Geweldig!

Super leuke nieuwe collectie en met de handige meetlat zit je altijd goed met de schoenmaat! Beste schoentjes voor de eerste stapjes en alsnog hip!

De perfecte schoenen voor het drukke leven van een peuter!

Shoesme is het merk dat ik aanprijs voor vrienden en familie. Van de eerste schoentjes, tot de schoentjes die meegaan naar de opvang en de basisschool. Voor alle leeftijden en gelegenheden!

De maten kloppen en de schoenen zijn prachtig

Blij met mijn zoveelste aankoop bij shoesme voor mijn 2 dochters. De voeten gemeten en de meting klopt met de maten. Blij mee!

Goede en leuke kinderschoenen!

Hele fijne kinderschoenen, je merkt dat kinderen hier fijn op lopen, geen last hebben van de voeten en alles is helemaal leer! Soms mag de kwaliteit van de schoen wel beter of meer laarzen/schoenen aanbieden met harde neuzen ipv suède. Dit gaat snel kapot bij jonge kinderen.

Fijne schoenen

Ik heb dezelfde schoenen voor de 2e keer gekocht. Het eerste paar heeft mijn zoontje zo vaak gedragen, dat hij er scheef op liep (waren schuin afgesleten). Het waren zijn lievelingsschoenen, dus heb ze opnieuw gekocht :).

Hele fijne schoenen voor mijn jongens

Super goede schoen en blijft ook lang goed wat bij andere schoenen niet zo is. Ook stevig en een fijne stevige zool.

Mooie schoenen met een goede kwaliteit

Zeer tevreden met de schoenen en leuke printjes

Snelle levering, goede kwaliteit

Had twee paar schoenen besteld, één daarvan bleek niet meer leverbaar maar ik kreeg daar meteen bericht en een terugbetaling van. Netjes opgelost. Het andere paar was de volgende dag al in huis. Helemaal prima.

Fijne schoenen

Goede kwaliteit schoenen en zien er ook heel tof uit. Snel geleverd.

Modern voor kleintjes.

Leuke kinderschoenen van zeer goede kwaliteit.

Cute and good for the little one

Great experience, easy to order and good for the feet of my little one

Leuke schoentjes!

Super leuke schoenen, mn dochter is er helemaal weg van

Super kwaliteit allround!

Snelle levering van een kwalitatief uitstekend product!

Kwalitatief goede en ergonomische kinderschoenen met een mooie look en feel!

De schoenen zijn kwalitatief super goed en ergonomisch. Voor ons de belangrijkste combinatie aan eigenschappen. Los hiervan zijn de schoenen betaalbaar, waardoor het met recht ons favoriete merk is voor onze 3 dochters. Een snelle verzending. Wij zijn fan!

Goede stevige schoen voor mijn kleindochtertje

Mooie Roze en toch een sportief sneakertje met goede steun en makkelijk om zelf aan te doen met t klittenband.

Fijne schoenen, veel keuze en leuke aanbiedingen. Onze dochter is 3 en kiest heel graag bij jullie haar schoentjes uit. Ze ziet altijd vele leuke schoenen.

Fijne schoenen!

Goede kwaliteit van schoenen. Mijn dochter van 2 loopt op deze schoenen echt het beste. Ze heeft smalle voeten en bij haar zitten ze goed, weet niet hoe ze vallen bij bredere voetjes. Maar vaak zijn ze verstelbaar! Ze zijn flexibel en dat is echt het beste voor de groeiende voetjes. Heel tevreden en komende jaren blijf ik hier zeker haar meest gedragen schoenen kopen!

Goede service, fijne sandalen

Super fijne sandaaltjes gekocht voor ons zoontje die net is gaan lopen. Ze zitten fijn, gaan makkelijk aan/uit en zijn stevig.

Great shoes, fast delivery, easy return process

These shoes are perfectly designed for toddler feet that are just learning to walk. The sole is extremely flexible and thin, the toe box is wide, and I can easily adjust the shoe with the Velcro fastener. My son walks comfortably and confidently in them! And delivery was super Fast! I ordered on Tuesday morning, and had my order by Wednesday afternoon! With the shoes that we decided not to keep, returning them was fast and easy due to the premade DHL label. I am now a loyal Shoesme customer!

Dit zijn gewoon de beste kinderschoenen!!

Fantastische schoenen!

Koop een aantal keer per jaar voor mijn neefjes nieuwe schoenen. Snelle levering en fantastische schoenen.

Smaakt naar meer!

Goede kwaliteit en mooie schoenen vinden we belangrijk voor onze dochter. We lopen veel en willen zorgen voor goede ondersteuning. Daarom kiezen we voor Shoesme!

Altijd goede schoenen

Heb altijd schoentjes van Shoes me voor de kids!

Fijne schoen voor kinderen met brede voetjes

Mijn 2 jarige kleinzoon heeft brede voetjes en hoge wreef. Ze zitten super, hij loopt er goed op!!!! Blije oma!!

Fijne schoenen

Mijn dochter van twee loopt alleen maar op shoesme. Hele fijne schoenen in leuke stijlen en kleuren. Ik vind persoonlijk de uniseks schoenen het leukst.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg