Super kwaliteit

Vanaf de eerste loopschoentjes draagt m’n dreumes al shoesme. De pasvorm is geweldig en de keuze is reuze. Voor hem niks anders als shoesme!

Leuk, stevige schoenen van goede kwaliteit

Mooie kwalitatieve schoenen voor de juiste prijs!

Ik ben al jaren erg tevreden over Shoesme. Ze hebben een duidelijke website met kwalitatieve schoenen. Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit- prijsverhouding. Daarnaast hebben zij een zeer klantvriendelijke klantenservice. Wij vragen, klachten en retourneren staan zij altijd vriendelijk voor je klaar. En nog een fijne bijkomstigheid, de levering is supersnel!

Zeer fijne schoenen!

Mijn kinderen dragen altijd shoesme schoenen. Goede kwaliteit en pasvorm. Veel keuze. Kortom: fan!

Zit gewoon goed

Stevige, goed passende, kwalitatieve schoenen voor de voeten van mijn dochter.

Mooie schoen!

Snelle levering, schoenen zitten perfect

Super mooieren draagbare schoentjes

De schoenen vallen zo mooi om de voetjes heen en mijn kleinzoon liep er bijna zo op weg

Helaas was het schoentje te groot voor onze zoon maar leuk ingepakt en snelle levering. Top

Deze schoenen zijn super

Deze schoenen zijn super voor jonge kinderen met smalle voetjes, en zijn makkelijk te passen foor de uitneembare zool.

Leuke en goeie schoenen

Net als de andere shoesme schoenen zien ze er kwalitatief goed uit en loopt m’n dochter er weer heerlijk op weg.

Uitstekend!

Goede kwaliteit met een uitstekende pasvorm. De schoen sluit mooi aan om de voet en geeft de juiste steun.

Kwaliteit tegen een goede prijs

Mijn zoontje v 1 maakt binnen enkele dagen zichtbaar progressie met lopen sinds hij deze schoenen heeft. Hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs. Wij zijn er erg blij mee en komen zeker terug voor een vervolgaankoop.

Fantastische fit

Mijn dochtertje van ruim twee jaar loopt er direct op weg, de schoentjes van Shoesme zitten gewoon lekker! Geen schreeuwerige kleuren, glitters en frutsels gelukkig, mooie, modisch verantwoorde schoenen. Ik had ze graag in glad leer gezien voor de winter maar het suède is van een mooie kwaliteit. Goed inspuiten dan maar.

Heerlijke schoen voor onze dochter!

Ze loopt er heerlijk op door de flexibele zoo

Tevreden

We zijn erg blij met de mooie, stoere schoenen voor ons zoontje

Super aanbod

Heel veel keuze, ook in kleine maten

Fantastisch mooie kinderschoenen

Vanaf baby af aan dragen onze meiden shoesme. Ze zitten heerlijk, zijn mooi en altijd goede service.

Uitstekend!

Goeie schoenen voor een leuke prijs! Dochters zijn er heel blij mee!

Helemaal top!!

Mooie eerste stapjes schoen!!

Snelle service, prima kwaliteit

Snelle service en prima kwaliteit. Bestel bijna ieder seizoen een paar hippe kinderschoenen

Geweldige schoenen en snelle levering

Goede productinformatie aanwezig, goede schoenen, goede service als je een vraag of opmerking hebt. En super snelle levering!

Bestelling niet ontvangen

Helaas heb ik de klantenservice erg slecht ervaren. Door mij geplaatste bestelling heb ik onvolledig ontvangen. Diverse keren naar de klantenservice gemaild zonder resultaat. Totaal niet klant- en oplossingsgericht! Puur op basis van deze ervaring zal ik niet snel een bestelling plaatsen.

Snelle service!

Absoluut goede service en de schoenen zijn van goede kwaliteit.

mooie schoenen en snelle levering!

leuke maar ook fijne schoenen...

Wij zijn fan! Mijn zoontje heeft net zijn eerste stapjes gedaan op zijn nieuwe stoere schoentjes van shoesme. Hip model met flexibele zool waardoor hij stabiel staat maar de schoen toch goed mee beweegt tijdens het lopen. Door de snelle levering had ik ze gelijk de volgende al binnen. Wat ook fijn was, is dat ik m twee maten had besteld en de andere gratis kon retourneren. Blij met deze aankoop!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg