Precies zoals verwacht mijn zoontje is er erg blij mee en loopt er super goed op

Altijd perfect!

Mijn kleintje vind shoesme fantastisch! En wij ook!

Snelle levering, mooie kwaliteit schoenen!

Super goede en leuke schoenen voor kinderen top

Snelle levering en echt leuke schoenen met goed voetbad wat top is voor kinderschoenen want die zijn echt belangrijk voor de goede ontwikkeling van de voeten

Super mooie, stevige schoenen

Hele mooie stevige schoenen. Onze dochter leert lopen en heeft veel ondersteuning aan de deze schoen. Leuk design en fijn dat er een stoot randje op de neus zit voor als ze kruipt.

Nooit last met inlopen. Soepel maar toch stevig.

Shoesme heeft altijd fijne schoentjes. Mijn dochters hebben bij Shoesme schoenen nooit last met inlopen. Ze zitten direct goed en soepel maar toch stevig voor de voeten. Er is altijd meer dan genoeg keuze in leuke schoenen en sandaaltjes.

Geweldig goede schoenen

Altijd schoenen van Shoesme gekocht voor mijn zoon, de perfecte pasvorm voor hem. Hij heeft een "lastige" voet net als mama.

Beste voor je kind

Voor ons alleen maar shoesme. Vooral in de eerste jaren. Dit is gewoon de enige schoen die echt voor kinderen is gemaakt!

Mijn dochter heeft altijd schoenen aan van shoesme. Vind ze makkelijk om aan te doen en denk dat ze ook wel lekker lopen, want ze wil ze altijd maar al te graag aan.

Stevige mooie schoenen

De schoenen zitten echt mooi, zijn ook mooi! Krijg van iedereen complimentjes

Goede kwaliteit schoenen en webwinkel

Ik heb al meerdere schoenen voor mijn dochter van shoesme gehad, en de kwaliteit is altijd fantastisch. Webwinkel heeft nette service (gratis verzending vanaf 29,95) en een ruim assortiment. Daarnaast ook nog een Nederlands product, super!

Uitstekend!

Maten tabel is super handig waardoor je altijd de juiste maat besteld! En over de kwaliteit is al helemaal nooit twijfel! Heerlijke schoenen voor onze kids!

Ideaal

Mijn dochter is best lastig met schoenen (niks zit lekker of ze zijn uiteindelijk niet zo makkelijk dicht te krijgen) maar deze vindt ze fantastisch! Ze heeft 3 paar. Ze zitten goed en ze krijgt ze zelf dicht.

Hele fijne duurzame schoenen

Ik ben blij met de schoenen van shoesme, mijn dochters hebben wat bredere voeten en slagen altijd met shoesme. Heel tevreden.

Ik ben tevreden

Heel mooie schoenen, goede kwaliteit. Mija dochter vindt ze prachtig.

schoenen laten los op de naden, slechte kwaliteit

Ik was niet tevreden over de schoenen, maar werd wel vriendelijk geholpen door tot een oplossing te komen. Hopen dat we nu veel plezier van de schoenen hebben!

Mooie schoenen van hoge kwaliteit

Ook mooie aanbiedingen waardoor ze voor iedereen betaalbaar zijn!

Fijne laarsjes !

Goede schoenen zijn belangrijk dus kies ik altijd voor een goed merk en daar is Shoesme er 1 van .

leuke en stevige schoenen

goede kwaliteit schoenen, handig dat de voorkant van plastic is makkelijk schoon te maken. mooi stevig

Top! Super schoenen

1e keer direct bij shoesme besteld . Ipv bij retailer. Meer keus ., meer maten beschikbaar . Snel geleverd . Ik ga denk ik het meetsysteem aanschaffen, en dan haal ik voortaan mijn schoenen gelijk bij shoesme. . Echt een aanrader

Goede schoenen voor mijn kleinzoon

Goede site,met overzichtelijke diverse schoenen voor kinderen ... en leuke aanbiedingen.

Very nice

Super shoes and service. My kids wear them all year.

Kwalitatief zeer goed!

Top schoenen

Mooie leren kinderschoen. Flexibele zool, stevige stootneus. Al met al een betrouwbare schoen.

Goede schoenen/ snel verzonden

Goede kwaliteit schoenen en mijn dochters zijn er blij mee. Snel gratis verzonden

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg