Altijd super tevreden!

Ieder seizoen zeker een paar Shoesme. Heerlijke schoenen die lang mee gaan.

Super kwalitatieve schoenen!!

Schoenen van Shoesme gaan super lang mee. En ze zijn ook nog erg mooi!

Zelfvertrouwen

Mijn kleinkind had direct zelfvertrouwen bij het leren lopen.. Heel apart. Nog een paar dagen dan loopt ze zeker zelfstandig denk ik..super

Geweldig!

Zo fijn schoentje voor mijn meisje! Zo flexibel deze leren schoentjes! Makkelijk aan te krijgen en zoveel leuke reacties op gehad!

Goede kwaliteit en hippe designs voor kinderen

Mijn 4 kinderen zijn gek op de go bananas. Ze zitten lekker en ze vinden de uiteenlopende kleuren fantastisch.

Mooie en goede kwaliteit schoenen

Mijn zoontje heeft vanaf dat hij schoenen nodig heeft altijd shoesme omdat ze goed zijn voor de ontwikkeling van de voetjes en ook omdat ze leuke designs hebben. Nu weer de regenlaarsjes hij is er super blij mee.

We love Shoesme ❤

Hele fijne webshop om te shoppen. Heel veel keuze voor alle voetjes voor alle leeftijden. Wat ik zo fijn vind, is dat Shoesme veel keuze heeft uit leren schoenen. Kwaliteit is echt goed! Snelle verzending en wat heel prettig is, je kunt, als de schoentjes toch niet prettig zitten, kosteloos terugsturen. Ook als je vragen hebt, staat Shoesme voor je klaar! We love Shoesme ❤

Mooie schoenen in de aanbieding

Leuke schoenen gekocht voor een mooi prijsje. Deze waren in de uitverkoop en zijn goede schoenen, anders vind ik ze best prijzig. Maar voor €30,- erg blij mee.

Zeer goede kwaliteits schoenen met perfecte pasvorm!

Al een aantal jaren kopen wij shoesme schoenen voor onze dochter. Stabiel voetbed voor de ontwikkelende voet. Verder hele leuke modellen.

Snelle service, me dochter vind der schoen geweldig!

Uitstekend!

Snelle en overzichtelijke bezorging. Prachtige sandalen.

Stoere, stevige en mooie schoentjes

Onze kerel van 15 maand had goede stevige loopschoenen nodig, zo kreeg ik shoesme schoentjes in de handen. Wat een onwijs leuke en stoere schoen Hij liep er meteen heel goed mee weg, Krijg veel complimenten over de mooie schoenen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Geweldige kinderschoenen!

Wij hebben al vaker kinderschoenen van Shoesme gekocht, vanwege de perfecte kwaliteit, mooie materialen, leuke uitstraling en goede comfort. Onze kleine is er dik tevreden en iedere keer weer apetrots op haar nieuwe schoenen. Daar wordt je als ouder toch ook heel blij van!

Uitstekende kwaliteit en service

Ik kocht een paar keer schoenen en tassen voor mijn kinderen. Iedere keer ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de spullen . En ook een keertje moest ik een schoenen retourneren vanwege dubbele keer bestelling. De retour was ook eenvoudig, jij krijg je geld heel snel terug.

Stoere en veilige schoentjes voor kleine voetjes

De schoentjes zien er heel stoer uit. Ik zou zelf die kunnen dragen;), maar wat belangrijker is, zijn ze speciaal ontwikkeld voor de kleine, kwetsbare voetjes.

Mooie, stevige schoenen

Mooie schoenen van goede kwaliteit. Kleur blijft mooi en service is top!

Zeer leuke en fijne schoenen!!

Prima levering! Super fijn dat er veel keus is uit leuke schoenen waarvan je weet dat ze ook goed zijn.

Wij zijn super blij

Opnieuw nieuwe schoenen aangeschaft voor mijn zoontje van bijna 2 jaar. En wat is hij er blij mee, omdat er een dinosaurus op staat. De hele dag horen wij dan ook een soort van dinosaurus. Hij staat stevig en loopt goed. Dikke 10!

everything perfect

fast shipping, perfectly fine

• Poleciłbyś nas? Tak

Geweldige schoenen met prima pasvorm

Voor kleindochter al jaren sandalen van shoesme gekocht . Mooie pasvorm,leuke modellen en vooral leuke kleurtjes .

Goeie service

Goeie en snelle service. Heel fijn!

Super service, en super zittende schoenen voor mijn zoon

Super service, en de de schoenen zitten altijd lekker volgens mijn zoon. En het ze super stevig goede pasvorm. Hij doet ze zelfs naar de peuterspeelzaal aan en ze slijten niet zo snel!

Fijne en goede betaalbare schoenen

schoenen met een goed voetbed. Passen goed en altijd leuk! Heel blij met shoesme

Heel erg blij met mijn aankoop.

Zocht al een tijdje leuke schoenen die ook eens fijn lopen voor mijn zoontje, dit laatste is ook niet altijd vanzelfsprekend als je nieuwe schoenen koopt voor je kind ;). Mijn zoontje is erg blij met z'n nieuwe schoenen en werden ook nog eens snel geleverd! Mijn volgende aankoop wordt zeker weer bij Shoesme!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg