Handig meetsysteem waardoor je eenvoudig online hier je schoenen voor je kinderen kan bestellen!
Hi Aafke, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons meetsysteem β superhandig inderdaad om online de juiste maat te kunnen kiezen voor je kinderen! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme ππ
Ik heb een paar schoenen voor mijn dreumes van 22 maanden. Ik heb de schoenen ook in gespoten met beschermende spray. Binnen een week is neus als duidelijk valer. Er komen snel vlekjes op. Hij heeft alleen maar op straat gelopen, nauwelijks gespeeld. Het zijn lichtbruine/cognac schoenen maar ik had toch verwacht dat kinderschoenen beter tegen vuil zouden kunnen, zeker voor de prijs.
Hi Celine, Bedankt voor je eerlijke review! Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over hoe de schoenen zich houden, ondanks het inspuiten en zorgvuldige gebruik. We begrijpen je teleurstelling, zeker bij kinderschoenen die juist tegen een stootje moeten kunnen. ππ¬ We willen hier graag iets mee doen en denken graag met je mee over een passende oplossing. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we samen naar een oplossing die bij je past. Groetjes, Team Shoesme π
Vanaf de eerste schoen altijd shoesme gekocht, passen ontzettend goed en sluiten goed aan!
Hi Faye, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat Shoesme vanaf het allereerste schoentje al jullie go-to is! ππ Zeker bij iets smallere voetjes is een goede pasvorm zΓ³ belangrijk β super dat ze zo goed aansluiten. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne omschrijving bij product, waardoor gemakkelijk online te bestellen. Snelle service
Hi Marloes, Bedankt voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat de productomschrijvingen je helpen bij het online bestellen β daar doen we het voor! ππ» En natuurlijk fijn dat alles snel en soepel verloopt. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme ππ
Leuke schoenen van goede kwaliteit!
Hi Lo, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je blij bent met de leuke schoenen en de kwaliteit β dat is precies waar we voor staan! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Wij zijn zeer tevreden. Dankzij het handige Shoesme meetsysteem wisten we precies welke maat zou passen. Altijd een leuk en gevarieerd aanbod aan schoenen, voor ieder wat wils. Er wordt echt gekeken naar de leeftijd van het kindje en wat belangrijk is om de voetjes optimaal te ondersteunen en ruimte te geven om nog te groeien. Onze dochter loopt als een kievit, dankzij de extreme flex schoentjes. Wij zijn meer dan blij! Ook echt complimenten voor de klantenservice, bij vragen altijd vriendelijk en snel geholpen.
Hi Amy, Bedankt voor je prachtige review! π Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze schoentjes Γ©n service. Dat jullie dankzij het meetsysteem de juiste maat konden vinden en je dochter nu als een kievit rondloopt in haar Extreme Flex schoentjes, maakt ons echt blij! ππ En extra dank voor je complimenten over onze klantenservice β dat waarderen we enorm! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Onze kleindochter is nu 2 jaar en draagt enkel nog schoenen van Shoesme, aanbevolen door mijn podologe. Sedert ze dit merk draagt valt ze niet meer en stapt ze veel beter.
Hi Nathalie, Bedankt voor je mooie review! π Wat bijzonder om te horen dat jullie kleindochter sinds ze Shoesme draagt veel beter stapt en niet meer valt β dat is precies waarom we onze schoenen met zoveel zorg ontwikkelen. ππ En hoe fijn dat zelfs je podologe Shoesme aanbeveelt! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Hi Boris, Bedankt voor je review! π Wat leuk om te horen dat jullie zoon van 1,5 zo blij is met zijn schoenen! ππ Een mooi assortiment en stevige kwaliteit maken het stappen extra fijn β daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Wij kopen altijd schoenen bij Shoesme voor onze zoon, omdat ze supergoed zitten en ook mooi blijven. In de winkel worden we altijd goed geholpen door deskundige medewerkers.
Hi Sanne, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat jullie altijd voor Shoesme kiezen voor je zoon β en dat de schoenen niet alleen goed zitten, maar ook mooi blijven! ππ Extra fijn dat jullie zo tevreden zijn over het deskundige advies in de winkel. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne leren sandalen, wel prijzig.
Hi Annelies, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de kwaliteit van onze leren sandalen! π‘π We begrijpen dat de prijs wat hoger ligt, maar we hopen dat je de kwaliteit en het draagcomfort dat meer dan waard vindt. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ik had al slofjes van . Maar deze schoentjes zijn heel goed.
Hi Zuzana, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de schoentjes β en dat ze zo goed bevallen na de slofjes! ππ Perfecte pasvorm en comfort, daar gaan we voor. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn zoontje loopt eindelijk goed op schoenen
Hi Cheyenne, Bedankt voor je mooie review! π Wat geweldig om te horen dat je zoontje eindelijk goed loopt op zijn schoenen β dat is precies waarom we doen wat we doen! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Goede schoen, heel geschikt voor mijn dochter met smalle voetjes. Gaan lang mee, blijven mooi en stevig. Snel geleverd. Erg tevreden mee!
Hi Eva, Bedankt voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat onze schoenen zo goed passen bij de smalle voetjes van je dochter. ππ Fijn dat ze mooi blijven, lang meegaan en snel geleverd zijn β daar worden wij ook blij van! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Goede kwaliteit, moderne look! Alleen jammer dat de binnenkant van de sandaal niet zichtbaar was op de fotoβs.
Hi Sherien, Bedankt voor je leuke en eerlijke review! π Wat fijn dat je zo blij bent met de schoenen en sandalen voor je dochter β goede kwaliteit en een moderne look, daar gaan we voor! ππ Dankjewel ook voor je feedback over de fotoβs. We nemen dit mee, want we willen onze productpresentatie graag zo duidelijk mogelijk maken. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Vorige week 3 paar nieuwe schoenen voor ons zoontje van 2 jaar oud gekocht. Levertijd was super snel. 2 paar dichte schoenen voor de zomer en een sandaal. De schoenen zijn van top kwaliteit en hebben ook nog eens een super mooi uiterlijk en een goed voetbed. Peuter blij, papa en mama blij! Bedankt shoes me! Wij winkelen nu altijd bij jullie!
Hi Sanne, Bedankt voor je geweldige review! π Wat leuk dat jullie meteen drie paar schoenen voor jullie zoontje hebben gekocht β en dat ze zo goed bevallen! πβοΈ Topkwaliteit, een goed voetbed Γ©n een mooi design: precies waar we trots op zijn. Superfijn dat jullie peuter blij is, en papa en mama ook! Bedankt voor jullie vertrouwen β we zien jullie graag terug! Groetjes, Team Shoesme ππ
Heel blij met de mooie nieuwe schoenen voor mijn zoontje en dochtertje! Ze zijn heel mooi en lopen heeeerlijk! Ze willen geen andere schoenen meer aan.
Hi M, Bedankt voor je enthousiaste review! π Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de nieuwe schoenen voor je zoontje en dochtertje β en dat ze ze zΓ³ fijn vinden dat ze geen andere meer willen dragen, dat is echt het mooiste compliment! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Goede pasvorm en de meisjes zijn er dol op
Hi Cyn, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat de pasvorm goed is en dat de meisjes dol zijn op hun Shoesme schoenen β dat is precies wat we hopen te bereiken! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mooie en fijne stevige sandalen voor mijn zoon en dochter (6&1 jaar). Snelle levering
Hi Ing, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk dat je voor zowel je zoon als dochter mooie, stevige sandalen hebt gevonden β en super dat de levering lekker snel was! π‘ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Geweldige stevige schoenen, goede kwaliteit en goede comfort. Mijn zoontjes eerste schoenen waren al van Shoesme en dat zal de komende jaren ook zeker zo blijven.
Hi Mandy, Bedankt voor je mooie review! π Wat bijzonder dat je zoontjes allereerste schoenen al van Shoesme waren β en super dat je ons de komende jaren blijft vertrouwen voor zijn groeiende voetjes! ππ Kwaliteit, stevigheid en comfort staan bij ons altijd voorop. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne schoenen , goed advies!
Hi Mariska, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over zowel de schoenen als het advies β daar doen we het voor! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering, schoenen zitten altijd goed.
Hi Geertje, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat de schoenen altijd goed zitten en de levering snel is β precies wat we willen bieden! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Onze dochter heeft wat plattere voeten en heeft een voetbed nodig in haar sandalen. Bij Shoesme vinden we altijd de perfecte schoenen voor haar voeten, snel geleverd en een topservice als er iets aan de hand is. Een aanrader voor iedereen!
Hi Tamara, Bedankt voor je fantastische review! π Wat fijn om te horen dat jullie bij Shoesme altijd de perfecte sandalen vinden voor je dochter β zeker met haar behoefte aan een goed voetbed. π‘π En super dat je ook zo tevreden bent over de snelle levering en onze service. Bedankt voor de aanrader! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mooie kinderschoenen van goeie kwaliteit, koop alle schoentjes van de kinderen bij jullie zeeer tevreden.
Hi Lilian, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je al je kinderschoentjes bij ons koopt en zo tevreden bent over de kwaliteit en het comfort β daar doen we het voor! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne lichte sandaaltjes. De kinderen hebben ze graag aan en kunnen ze ook zelf aan en uit doen.
Hi Kittie, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn dat de sandaaltjes zo licht en comfortabel zijn β en extra handig dat de kinderen ze zelf aan en uit kunnen doen! π‘π Daar worden wij blij van. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Snel bezorgd en altijd goede kwaliteit van Shoesme
Hi Eefke! π Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent met de schoenen en de snelle levering. We hopen dat je kinderen er lekker op kunnen lopen! π Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg