Paar keer schoentjes voor mij dochter besteld. Altijd perfect. Mooie schoenen van goede kwaliteit. Zeer tevreden! Ook super snelle levering. Gewoon top!!!
Hi Mariya, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de schoenen. Ik wens je dochter heel veel plezier met de nieuwe lakleren bikerboots. Hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter is weg van shoesme schoenen, zowel sneakers als laarsjes. Levering is kei snel, vandaag besteld , morgen in huis. Ook de service is super goed, vragen worden snel en correct afgehandeld, kortom super bedrijf!
Lomp laarsje, voor die prijs had ik een beter voetbed verwacht. Heb de laarsjes terug gestuurd
Hi Sonja, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de laarsjes. We hebben vanmorgen al geprobeerd contact met je te krijgen, maar helaas was je niet bereikbaar. Heel graag willen wij jou persoonlijk informeren over het orthopedisch voetbed die dit specifieke laarsje heeft. Ook de zool is het resultaat van een studie die Shoesme heeft uitgevoerd om tot het perfecte loopzooltje te komen. Mocht je alsnog meer uitleg of advies willen, twijfel dan niet en neem vooral contact op. groetjes, Team Shoesme
Heel erg behulpzaam en verstand van kindervoeten/ schoenen. Heel erg blij mee
Hi Ilse, Dank je voor je positieve review, dat waarderen wij enorm! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. ❤️ Heel veel plezier met je aankoop! Groetjes, Team Shoesme
Hele fijne meter, ook voor volwassenen.
Hi Mounia, Dank je voor je berichtje. Heel handig dat meetsysteem! Wij kunnen dit iedereen aanraden 😘 Groetjes, Team Shoesme
Goede en fijne schoenen. Prijs meer dan waard. Tevens kun je in de aanbieding veel leuks scoren voor een hele aantrekkelijke prijs!
Hi Carlijn, Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat de schoenen zo goed bevallen. Heel veel draagplezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Kwaliteit is super. De pasvorm is super voor de kindervoetjes. En mijn dochter heeft de hele school haar nieuwe schoentjes laten zien.
Hi Patty, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over Shoesme. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! ❤️ Heel veel plezier met de Shoesme zwarte crocoprint bikerboot met siergesp. Hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen
Hi Sherilyn, Dank je voor je review! Hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Altijd snel geleverd en de schoenen zijn van goede kwaliteit.. leuk aanbiedingen.. tot nu toe super voor kinderschoenen kunnen ze een goed seizoen mee doen.
Hi Anne, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de schoenen. Ik wens je heel veel plezier met de zwarte bikerboot met veters. Hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme
Met een kind wat veel buiten is blijven ze mooi. Niet na 1 week afgetrapte schoenen en dat voor een toegankelijke prijs! Kwaliteitschoen in alle opzichten!
Hi Irmy, Hartstikke bedankt voor de 10! Daar worden wij blij van 😘 Heel graag zien we je terug op onze webshop Groetjes, Team Shoesme
Voldoet aan alle verwachtingen, bestelde items voldoen. Wordt snel en netjes geleverd.
Hi Amélie, Dank je voor de 10! Hoe tof die cowboyboots! Zeker weten dat je dochter de show steelt op het schoolplein! Groetjes, Team Shoesme
Snelle service en goede mooie schoenen die heel fijn zitten bij mijn dochter
Hi Maartje, Dank je voor dit mooie cijfer! De laars die je besteld hebt is niet alleen perfect voor de winterse dagen, maar staat ook geweldig onder een jurkje voor een trendy look. ❤️ Veel plezier ermee! Groetjes Team Shoesme
Schoenen zijn mooi en zitten lekker.
Hi Mirjam, Wat fijn dat je zo enthousiast bent over de sneakers ❤️ Heel veel plezier met de sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop. groetjes, Team Shoesme
Helaas niets geleverd gekregen zoals besteld.
Hi Patrick, Dank je voor je feedback. Wat vervelend dat wij 2x het verkeerde paar naar je verstuurd hebben, onze excuses hiervoor. Helaas zijn wij afhankelijk van derden. Hopelijk hebben we dit goed met je opgelost door een nieuwe bestelling voor je te plaatsen. Zoals telefonisch besproken laten jullie het weten wanneer de laarzen naar wens zijn, dan willen we jullie tegemoet komen door een passende korting te bieden op dit paartje. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dit graag. Groetjes Team Shoesme
Leuke schoen en goeie kwaliteit, maar de schoen heeft 3 riempjes ipv 2 en dat was wel een verrassing aangezien er niks over op de product pagina stond. Vandaar dat ik het een 4 geef.
Hoi Marcha, Bedankt voor je review. Wat een leuke schoentjes heb je besteld! Wij kiezen ervoor om vanaf een grotere maat 3 bandjes te bevestigen. Dit omdat de bandjes dan meer stevigheid geven aan de voet. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! 😊 Groetjes Team Shoesme
Snel geleverd en een prachtig goed passend schoentje.
Hi Eva, Dank je voor je review! Wat zijn we blij te lezen dat jij zo tevreden bent. Heel veel plezier gewenst met de schattige Shoesme beige babyschoen met franjes ❤️ Graag tot ziens op onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Al een aantal keren schoenen gekocht van Shoesme. En ze blijven in verhouding tot andere merken heel lang mooi en stevig. Met name zijn we helemaal fan van de rubberen voorkant/neus waardoor ze voor een lange periode draagbaar zijn.
Hi Anne Martha, Dank je voor de mooie review. Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn over Shoesme ❤️ Heel graag tot ziens in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Mijn dochter is helemaal blij met haar nieuwe laarzen en mama is jaloers, die zou ze ook wel willen hebben!
Hi Roos, Wat een mooie review! Deze Shoesme bruine cowboylaars met teddystof zijn super tof! 😘 En inderdaad heel jammer dat wij deze maar verkopen tot en met maat 35. Groetjes Team Shoesme
Heel blij met de mooie nieuwe laarsjes voor mijn dochter. Ze staan haar mooi en ze lopen lekker
Hi Nathalie, Dank je voor de 10! Daar worden wij heel blij van Jouw dochter zal stralen op het schoolplein met de Shoesme zwarte chelseaboot met grove zool. ❤️ Groetjes, Team Shoesme
Mooie kinderschoentjes in de sale. Super kwaliteit. Ook de levering was vlot.
Hi Andries, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Ga lekker genieten van de Go Banana's hoge sneakers 😘. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering van prachtige western laarsjes en een blije dochter!
Hi Ellen, Super bedankt voor de 10! ❤️ Heel veel plezier gewenst met de toffe westernlaarsjes! Groetjes, Team Shoesme
Al een hele tijd opzoek achter deftige en stevige schoenen. Maar eindelijk heb ik dit gevonden. Vanaf nu wordt er enkel nog hier besteld!
Hi Valesca, Dank je voor dit mooie cijfer! Heel blij worden wij daarvan. Super veel plezier gewenst met de Shoesme zwarte bikerboot! Dit is inderdaad een stoere stevige model, voor stoere meiden! Groetjes, Team Shoesme
Hier koop ik altijd de schoenen voor mijn zoon. Goede pasvorm en goede kwaliteit. Jammer dat er geen shoesme winkel in Limburg is. Verder altijd tevreden met mijn aankopen.
Hi Elise, Dank je voor je mooie review! ❤️ In Limburg hebben wij helaas geen Brandstore, maar wel verschillende verkooppunten waar Shoesme verkocht wordt; zie onze website https://www.shoesme.nl/verkooppunten Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter heeft lichte platvoetjes en dus goede schoenen nodig die voldoende steun geven. Door de leren binnenkant sluit deze schoen goed aan en dit blijft na veel dragen ook zo! Wij zijn al 2 jaar fan!
Hi Nancy, Dank je voor de 10! Hier worden wij heel blij van. 😘 Heel veel plezier met de Shoesme zwarte Bikerboot met crocoprint! Groetjes Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg