Alle best voor mijn kind!

Ik ben super tevreden met de schoenen van Shoesme, ik vind ze best duur maar ik kies alleen het best voor mijn kind. De ontwikkeling van zijn voeten is super belangrijk. Ik was te laat met het vinden van Shoesme, dus mijn kind begon met Shoesme toen hij 1 werd. Ik ben nu zwanger van mijn tweede kind dus ik heb gelijk schoenen gekocht. Super tevreden!!

Mooie kwaliteit

Snelle levering van prachtige schoentjes!

Erg blij met de schoentjes voor onze kleindochter, snelle levering en mooie kwaliteit.

Heel tevreden met de laarsjes voor mijn dochter

Goede kwaliteit! De laarsjes waren precies zoals op de foto’s. Mn dochter vind ze geweldig!

Altijd goed :-)

Schoenen van shoesme zijn hier favoriet. Zitten altijd goed en blijven goed. Dochter is altijd blij en draagt ze graag.

Goede, stevige schoenen

Deze stoere boots staan leuk bij mijn zoontje! Ze zijn stevig en gemakkelijk aan te trekken door middel van de rits aan de zijkant.

Cadeautje

Onze kinderen zijn altijd razend enthousiast over de doos van shoesme! Wie mag hem open maken en voor wie is het wat cadeau wat er in die doos zit. Nieuwe schoenen krijgen is een feestje!

Goede kwaliteit

Top tasje. Mooi, handige indeling en sterk!

Goede kwaliteit en snelle levering

Shoesme schoenen bevallen mij heel goed. Fijne pasvorm, een leuke schoen en betaalbaar. Ik vond ze top!

Mooie en fijne schoenen

Al meerdere paren gekocht en kinderen lopen er met plezier op.

Een winkel waar je mooie meisjesschoenen in maat 19 kunt kopen.

Al veel winkels afgezocht maar Shoesme heeft wel het mooiste aanbod aan meisjesschoenen in maat 19. Ook is de levering snel wat ook erg prettig is. In de schoenendozen zat informatie over de eerste schoenen en een schoenmeter, dat is ook heel fijn om te ontvangen.

Shoesme levert snel en schoenen zitten altijd goed.

Toppie geregeld

Nalevering ivm ander filiaal waar ze lagen. Ik heb gebeld en hoopte voor de kerst als kadoo te geven en dat was precies op tijd binnen. Superbedankt

Vlugge levering, goede kwaliteit, service uitstekend

Super snel en goede levering

Mooie schoenen, altijd snel geleverd en goed kwaliteit producten

Mooie comfortabele schoen

Goede kwaliteit, mooi en duurzaam!

Snelle verzending, goede schoenen

Na het plaatsen van de bestelling is deze dezelfde dag verzonden en had ik de bestelling de volgende dag in huis. De schoenen zijn mooi en van goede kwaliteit.

Super kwaliteit schoenen

Vanaf het eerste paar schoenen voor mijn dochter koop ik ze bij jullie. Hele fijne pasvorm, leuke hippe modellen en fijn aantrekken (goed materiaal). het dingetje om de maat te meten die erbij wordt geleverd is ook erg fijn!

Snelle verzending en goede service

Super fijne levering

Hele leuke Schoenen besteld en super snel geleverd! In de sale gekocht voor een mooie prijs!

Geweldige schoenen, ideaal voor kinderen

Na verschillende merken uitgeprobeerd te hebben blijf ik toch terug komen bij Shoesme. De pasvorm is altijd goed, er is keuze genoeg en wat vooral fijn is voor bij mijn zoontje is dat de neuzen heel stevig zijn en nagenoeg niet slijten.

Mooie schoentjes, zeer snel afgeleverd

Dochter wilde graag roze glitterschoenen. Ik wilde graag niet al te veel uitgeven, maar wel kwalitatief goede schoenen. Yess, roze glitterschoenen in de sale.. Thuis een blij kind, ik iets minder… ze leken me wat klein. Dus wij naar de Shoesme winkel en ja hoor, voetjes gegroeid. Nieuwe maat besteld en 2 dagen later al weer huis, toen de andere retour gestuurd. Blij kind, blije mama. Trots laat ze iedereen haar schoenen zien.

Eerste schoentjes voor zoontje

Erg tevreden met de kwaliteit van de schoentjes. Jonge voetjes zijn vol in ontwikkeling dus daar wil je goede schoenen voor. Bij shoesme heb ik deze gevonden en ik ben erg tevreden. En onze zoon Hugo ook!

Wat een keus en snelle levering

Als Rotterdamse loop ik in Breda naar de etalages van gesloten winkels te kijken. Ik zie de leukste schoenen ooit voor mijn kleinzoon. Foto gemaakt en site opgezocht van Shoesme. Wat een feest! Zoveel keus en net even anders. Direct de groene hoge sneakers, gevoerd met bont, besteld en hij wil ze niet meer uit! Snel geleverd, goed verpakt, mooie kwaliteit

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg