Geweldig, top kwaliteit schoentje is nog zo mooi dat de volgende het verder kan dragen. Beveel het aan elk kind. Kwantitatief geweldig. Een musthave.........;)

Goede schoenen, goede service

Mijn kinderen lopen goed op de schoenen van Shoesme en vinden ze mooi. Ze blijven ook lang mooi bij intensief gebruik. De enige keer dat ik een probleem had met een schoen (deze was na 2 weken al kapot) is dit goed opgelost. Ik ben dus zeer tevreden!

Hele fijne schoentjes

Bij onze eerste dochter shoesme gehad en nu bij de tweede ook weer! En beide hebben ze de eerste stapjes gezet op deze schoentjes!

Fijne schoenen en fijne website

Altijd weer blij met de leuke schoentjes van shoesme

Perfecte schoenen

Mijn dochtertje is hypermobiel. Om (spier)pijn te beperken zijn goede stevige schoenen een must. Shoesme voldoet hieraan en zijn ook nog super leuk om te zien!

Goede service, kwalitatieve schoenen

Dankzij de handige schoenenmeter altijd schoentjes in de juiste maat voor ons kleintje. Mooie en kwalitatief goede schoenen, met een snelle levering!

Goede schoentjes en snelle levering!

We zweren al een hele tijd bij de go Bananas gympen. Ze hebben een leuke prijs en een hele fijne (bredere) pasvorm, ideaal voor de voetjes van onze prinses.

Positief verrast!

Voor de tweede keer schoenen besteld voor mijn dochter. Ditmaal met de extra flexibele zool; zó fijn! Bij alle schoenen zei ze dat ze niet lekker zaten. Bij deze schoenen gaf ze meteen aan dat ze wél lekker zitten. Dochter blij, wij blij.

Top schoenen

Wij hebben schoenenmeter besteld bij jullie en sindsdien slaan we nooit de plank meer mis. De schoenen zitten iedere keer als gegoten. Niet geheel onbelangrijk, plassen stamp proof.

Altijd slagen bij shoesme!

Voor onze dochter hebben we altijd de schoentjes van shoesme. Op 1 keer na maar daar kwamen we snel van terug. Ruime keuze en de kwaliteit is super. Ze draagt ze dan ook met veel plezier en trekt ze inmiddels zelf aan en uit.

Goede service!

Erg goede service, snelle levering. Mooie, maar vooral stevige en kwalitatief goede schoenen!

Geweldige schoentjes!

Keer op keer weer verrast over de kwaliteit van deze schoentjes. Onze zoon loopt er goed op vanaf dat hij loopt. Ze kunnen voor kinderschoenen ook veel hebben! Voor ons een 10!

Top schoenen!

Zeer tevreden over de schoenen! Ons meisje heeft vanaf het moment dat de kon lopen deze schoenen aangehad !

Goede kwaliteit

Wij zijn erg tevreden over de schoenen van Shoesme. Ze zijn niet goedkoop, maar het geld meer dan waard. De schoenen zijn van goede kwaliteit. Ook na een lange tijd dragen, blijven ze mooi.

Top schoenen en fijne webshop.

Schoenen zijn snel in huis. Kwaliteit is erg goed, gaan lang mee en de schoenen zijn stevig.

Prachtige kleurrijke schoenen

3 paar Shoesme schoenen gekocht. Mijn zoon en dochtertje zijn er erg blij mee! Ze zitten heerlijk, lopen lekker en zijn kleurrijke. Goede kwaliteit kinderschoenen die lang mee kunnen!

Fijne schoenen vooral die met rubberen neus

Mijn zoon maakt altijd de schoen neuzen snel kapot, met de rubberen stuit neus is dat opgelost.

Kwaliteit en service

Goede kwaliteit kinderschoenen en super netjes ingepakt. Afterservice is ook uitstekend, retourneren is makkelijk en snel verwerkt.

Mijn dochter loopt fantastisch op haar leuke flexibele schoenen!

Al meerdere keren schoenen van shoesme gehad en altijd tevreden. Leuke flexibele hippe schoenen voor onze kleine meid

Snel overzichtelijk duidelijk prachtige kwaliteit schoen

Snel, overzichtelijk, duidelijk en prachtige kwaliteit schoen, mooi pasvorm en een leuke keus optie Ga zo door.

Fijne schoenen met een goed voetbed, leuk design en snelle goede service.

Altijd goed

Hele fijne schoenen

Shoesme schoenen zitten altijd perfect, sluiten goed aan en zijn ook nog eens mooi om te zien

Snelle verzending, fijne schoentjes

De schoentjes van shoesme zijn perfect voor kleine voetjes, om te leren lopen en de periode daarna!

Snelle levering en goede pas maat

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg