Goeie schoenen!!

Wij hebben altijd shoesme. Goede kwaliteit en ik weet zeker dat het past.

Mijn dochter van bijna 4 is er helemaal blij mee. Ze kan ze ook makkelijk zelf aan een uit trekken, zijn lekker warm en flexibel. Aanrader!

Dochter loopt er trots mee rond

Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe schoenen. Ze heeft smalle voetjes en deze schoenen sluiten mooi aan en hebben een stevig voetbed

Helemaal top

Super snelle levering, schoentjes zijn precies zoals verwacht en de maatvoering is ook perfect

Stoere schoenen

Voor mijn zoontje heb ik via de site nieuwe schoenen aangeschaft. Dat was vrij makkelijk om te doen. Staat allemaal goed aangegeven. Zelf hebben we een meetlat van Shoesme, dus makkelijk opgemeten en besteld.

Fijne laarsjes

Maat is goed. In het begin wat stug, nuniet meer.

De schoenen waren ruim op tijd binnen en goed te volgen via track and trace.

Leuke sneakers en van de Shoesme schoenen weten we zeker dat ze goed zitten

Hippe en heerlijk soepele biker boots

Altijd goede kwaliteit, soepel leer en zool, ritsen blijven het altijd goed en soepel doen! En nog modern, hip en bij de tijd!

Heel mooie degelijke schoenen

Snelle levering van mooie degelijke schoenen!

Fijne schoenen

Mijn zoontje van 17 maanden loopt nog niet zelfstandig maar stapt wel aan de hand. Wij zien echt verschil met het stappen op deze schoentjes en goedkopere schoentjes wat dus een stuk slechter gaat.

Kwaliteit en erg goede service

Prima!!!

Hele goede schoenen voor een hele goede prijs

Ik was op zoek naar schoenen vóór mijn 2 jarige zoon. Schoenen die makkelijk aan en uit gaan, lekker zitten en er dan ook nog leuk uit zien! Die heb ik gevonden bij Shoesme, zeer tevreden, hele goede kwaliteit voor een zachte prijs!

Fijne site en snelle levering

Er staat veel informatie op de site over de juiste schoenmaat voor kinderen en de schoenen werden snel bezorgd.

Super blij met de leuke kinderen schoen voor onze dochter. Snelle levering

Goede kwaliteit schoenen, betaalbare prijs en snelle levering.

Top schoenen

Zijn goed. Moet even wennen maar daarna prima.

Geweldige schoenen

Groot aanbod, goed geprijsd en zeer snelle levering. En dan ook nog 30 dagen retour garantie.

Mooi schoentjes

Mooi gemaakt me dochtertje loopt er heerlijk op vind alleen wel heel duur, ze lopen er zo kort op

Ik had de schoenen 2 dagen na bestellen al in huis. Top service. En de schoenen zijn van echt goeie kwaliteit.

Mooie laarzen, die goed passen.

Mijn dochter is superblij met deze hippe laarzen.

Super fijne kinderschoenen

Ik heb tot nu toe alle schoentjes voor mijn dochtertje bij shoesme gekocht. De schoentjes zijn allemaal van hele goede kwaliteit, zitten als gegoten en na ons gebruik kunnen ze nog door gegeven worden ook nog(zo goed zien ze er nog uit!) Er is een wat duurdere lijn en een goedkopere lijn(go bananas) en dit zijn echt coole schoentjes, die ook heel fijn zijn. Klantenservice heb ik ook alleen maar goede ervaringen mee, met alle vragen kun je er terecht en ze reageren erg snel. Ik ben dus trouwe klant en kan deze schoentjes aan iedereen aanraden!

Fijne schoenen, maar altijd wel iets mis

De schoenen zijn heel fijn en flexibel, maar volgens mij wordt het met de hand het naakt en ee is altijd wel iets aan de hand. Ik heb 4x schoenen het kocht (van 0 jaar tot nu 2,5 jaar) en dan zit er weer een vetergat scheef, dan komt er weer een dot lijm onder het rubber uit, en een keer dat het rubber op de neus helemaal scheef op één schoen. Een nu heeft ze donkere laarsjes met op de achterkant een gouden streep van boven naar beneden en zit één streep helemaal scheef, wat mij heel erg opvalt. Het zijn details, maar de details zijn altijd net niet goed. Maar omdat de schoenen zo soepel lopen blijf ik wel kopen hier.

Soepel en warm

Pasvorm is perfect, de schoen is soepel en voor de winter lekker warm.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg