super goede schoenen

mooi kwaliteit schoenen waar mijn zoontje van 1.5 goed op kan lopen. Het fijne is dat de zolen flexibel zijn en daardoor goed voor de ontwikkeling van zijn looppatroon. Kortom, ik en mijn zoontje zijn er erg blij mee!

Snel geleverd en altijd een mooi product, wederom heel tevreden!

Goede stevige schoentjes

Bestel sowieso voor mijn jongste dochter de schoentjes hier en nu ook voor de oudste. De schoentjes zijn zeer stevig en van goed kwaliteit.

Prima nette service

De eerste schoenen voor m'n zoontje gekocht. Zitten goed heel fijn de flexibele zool! Altijd erg blij met shoesme schoenen.

Fijne schoentjes voor mijn tweelingmeiden. Bij een foutje tijdens de retour is direct gehandeld. Hele goede service dus.

Heerlijke eigentijdse soepele schoen!

Helemaal tevreden over de fijne schoesme schoenen!

Mijn zoontje van net 1 jaar loopt super op jullie shoesme… ze gaan goed aan en zitten stevig om de voet.

Dinsdag besteld woensdag in huis

Super snelle levering helemaal tevreden.

Fijne schoentjes!

De schoentjes van Shoesme zijn we erg blij mee. Vanaf dat onze dochter kon lopen geen andere soort of ander merk meer gekocht!

Ontzettend fijne en hippe schoenen

Mijn keus valt bij de kinderen toch altijd weer op de Shoesme schoenen, ruime keuze in verschillende modellen en hippe kleuren!

Fijne schoenen

Voor mijn dochter was ik opzoek naar dé perfecte eerste schoen. Een schoen wat er schattig uitziet maar het aller belangrijkste: goed voor de ontwikkeling van haar voetjes, goede steun en flexibel. Ik kwam uit bij Shoesme. En tot de dag van vandaag erg tevreden.

Fijne schoenen, mooie prijs, snel geleverd!

Prachtige schoenen!

Mooie stevige schoentjes zoals altijd!

Mooie schoen en goede kwaliteit

Hoge schoen geeft goede steun aan de enkel voor bij het net leren lopen. Het leer geeft stevigheid en kwaliteit. Flexibele zool. Mooie kleuren.

Mooie schoentje zoals verwacht

Snelle bezorging. Mooie rugzak

Mooie stevige schoenen

Snelle levering, mooie stevige schoenen. Hetzelfde als op de foto.

Top schoenenmerk

Wij zijn erg tevreden met de schoenen/laarsjes van Shoesme. De harde snuiten zorgen ervoor dat de schoenen/laarsjes langer mee gaan. Ze hebben leuke aanbiedingen en bestellingen worden snel verstuurd zodat je er snel gebruik van kan maken. Door achteraf te kunnen betalen, kun je eerst kijken of ze naar het zin zijn of passen. Goede service!

Mooi product en pasvorm

Mooie groene western laarsjes gekocht voor mijn dochter. Mooie pasvorm en product! Zitten mooi aan haar voet. We hebben een maat groter gekocht Dus in onze ervaring vallen ze wat kleiner dan andere merken.

Mooie stevige tas

De tas is perfect voor een peuter of kleuter. Stevig, netjes afgewerkt, volgens het plaatje.

Snelle levering, mooie schoenen voor m'n dochter!

Snelle levering. Goede kwaliteit en de schoenen zitten mooi aangesloten bij onze dochter.

Goede service!

Ik had schoenen besteld en deze waren toch niet op voorraad. Daar kreeg ik netjes een mail over en het geld werd al snel teruggestort!

Goede kwaliteit, snelle levering

Er was veel keuze op de site, de schoenen zijn van goede kwaliteit en waren binnen een dag in huis.

Snelle levering, tevreden! Fijne schoenen voor onze kindjes

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg