De webshop is goed, schoentjes moeilijk aan te trekken

Ik heb zwarte laarsjes gekocht. Ze zijn super leuk. En de flexibele zool is ook goed, alleen mijn dochter zegt elke keer au als ze ze aan moet doen en ik denk dat ze heel strak zitten. Het zijn laarsjes voor de smalle voeten denk ik. Mijn dochter heeft geen extreem brede voeten. En aan doen, doet niet alleen pijn, maar zelfs met rits en veters los, is het nog lastig aan krijgen. Dus denk niet dat de rits handig is, want dan hoef je geen veters te strikken, dat is niet zo.

De webshop is goed, schoentjes moeilijk aan te trekken

Mooie schoenen die altijd goed passen!

De schoenen zijn mooi, makkelijk aan te trekken en hebben een goede prijs. Ze worden snel verstuurd en eventuele retouren worden goed en snel afgehandeld.

Mooie schoenen die altijd goed passen!

Heb verschillende schoenen bij shoesme aangekocht en ben een zeer tevreden klant. Mooie en stevige afwerking en zitten heel goed aan de voetjes

Fijne schoenen en de kids zijn er dol op.

Er zijn weinig of geen schoenenzaken meer waar zoveel aandacht wordt besteed aan kindervoetjes. en hoe belangrijk is dat.

Super snelle service, maten schoenen lopen wel uiteen

Schoenen besteld en volgende dag al in huis! Super service. Drie paar schoenen besteld, alleen de maten komen niet altijd overeen met wat er staat. Maat 22 was vergelijkbaar met maat 26 van de oudste hier thuis. Belangrijk dus om goed te meten en meerdere maten te bestellen.

Snelle verzending en altijd weer goede schoenen voor mijn kinderen

Snelle verzending en altijd weer goede schoenen voor mijn kinderen

Mooie goede schoenen

Mooie goede schoenen

Goede kwaliteit! Zorgvuldig verpakt!

Snelle levering en de schoenen zijn goed verpakt. Zelfs een meetlat om de voetjes nog eens goed op te meten. Shoesme denkt daarin echt mee!

Goede kwaliteit! Zorgvuldig verpakt!

De laarzen zijn erg mooooooiiii

De laarzen zijn erg mooooiii en de pasvorm is geweldig. De laarzen zijn smal dus de laars zit erg goed om de voet van mijn dochter. De levering was perfect en ik heb een blije dochter met gave laarzen!!!! Wat wil je nog meer???!!

De laarzen zijn erg mooooooiiii

De laarzen zijn erg mooooiii en de pasvorm is erg goed. De laatsen zijn smal dus de laars zit erg goed om de voet van mijn dochter. De levering was perfect en ik heb een blije dochter met gave laarzen!!!! Wat wil je nog meer???!!

Fijne schoenen

Snelle levering en goede schoenen

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg