Maatvoering beetje gek. Haar eigen Maatvoering veeel te groot en Maatvoering kleiner past net. Deze toch gehouden maar daar zal ze snel uitgroeien. En dat is toch zonde voor 100 euro. Waarom zit er 2 maten verschil bij mt 33 en mt 34? Gek op deze schoenen. Koop altijd shoesme.
Hi Kyra, Bedankt voor je review en je feedback! ๐ Wat fijn om te horen dat je zo gek bent op onze schoenen en steeds weer voor Shoesme kiest. ๐โจ We begrijpen je punt over de maatvoering en nemen dit zeker mee om verder te verbeteren. Dankjewel dat je dit met ons deelt! Groetjes, Team Shoesme ๐๐
Het bestellen van de schoenen ging gemakkelijk. Het is een duidelijke website. Netjes op de hoogte gehouden via de mail. Ik had 2 maten besteld en de verkeerde maat kon makkelijk retour gestuurd worden. Een label zat al in de doos.
Hi Rosanne, Bedankt voor je mooie review! ๐ Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestelproces, de service รฉn het gemak van retourneren. ๐๐ฆ We vinden het belangrijk dat dit zo eenvoudig mogelijk gaat, dus goed om te weten dat dit gewaardeerd wordt! Groetjes, Team Shoesme ๐ธ๐
Aankoop ging makkelijk. Vlot bezorgd. En we zijn altijd blij met schoenen van Shoesme!
Hi Joรซlle, Bedankt voor je leuke review! ๐ Wat fijn om te horen dat de aankoop zo makkelijk ging en de schoenen vlot zijn bezorgd. ๐โจ Super dat jullie altijd blij zijn met Shoesme! Groetjes, Team Shoesme ๐๐
Shoesme heeft hele mooie schoenen die echt goed zijn voor voetjes van kindjes. Ik koop voor mijn tweeling eigenlijk vanaf begin tot en met nu (5 jaar) altijd schoenen en sandalen van shoesme. Ook gaan ze niet zo snel stuk als andere goedkopere schoenen. Ook de service is heel fijn.. als je twijfeld over een maat kan je altijd even mailen en dan denken ze met je mee!
Hi Linda, Bedankt voor je prachtige review! ๐ Wat bijzonder dat je al sinds de eerste schoentjes voor je tweeling steeds voor Shoesme kiest. ๐โจ Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit รฉn onze service bij vragen over de maat. Dat vertrouwen waarderen we enorm! Groetjes, Team Shoesme ๐๐
Fijn dat ik gewoon goede schoenen voor mijn dochter kan uitzoeken die passen bij haar leeftijd en ontwikkeling van de voeten.
Hi Anique, Bedankt voor je mooie review! ๐ Wat fijn dat je voor je dochter steeds goede schoenen kunt vinden die passen bij haar leeftijd en de ontwikkeling van haar voetjes. ๐โจ En super dat je ook tevreden bent over de levering en verpakking! Groetjes, Team Shoesme ๐
De schoenen van shoesme hebben een goede kwaliteit !
Hi Annemarie, Bedankt voor je fijne review! ๐ Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen. ๐โจ Groetjes, Team Shoesme ๐
Hele mooie en goede schoenen voor de voetjes in ontwikkeling. Dit is nu het derde paar wat onze dochter van Shoesme heeft en wij blijven hier naar terugkomen. De โinvesteringโ meer dan waard.
Hi Danielle, Bedankt voor je mooie review! ๐ Wat fijn om te horen dat jullie dochter inmiddels al haar derde paar Shoesme heeft en dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit voor voetjes in ontwikkeling. ๐โจ We waarderen het enorm dat jullie steeds bij ons terugkomen โ dat vertrouwen betekent veel voor ons! Groetjes, Team Shoesme ๐
Leuke schoenen met een mooie print en goed voor de kinder voetjes
Hi Eefje, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de schoenen en dat ze ook goed voor de voetjes zijn! Dankjewel voor je mooie beoordeling ๐ธ Groetjes, Team Shoesme
Snelle verzending en goede kwaliteit schoenen
Hi Joke, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle verzending en de kwaliteit van onze schoenen. Bedankt dat je dit met ons deelt! ๐ Groetjes, Team Shoesme
Fijne ervaring
Hi Jenny, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle bezorging en de verpakking! En super dat je onze ruime keuze ook waardeert ๐ Groetjes, Team Shoesme
Duidelijke omschrijving op de website, snelle levering en correcte klantenservice. Top!
Hi Anissa, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze schoenen en de service! Goed om te horen dat alles duidelijk en snel is verlopen ๐ Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering, blij met de schoenen!
Hi Ellen, Wat fijn om te horen dat je blij bent met de schoenen en dat de levering zo snel ging! Bedankt voor je review ๐ Groetjes, Team Shoesme
We kochten voor het eerst shoesme schoentjes voor onze twee zoontjes. In de brandstore in Den Bosch zijn we onwijs goed geholpen, deskundig (maat)advies. Helaas was de juiste maat niet op voorraad, een aantal dagen later kon ik deze online bestellen en een dag later al in huis. De jongens stappen er heerlijk op los, en lopen beter dan op hun vorige schoentjes, dat komt mede door de super flexibele zool. Heel tevreden & een echte aanrader!
Hi Arianne, Wat een mooie review, dankjewel! Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze schoenen en het maatadvies in de brandstore. Fijn dat de jongens er heerlijk op los kunnen stappen en dat ze zo goed lopen ๐ Groetjes, Team Shoesme
Hi Marielle, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met je aankoop ๐ Groetjes, Team Shoesme
Schoenen zelf zijn altijd goed. Ik zou echter de sokken niet nogmaals bestellen. Zakken af en mijn kind klaagt dat ze simpelweg niet lekker zitten.
Hi Elaine, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de schoenen goed bevallen. Jammer dat de sokken niet helemaal naar wens zijn โ we nemen dit zeker mee ๐ Groetjes, Team Shoesme
Al meerdere jaren jullie schoenen gekocht. Vorig jaar een ander merk gekocht maar daar hadden we al gauw spijt van, dus dit jaar maar weer gewoon voor Shoesme gegaan.
Hi Joyce, Wat fijn om te lezen dat jullie weer voor Shoesme hebben gekozen en zo tevreden zijn! Geweldig dat onze schoenen en service zo goed bevallen ๐ Groetjes, Team Shoesme
De schoenen zijn kwalitatief goed en zien er daarnaast ook leuk uit. Keer wat anders dan je kind de hele dag op gympen te laten lopen. Ook worden de maatgevingen duidelijk aangeven. In de winkels wordt meestal wel aangeraden de schoenen groter te kopen, nu heb ik ze online besteld en ik moet even gaan zien hoe lang ik ermee vooruit kan
Hi Sandra, Wat leuk om te lezen dat je blij bent met zowel de kwaliteit als het uiterlijk van onze schoenen! Hopelijk zit de maat goed en geniet je kind er lekker lang van ๐ Groetjes, Team Shoesme
Leuke stevige schoenen. Vooral van de go bananas zijn we erg fijn, met leuke en vrolijke motieven
Hi Rianne, Wat leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met de Go Bananas schoenen! Fijn dat de stevige kwaliteit en de vrolijke motieven zo goed bevallen ๐ Groetjes, Team Shoesme
Sinds onze dochter Shoesme draagt, valt ze minder en loopt ze stabieler! Erg blij mee!
Hi Michelle, Wat fijn om te horen dat je dochter zo goed op haar Shoesme schoenen loopt! Dankjewel voor het delen van je ervaring ๐ Groetjes, Team Shoesme
Shoesme presenteert een indrukwekkende collectie van baby- en kinderschoenen. Hun website straalt een vriendelijke en serene sfeer uit, boordevol waardevolle informatie over de verzorging van kleine voetjes en de perfecte schoenen. Ze adviseren ouders om elke drie maanden de voeten van hun kleintjes op te meten, een tip die zeker helpt bij het vinden van de ideale pasvorm. Bovendien biedt Shoesme een handige tool waarmee je, door simpelweg de voetlengte in centimeters in te voeren, direct de juiste schoenmaat kunt bepalen. Dit is een uitkomst voor ouders die vaak twijfelen over de juiste maat. Wij hebben onlangs twee paar schoenen besteld, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe prachtig en flexibel ze zijn, met een uitstekend voetbed. Onze kleine meid is helemaal verliefd op haar nieuwe schoenen; ze rent de hele dag door het huis met een brede glimlach op haar gezicht. Shoesme heeft de kunst van het maken van kindervoeten gelukkig en comfortabel echt begrepen. Ik kan Shoesme van harte aanbevelen aan alle ouders die op zoek zijn naar kwaliteit en comfort voor hun kinderen!
Hi, Wauw, bedankt voor je prachtige en uitgebreide review! ๐ Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met zowel de collectie als de informatie en tools op onze website. ๐โจ Super dat de schoenen voor jullie kleine meid zo comfortabel en flexibel zijn en dat ze er zo blij mee rondrent โ daar doen we het voor! Groetjes, Team Shoesme ๐
Comfort, mooi design en super kwaliteit! Dit al jaren! Wij zweren bij Shoesme
Hi! Bedankt voor je geweldige review! ๐ Wat bijzonder om te horen dat jullie al jaren zo tevreden zijn en bij Shoesme zweren. ๐โจ Comfort, design en kwaliteit โ dat is precies waar we voor staan! Groetjes, Team Shoesme ๐
Bereits mehrere Modelle gekauft und immer hรถchst zufrieden.
Hi Stefanie, Vielen Dank fรผr deine tolle Bewertung! ๐ Wie schรถn zu hรถren, dass du schon mehrere Modelle gekauft hast und immer so zufrieden bist. ๐โจ Liebe Grรผรe, Team Shoesme ๐
We only buy shoes from Shoesme. They have great designs, suitable shoes for the little ones and fast delivery.
Hi Andreea, Thank you so much for your lovely review! ๐ Weโre happy to hear that you always choose Shoesme and that you appreciate the designs, fit, and fast delivery. ๐โจ Best regards, Team Shoesme ๐
Koop al vanaf de 1e schoentjes voor mijn zoontje schoenen van Shoesme! Laatste 2 jaar voornamelijk de waterproof schoenen voor najaar/winter! Dit jaar nu ook echt met hele leuke modellen/kleuren! Dus hier een happy 5 jarige met stoere hoge, warme en waterdichte sneakers!
Hi Cindy, Bedankt voor je mooie review! ๐ Wat bijzonder dat je al sinds de eerste schoentjes voor je zoontje Shoesme kiest. ๐โจ Super om te horen dat hij nu als 5-jarige blij rondloopt op zijn stoere, warme en waterdichte sneakers. Daar doen we het voor! Groetjes, Team Shoesme ๐
Leuke schoenen, snelle verzending
Hi Anneke, Bedankt voor je review! ๐ Fijn dat je blij bent met de schoenen en de snelle verzending. ๐โจ Groetjes, Team Shoesme ๐
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.