Onze kleindochter kwam 6 dagen logeren, maar de ouders waren haar schoentjes vergeten. Alleen pantoffels waren er. Woont anderhalf uur rijden hier vandaan én het was weekend. Toen hebben oma en opa de stoute schoenen aangetrokken en prachtige roze SHOESME schoentjes met gouden hartjes besteld. Spannend afwachten, maar dinsdagmorgen waren ze er. De kleine meid loopt er prima op en vind ze PRACHTIG, net zoals wij. Mooie schoentjes én snelle service. Dank jullie wel.

Super fijne schoenen

Het zijn ideale baby schoenen en snel geleverd!

Altijd kwaliteit en stoere schoenen

Tot nu toe geen enkel merk getroffen die hierbij in de buurt komt.

Uitstekende kwaliteit

Voor de vierde keer op een rij koop ik schoenen van Shoesme voor mijn zoontje. Ik heb weleens schoenen van andere merken besteld en gepast, maar die halen het qua comfort niet bij de schoenen van Shoesme. Na maanden lekker buiten spelen etc, ziet de schoen er nog steeds prima uit. Dat de gehele schoen van leer is, vind ik ook een plus. Kortom; uitstekende kwaliteit en comfort voor de nog groeiende kindervoet.

Super leuk laarsje

Mooie laarsje van goede kwaliteit. Mijn dochtertje stapt er zo op weg!

Goede kwaliteit, correcte levering

Prijs kwaliteit stukken minder dan normaal

Helaas toch andere kwaliteit dan normaal 1 paar schoenen vallen veel groter uit wat er moet bij stond Ander paar schoenen vallen kwalitatief stukken slechter uit dan normaal, het leer is in een week al heel slecht geworden, erg jammer voor deze prijs

Stevige, mooie laarsjes

Fijne laarsjes met een goed voorbeeld en dat ook nog in een mooi model.

Mooie schoen helaas te klein

Schoen gekocht erg mooi alleen helaas te klein.

Schoenen met alpaca figuurtje

Heel mooie schoenen die goed zitten en vlot om mee te stappen, merk ik. De ritsen zijn wel zo moeilijk dat een kleintje die nooit zelf kan open of dicht doen. Ik moet er zelf alle moeite voor doen om er beweging in te krijgen. Dat vind ik jammer.

Shoefantastische schoentjes!

Nu paar 3 voor ons 2e zoontje en wat zijn ze leuk en zitten ze goed! Bij ons eerste zoontje nooit shoesme gehad en eigenlijk spijt hihi! Maar ook leuk dat de schoentjes gemoderniseerd” zijn en niet onderdoen van een paar nikes of adidasjes”

Top schoenen

Voor onze kinderen kopen we al vanaf de eerste stapjes schoenen van shoesme. We zijn erg blij met de schoenen. Ze lopen erg goed, zien er ook altijd erg leuk uit en je doet er echt wel lang mee! Top schoenen dus!

Dinsdag avond besteld. Woensdag in huis. Prachtige schoenen met een goeie pasvorm.

Fijne site, leuke schoenen en snelle levering

Leuk assortiment

Leuke kinderschoenen en ruim aanbod! Goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Nette flexibele schoenen. Lekker warm. Wel nog wat groot, ondanks het opmeten van de voet.

Goed ontvangen. Fijn geholpen per mail.

Kwaliteit!

Fijne webwinkel met mooie schoentjes van top kwaliteit!

Very good quality of shoes and very fast delivery

Very good quality of shoes and very fast delivery

Dikke prima!

Stevige en degelijke schoenen, zeer geschikt voor kindervoetjes die goede steun kunnen gebruiken. Daarnaast ook een leuk hip model in een mooie kleur. De snelle verzending is ook een plus.

Ieder seizoen heeft mijn zoontje een nieuw stel schoenen van shoesme. Met de meetlat van shoesme is het ideaal bepalen welke maat hij heeft. En omdat er geen winkel in de buurt zit, kan ik deze dus makkelijk online bestellen. Schoenen zitten goed. Hij loopt er heel fijn op. Kwalieit is geweldig. Schoenen blijven ondanks dat er ook mee gespeeld word heel mooi.

Snelle levering en super mooie laarzen

Goede laarzen voor een betaalbare prijs

Mooie goede schoenen

Ik kwam bij Shoesme schoenen terecht sinds ik een dochter heb. Je wilt goede schoenen hebben voor de baby voetjes. Dit zijn hele goede schoenen, van mooie kwaliteit en ze hebben leuke printjes en kleuren. Qua prijs zijn te wat prijzig, maar dan krijg je er ook wat voor terug!

Veel keus en snelle verzending.

Ben altijd erg tevreden en blij met de grote keuze aan schoenen en accessoires. Ook de sokken zijn echt een aanbeveling. Voor mij dus zeker voor herhaling vatbaar.

Leuk en goed zittende schoen

Zoals omschreven en als op de foto. Leuke en een goed zittende schoen

Hele goeie kwaliteit!

Supersnelle levering! En hele mooie kwaliteit schoentjes!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg