Goede kwaliteit en pasvorm

Makkelijk online te bestellen. Voetje meten met het Shoesme meetsysteem en zo bestel je de juiste maat. De schoentjes zijn goede kwaliteit en hebben een fijne pasvorm voor kindervoetjes en zijn daarnaast ook nog modieus.

Kwaliteit voor prima prijs

Grote collectie schoenen van leer voor kids, de laarzen zien er super mooi en comfortabel uit!

Altijd goed!

Goede schoenen met snelle service

Mooie schoen, fijn stevig

Leuk ontwerp en kleur, stevig materiaal, dochter helemaal fan!!

Fantastische kwaliteit en service!

Wij zijn al een tijd fan van Shoesme! De schoenen zijn niet alleen superleuk om te zien, maar vooral van geweldige kwaliteit. Ze zitten stevig, bieden goede steun voor kleine voetjes en blijven ook na veel dragen mooi. Je merkt echt dat er over het comfort en de pasvorm is nagedacht. Daarnaast is de service top — snelle levering, netjes verpakt en bij vragen krijg je altijd vriendelijk en snel antwoord. Onze kinderen lopen er graag op en wij kopen zeker weer bij Shoesme! Een echte aanrader voor ouders die het beste willen voor de voeten van hun kinderen.

Altijd goed op orde!

Na elke bestelling bij Shoesme ontvang ik de bestelde schoenen op tijd en in goede orde, altijd erg blij mee!

Snelle verzending

Goede kwaliteit schoenen.

Super tevreden

Fijn schoenenmerk voor onze dochter!

Altijd fijne schoenen van goede kwaliteit voor mijn kleintje

Mijn dochter is altijd blij als ze haar schoenen aan mag (ze is nu 1,5). Ze kan het nog niet zeggen, maar ik denk dat ze ze erg fijn vindt lopen! Ze rent er ook al goed op.

Voetenmeter gekocht, het doet wat het moet doen, snel geleverd, goed communicatie (niet teveel, voldoende) en in een gerecycleerde kartonnen verpakking die past in de brievenbus, niet onnodig te groot. Heel blij ermee!

Snelle en goede levering

Hele snelle levering, goede schoenen

Mooi en comfortabel schoenen

We kopen Shoesme schoenen voor al drie jaar, voor twee kindtjes. Altijd blij met stijlvolle schoenen voor elke seizoen!

Altijd goede schoenen met fijne kwaliteit

Altijd fijne schoenen voor groeiende kinderen met een goede pasvorm en goede kwaliteit.

Mooie kwalitatieve schoen

Snelle levering en mooie kwalitatieve schoenen die een lange tijd meegaan.

Snel geleverd en schoenen precies zoals verwacht!

Na bestellen snel geleverd. Altijd eej succes; onze dochter loopt er altijd, letterlijk, meteen mee weg en wil ze ook niet meer uit doen!

Hij loopt op wolkjes!

Ons kleintje is net begonnen met lopen en daarom wilde wij goede, flexibele en lichte schoentjes voor hem. Vanaf het moment dat hij de schoentjes aan had, zagen wij net zo goed liep als op blote voeten! Wij zijn zo tevreden over deze schoentjes en raden het alle ouders aan!!

Prima en duidelijke site om schoenen te kopen.

Ik wilde schoenen voor mijn zoontje halen en heb ze via shoesme besteld. Alles is duidelijk aangegeven, heel fijn en overzichtelijk.

Mooie schoenen van goede kwaliteit

leuke winterschoenen voor jongens met een flexibele zool en een lekkere warme binnenvoering.

Stoere mooie schoenen die ook nog eens lekker lopen!

Supermooie en goed zittende schoenen

Wij zijn al jaren heel tevreden met de kwaliteit van de schoenen. Ook dit keer weer prachtige schoenen ontvangen, die heel goed zitten. De maatadvisering klopt, dus je hoeft (als je goed meet) niet meer naar de schoenenwinkel. Wij kopen meerdere paren en dan kiezen onze kinderen zelf welke ze het mooiste vinden. Een aanrader. Nog tip voor Shoesme: Wat meer klassieke schoentjes in het assortiment zou leuk zijn, dus bijv. cognac kleurige leren sandalen voor de zomer (in de grotere meisjesmaten).

Altijd goede schoenen die goed zitten!

Shoesme schoenen en laarzen zitten altijd goed en hebben een hoop keuze in diverse maten voor jongens en meisjes. Top!

Goede en snelle levering, goed verpakt. Ook retourneren makkelijk aan te vragen.

Goede kwaliteit

Fijn dat er een merk is dat net zoveel stoere en stijlvolle schoenen aanbied voor jongens als meisjes! Al snel een leuk paar gevonden in een toffe kleur die overal bijpast. Kwaliteit en comfort is een zeer groot pluspunt bij de schoenen van Shoesme. Ik ben vanaf dit eerste paar loopschoenen voor mijn zoontje meteen fan geworden!

perfecte schoentjes voor m’n zoon, echt heel erg blij mee

Mijn ervaring met Shoesme is uitstekend

Ontzettend leuke, modieuze en comfortabele kinderschoenen. De bezorging gaat supersnel. De ene dag besteld, volgende dag loopt je kind met zijn / haar nieuwe schoenen te stappen. Nergens kan ik origineler kleuren en modellen vinden

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg