fijne schoentjes met flexibele zool! Aanrader.

Top levering

Heel snel geleverd schoenen precies als op foto’s

Mooie schoen, zeer goede kwaliteit!

We hebben de eerste echte babyschoentjes gekocht voor ons zoontje. Hij is op dit moment bezig met staan en langs meubels lopen. Dus deze schoentjes zijn een hele mooie aanwinst voor hem!

Erg mooie en kwalitatief goede schoenen

Schoesme schoenen gaan altijd lang mee bij onze actieve meid. Ze loopt er erg goed op en er zijn veel stijlen en modellen

Fijne pasvorm, en jongetje van 3 is enthousiast over de kleuren

Supermooie schoentjes en snelle levering.

Mijn dochter haar schoenen verslijten meestal al na een paar weken omdat de toppen kapot zijn. Deze schoenen hebben een top in rubber waardoor ze nu hopelijk langer meegaan. Hele mooie kleurtjes en figuurtjes. Handig ook dat we kunnen kiezen tussen veters en velcro. Ook een hele vlotte levering.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg