Fijne kwaliteit baby schoenen

Ons zoontje van 11 maanden is gaan lopen en dus tijd voor stevige schoentjes. Op aanraden van een vriendin bij Shoesme schoentjes gekocht en wat zijn we er blij mee! Gezien hij nog maatje 19 heeft zou je verwachten dat er weinig keus is, nou bij Shoesme genoeg keus voor jongens en meisjes! En inmiddels zijn de schoentjes drie maanden iedere dag in gebruik en nog steeds als nieuw! Wat een goede kwaliteit schoenen, dus wat ons betreft echt een aanrader!

Snelle levering, makkelijk met retour. Snel je geld terug. Goede en fijne schoenen!

Snel

Snelle levering en retour en leren schoenen. Zijn super sterk

Erg blij mee

Goede kwaliteit babyschoenen. Zien er ook nog eens leuk uit! :)

Mooie schoenen en goede kwaliteit

Voor ieder wat wils, goede kwaliteit en snelle levering

Goed assortiment en snel in huis

Ik kocht vroeger voor mijn oudste meestal shoesme schoenen en nu voor mijn dochter schoenen en laarzen. Goede kwaliteit, leuke modellen. Het bestellen gaat makkelijk en is het een keer de verkeerde maat dan is retourneren ook best eenvoudig. Al heb ik meestal ze gehouden.

Goede schoenen, snelle levering en afhandeling

Goede schoenen, snelle levering en afhandeling!

Goede kwaliteit schoenen

Een paar schoenen voor mijn zoon besteld. Kwamen de volgende dag al binnen. Super kwaliteit en zijn ondanks het dagelijkse gebruik niet kapot te krijgen. Ben er heel blij mee. Volgende paar ga ik zeker weer hier bestellen.

Vlotte service, erg prettige schoenen

Zoontje erg blij met z’n schoenen. Doet niet alle schoenen graag aan maar deze wel:-)

Duurzaam en leuk

Baby en kinderschoenen die ik tot nu toe bij Shoesme besteld heb, gingen lang mee. Mooie kleurrijke dessins, zelfs na het wassen. Alleen jammer dat er een afprijzing was net nadat ik een bestelling gedaan had...

Goede service en fijne schoenen voor ons zoontje

Tot nu toe bijna alle schoenen voor ons zoontje van 2 jaar bij jullie gekocht! Erg goede service als er een keer iets aan de hand is! Al met al zeer tevreden!

De fijnste schoentjes voor de eerste stapjes!

Mijn dochter liep er zo op weg, makkelijk aan te doen brede voet

De fijnste én mooiste schoenen

Zowel voor zoon als dochter al regelmatig Shoesme gekocht. Super fijne, stevige schoenen die tegen een stootje kunnen. En bovendien mooi!

Producten kloppen met foto en beschrijving

Mooie producten, goede omschrijving. Snel levering

Snelle levering en kwalitatief goede choenen

De gekochte schoenen zijn snel geleverd en zijn erg degelijk. Mijn zoontje vindt ze fijn zitten en kan er fijn mee spelen. Top!

Al 8 jaar favoriet

Zojuist weer een nieuw paar schoenen binnen gekregen voor beide dochters voor het voorjaar, ze dragen beide sinds dat de kruipen al Shoesme. Fijne schoenen, pasvorm altijd goed en kunnen tegen een stootje. Voor de jongste zijn we nog steeds fan van de rubberen neuzen; school, bso, buiten spelen, ze overleven alles!

Top schoenen voor een top prijs

Shoesme heeft altijd super leuke kinderschoenen zowel voor jongens als voor meisjes. Prijs top! Vaak leuke aanbiedingen en super snelle levering! Zelfs als je een vraag stelt aan de klantenservice krijg je heel snel reactie! Ik bestel alleen nog maar shoesme schoenen!

Goede service, mooie schoenen

Hele mooie eerste schoentjes gekocht. We gebruiken ze heel veel, ze blijven erg mooi. Ook het meetlat dat erbij zat is heel handig!

Wil je kwaliteit kies dan Shoesme!

Alle schoenen van Shoesme passen onze dochter super goed. Dankzij het meetsysteem weten we precies welke maat ze nodig heeft en Shoesme geeft duidelijke informatie welke schoenen passen bij welke fase van het kind. De schoenen zijn verantwoord en hip. Kortom, perfect!

Super fijne schoentjes

Fijne soepele schoentjes. Gaan makkelijk aan en ons zoontje loopt er super op wil ze graag aan. Ook super snel verstuurd!

Snelle verzending. Alleen het rode logo op de zool aan de binnenkant geeft af, het duurde even voor ik doorhad waar de roze/rode vlekken in haar sokken vandaan kwamen. Verder een prima schoen die goed aansluit, goed zit en waar ze lekker op loopt.

Super schoenen en perfecte service

Wij hadden schoenen online gekocht maar twijfelden toch over de maat. Toch even naar de winkel in Den Bosch gegaan en super fijn geholpen. Voetje opgemeten en advies gegeven. Schoenen zijn van zeer goede kwaliteit!

Fantastische schoenen

Onze dochter (3) draagt haar Shoesme gympen met heel veel plezier. Spelen in de zandbak, glijden van de glijbaan, stampen in de plassen, ze kunnen overal tegen. De schoenen geven haar goede steun en het materiaal ademt goed waardoor er geen nare luchtjes ontstaan. Ik blijf Shoesme schoenen voor onze dochter kopen!

Top schoenen

Erg tevreden over de schoenen, vooral het zooltje is ideaal om de groeiende kindervoet bij te houden! Onze dochter loopt al vanaf de 1e stapjes op shoesme schoenen, en hier komen er geen andere meer in! Top kwaliteit kwa steun, aansluiting en het aan/uit trekken vind ik ideaal d.m.v. veters/rits sluiting! Al meerdere mensen doorverwezen naar het merk, en zal ik ook zeker blijven doen! Enigste nadeel; Hier in de buurt zijn er weinig verkooppunten (En als ze ze al verkopen, dan vaak weinig keuze in de winkel zelf :( ) Daarom helaas genoodzaakt of om verder te reizen, of om ze via internet te bestellen. Scheelt dat retouren gratis is! (Tot op heden!)

Fantastische service

Heel goed geholpen zowel telefonisch (na een online bestelling) als in de winkel in Breda. We waren zo klaar met het uitzoeken van de schoenen. Ze namen de tijd om even mee te zoeken en te helpen. Heel fijn

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg