Prijs quality zeer goed

Mijn kleindochter was er supper blij mee, degelijk schoenen

Geweldig!

Ontzettend leuke en goede schoenen! Mijn kindjes dragen ze al een lange tijd. Shoesme is goed bereikbaar, passende oplossingen bij problemen en wordt altijd op tijd en netjes verzonden. Mocht je twijfelen dan raad ik je aan om het toch één keer te proberen. Wij zijn verliefd op het design, de kwaliteit van de schoen zelf en de prijs-kwaliteitverhouding. Onze kindjes zullen in ieder geval nog lang op de leuke schoenen van Shoesme blijven lopen!

Shoes me: mijn favoriete schoenenmerk

Tot ju toe al even fan van dit mooie en degelijke merk. Onlangs weer een paar stoere schoenen gekocht voor mijn jongste zoon en dit merk blijft erg lang mooi en is van een degelijke kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding is perfect! Raad dit merk van harte aan

Super schoentjes voor onze klein stapper!!

Super schoentjes voor onze klein stapper!!

Top communicatie, levering en schoen

Mooie leren schoenen perfect voor m'n peutermeisje. Goede communicatie ober levering.

Mooi

Mooie stevige schoenen. Goede kwaliteit

Altijd blij met shoesme

Altijd tevreden met de goede stevige schoenen van shoesme

Leuke schoenen!

Ik heb voor het eerst hier schoenen gekocht door vele mensen gehoord dat ik hier moet bestellen, Ze zitten bij mijn zoon goed en stevig en ‘loopt’ er goed op

Zeer goede kwaliteit schoenen

De eerste leren lopen schoentjes waren van shoes me. En zo afentoe heb ik nog wel eens een paar gekocht, helaas best dure schoenen, dus nu in de sale voor mijn beide meiden een paar goede schoenen kunnen aanschaffen :) We zijn er heel blij mee

Sandalen niet naar wens. Verzending en retour snel verwerkt

De sandalen waren helaas niet naar wens en vielen wat groter dan ik van Shoesme gewend ben. Het retour sturen ging gemakkelijk en is snel verwerkt.

TOP

Top! snel in huis en mooi product.

Mooie en goeie schoenen voor kinderen.

Ons kleintje loopt super goed op de schoenen van shoesme. Zelf vind ze de schoenen fijn zitten en vind ze de schoenen erg mooi.

Top kwaliteit

Goede kwaliteit. Perfect pasvorm

Mooie schoenen

Heerlijk soepel voor mijn net stappende baby!

Fijne schoenen van goede kwaliteit

Onze kinderen dragen altijd schoenen van Shoesme. Over het algemeen goede kwaliteit, dragen fijn en handig dat er voor elke leeftijd een geschikte zool is. Daarnaast zien ze er gewoon leuk uit.

Super leuke schoenen

Super snelle levering en de schoenen zijn top!

Extreme flex

De schoen heeft een extreme flex zool. Echter lijkt dat niet zo als we onze dochter erop zien lopen. Ze lijkt er houteriger op te lopen dan op haar 1e schoentjes.

Prima eerste schoentje voor mijn kleinkind

Snelle levering …erg leuke schoen

Een mooie kleurrijke schoen, waar mijn dochter fijn op kan rennen.

Snelle levering en mooie kleurrijke schoen, waar mijn dochter fijn op kan rennen.

Klacht perfect en snel opgelost. Top!

Ik koop geregeld schoenen van shoesme. Mooi en blijven normaal gesproken aardig mooi! Echter nu een paar laarzen gekocht voor mijn dochter die na 2 dagen al enorm kapot zijn op de neuzen, vind dat enorm jammer. En niet kindvriendelijk. Had dit niet verwacht, anders had ik ze zeker niet aangeschaft.

Mijn kinderen (en ik) zijn er dol op.

De schoenen van Shoesme gaan lang mee. Zitten goed aan de voet. Er is voor ieder wat wils.

Verzending en product beide top!

Verzending was snel en de communicatie prettig. De schoentjes voor mijn zoon zijn top: ze gaan makkelijk aan, zitten goed, en gaan ook niet makkelijk uit - erg belangrijk met een beweeglijke dreumes!

Mooi maar beschadigen snel

Hele mooie schoentjes die perfect passen aan mijn dochtertje aan haar kleine voetjes. Maar doordat ze nog heel veel rondkruipt is er na nog geen week heel veel beschadiging te zien aan het schoentje. Heel jammer want ze zijn anders echt heel erg mooi.

Onze dochter liep binnen 2 dagen!

Vriendinnen van mij beveelde ons Shoesme schoenen aan, omdat ze zo goed waren voor de voetjes van je kindje. Wij hebben meteen schoentjes besteld en binnen 2 dagen liep ons meisje ineens wel de hele kamer rond. Zo grappig dat schoenen dus wel degelijk verschil kunnen maken. Nog steeds kopen we elk paar nieuwe schoenen hier en zijn we erg tevreden!

Goede schoenen en uitstekende service

We gaan in ‘s-Hertogenbosch graag naar de Shoesme winkel. Mijn zoontje heeft smalle grote voeten en ze helpen ons uitstekend met het zoeken naar een goed passende schoen. De schoenen zijn van goede kwaliteit en er zijn leuke basic (niet te veel opsmuk) schoenen en sneakers.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg