Zowel de schoenen als de service zijn perfect.

Bijna alle schoenen van onze dochter worden gekocht bij Shoesme en is altijd goed. In de site wordt altijd perfect omschreven wat je kan verwachten van een bepaald product en dit klopt altijd. Met name heel fijn dat er altijd staat hoe de maat valt. Ook dit klopt altijd. Ben echt mega fan van dit merk. Goede service, super producten , goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Mijn dochter was superblij met alle glitter op de schoen en ik was blij verrast met de binnenzool van de schoen. Dit was de eerste keer dat we sneakers van Shoesme bestelden en heb zeker geen spijt. Ze zitten lekker en ze loopt er goed op. Schoenen waren ook snel geleverd

Hele fijne schoenen voor een mooie prijs.

Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs. Snelle levering

Goede en leuke kwaliteit schoenen!

Shoesme heeft leuke en vooral goede kwaliteit schoenen die de juiste ondersteuning heeft voor de voeten (en rug) van onze dochter. Ze sluiten goed aan de voeten. Voor ieder fase hebben ze een andere lijn die speciaal gericht is voor de ontwikkeling van dat moment. Zo heb je bij iedere ontwikkeling fase de juiste schoen. Wij zijn al 3 jaar erg blij met deze schoenen en de adviezen in de shoesme winkels.

Fijne schoenen ook voor bredere voeten

Onze beide kinderen hebben brede voetjes waardoor veel schoenen niet passen. Shoesme valt mooi om hun voetje heen en is tevens erg stevig en hip. Alle schoenen hebben we van Shoesme.

Leuke hippe schoenen van goede kwaliteit

Shoesme schoenen zijn stevige schoenen en dat vind ik belangrijk voor onze kids. De juiste steun op de juiste plekken in de schoen. Zeker als kinderfysiotherapeut zijnde hecht ik daar veel waarde aan. Weer zeer tevreden over deze aankoop!

Super mooie en goede schoenen en binnen een week in huis!

Geweldig merk, zeer mooie schoenen

Super schoenen voor een super aanbieding!

Mooi product en snel geleverd

Tijdens Black Friday een mooie schoen kunnen kopen. Bestellen werkt erg makkelijk en levering was lekker snel !

Goede stevige schoenen

Leren stevige schoenen met een goed voetbed. Mijn zoon loopt er direct op weg, zonder pijn, knellen of wat dan ook. Makkelijk zelf aan en uit te doen door de rits aan de zijkant. Zeer tevreden!

Snelle levering!

Snelle levering en goede communicatie Schoentjes voldoen aan de omschrijving Soepel en fijne binnenkant

Geweldige schoenen

Snelle duidelijk levering zitten eigenlijk altijd goed zeer klantvriendelijk

mijn dochter is erg blij met haar comfortabele en heel erg mooie enkellaarsjes met hun pailletten en de marineblauwe kleur. Ik wou dat ik er een had voor een volwassene

Uitmuntend

Hele fijne schoenenwinkel voor alle leeftijden, ik bestel altijd het liefst schoenen van Shoesme omdat ik weet dat ik dan de beste kwaliteit schoenen heb voor mijn dochter.

Fijne stevige schoentjes voor de allerkleinste voetjes

Fijn schoenen om mee te leren lopen. Stevig bij de enkels, soepele zolen en ook nog een super stoer en mooi om te zien!!

Snelle levering en gratis

Hele fijne kinderschoenen, goede zool voor de eerste stapjes! Fijne websitebezoek, goede aanbiedingen af en toe en snelle levering.

Fijne loopschoentjes voor mijn dochter

Ik heb leuk uitziende schoentjes voor mijn dochtertje van 1,3 jaar oud gekocht waar ze haar eerste stapjes mee maakt.

Goede kwaliteit en ook nog eens super leuke schoenen voor een mooie prijs.

Prachtige schoentjes

Hele mooie schoentjes met een warme voering, ideaal voor de winter. Het maatadvies klopt helemaal!

Een fijne website en service!

Ik heb goede ervaringen met Shoesme! Mooie overzichtelijke website en snelle levering van schoenen.

Geweldige schoenen

De schoenen zijn mooi en geschikt voor smalle voeten.

Blij mee

Snelle bezorging, leuke schoenen en goede pasvorm.

super

heel blij mee

Goede moderne schoenen

Fijn soepel schoentje voor mijn zoontje. Mooie kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit schoenen

Het staat stoer op mijn zoon en hij vindt ze echt mooi en comfortabel.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg