Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle levering en goede pasvorm

Via de website bestellen, gaat makkelijk en snel. Bestelling was goed verpakt en snel geleverd. Goede pasvorm en prima kwaliteit.

Snelle levering en goede pasvorm

Duidelijke communicatie. Ik had even gebeld met de klantenservice omdat ik dacht dat er iets niet goed was gegaan. Supermooie en goede schoenen voor mijn dochtertje. Blij mee

De schoenen zijn niet bezorgd

Dit is niet jullie fout, maar ik wacht nog wel op een reactie vanuit DHL. Kan je ervoor zorgen dat ze me bellen op 0637446172? Alvast bedankt, Groet Anne

Goede service!

Er wordt meegedacht door Shoesme!

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen

Goede beschrijvingen en foto's van de schoenen op de website. Maataanduiding klopt. Fijn dat erbij staat of het voor brede/smalle voet is en of je een maatje groter of kleiner moet bestellen voor een goede pasvorm. Snelle levering en het is eenvoudig een keuze te maken uit de bestelde schoenen en een retourzending te doen.

Easy

Makkelijk bestellen, leuke prijzen in de sale en snel in huis

Very nice

Zit als gegoten en op ware grootte.

Very nice

Zit als gegoten en op ware grootte.

Nette bezorging

Schoenen van Shoesme zijn altijd goed. Deze waren fijn geprijsd en snel bezorgd!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg