Blij lopen bij Shoesme kopen

Zo een pracht product en mijn kleinzoon loopt er prima op. Schoentjes zijn goed voor zijn voetjes en ook nog eens super stoer. Een must have

Onverwoestbare schoenen

Onze zoon van 2 is nogal een durfal. Hij gaat niks uit de weg dus de schoenen hebben het zwaar te verduren. Dit is nu het derde paar wat ik heb gekocht voor hem en hij kan er alles mee. Je ziet zoveel verschil in het lopen, spelen, springen, rennen en ravotten in vergelijking tot andere schoenen dat wij niks anders voor hem willen

Kwaliteit

Mooie kwaliteit schoen en snel geleverd!

Snelle levering en prachtige kwaliteit!

Ik heb nu al 2 keer schoenen hier besteld voor mijn nichtje die bijna 3 is. Ze draagt deze schoenen met trots en de kwaliteit is echt super!

Voor en nadelen

De maat viel erg groot, dus nu dezelfde maat als haar vorige schoen besteld (ook shoesme) wat nu wel goed zit. De grotere hebben we gehouden voor haar zus, die er in paste. Lekker ruim voor de tenen, ze klaagde helaas al over pijn bij haar hak. Ik denk daar te ruim. Wellicht omdat het een klittenbandschoen is. Verder leuke printjes! En fijn die flexibele zool

Erg goede schoenen.

Onze kinderen lopen altijd erg goed op shoesme schoenen. Ze kunnen daar prima een dag in het bos mee lopen zonder dat we ze horen over pijne voeten. Dat is bij andere merken vaak wel anders.

Snelle levering, prachtige schoenen.

De levering was erg snel binnen en de schoenen zijn echt heel erg mooi! Mijn dochter wil ze niet meer uitdoen.

Een verademing om schoentjes te kopen

Waar het tot nu toe een opgave was om fijn passende schoentjes te vinden voor onze kids, bleek Shoesme een schot in de roos. Een handige maattool, duidelijke beschrijving, snelle verzending en hele fijne schoenen! Goed passend, stevig en toch flexibel, goede kwaliteit. Wel wat prijziger dan we tot nu toe gewend waren, maar de moeite waard!

Snel geleverd en een echte kwaliteits schoen!

Super fijne gympen voor onze dochter besteld. Direct aan! Goed op maat…snelle zorgvuldige levering met nette verpakking!

Waardeloos.

Tot twee keer toe zeer slecht afgewerkte schoenen ontvangen. Reactie klantenservice laat te wensen over. Bestel hier nooit meer.

Fijne en soepele schoentjes

3e paar shoesme en bevalt prima

Schoentje paste niet, goed verder geholpen.

Mooie schoen. Helaas paste de BabyFlex niet goed bij het type voetje van mijn dochter. Hierdoor bleef het schoentje steeds van haar voeten glijden. Shoesme nam dit heel serieus en hebben op afstand gekeken waar dit aan kon liggen, waarschijnlijk aan een breed schoentje en een smal voetje. Ze hebben het heel serieus genomen maar als conclusie kwamen we er toch op uit dat het geen match was. Blijft sowieso een uitdaging om een goede passende schoen voor die kleine voetjes te vinden. Volgende keer/schoen beter. Mijn oudste dochter draagt al jaren met veel plezier Shoesme.

Mooie schoenen, snelle levering!

Heel compleet aanbod, mooie schoenen en snelle levering!

Uitstekend, mooie stevige schoenen

Super kwaliteit en goede service

Prachtige laarsjes

Heel goede pasvorm!

Toffe schoenen, goede service

Voor de koop van de stoere jongens hoge schoen, eerst gebeld voor informatie. Ik kreeg goede informatie en advies bij aanschaf nieuwe schoen. Direct juiste maat besteld. Volgende dag al thuis. Bedankt weer.

Mooie kwaliteit schoenen

Snelle levering, mooie schoenen, goede kwaliteit. Blij mee.

Later geleverd

Ik vind de schoenen erg prijzig en werden niet zoals beschreven stond de volgende dag geleverd. Verder hele mooie schoenen, lekker flexibel en sluiten netjes aan. Onze dochter wil ze het liefste dag en nacht aan!

Een hele blije dochter met deze hippe regenlaarzen!

Mooie producten, snelle levering en makkelijk te bestellen!

Uistekende pasvorm en goede kwaliteit

Voor mijn dochter met stokjes als voeten is het vinden van een passende schoen lastig. De speciale mijn van Shoesme voor smalle voeten passen haar tot op heden als enigste. Bijkomend voordeel is dat ze ontzettend leuke designs hebben en ze dus altijd gelukkig is als ze nieuwe schoenen krijgt.

Prachtige schoenen die perfect aansluiten bij de smalle voeten van mijn dochter!

Met het maatsysteem van Shoesme kun je goed bepalen welke maat je kind heeft. Toch bestellen we altijd 2 maten voor de zekerheid, je kunt dit heel makkelijk en kosteloos weer retourneren. Onze dochter heeft erg smalle voeten en daarvoor heeft Shoesme speciale schoenen, van de Goldline serie. We kopen ook graag lokaal, maar online bij Shoesme heeft mijn dochter vaak net wat meer keus! En net zo snel en makkelijk!

Schoenen opnieuw moeten kopen.

Na 3 weken dragen was het elastiek van de schoenen al kapot. Omdat mijn dochter ze zo leuk vond hebben we ze toch opnieuw besteld. Super zonde van het geld dat dit nodig is. Hopelijk gaat dit paar langer mee.

Blij mee!

Mooie, goede kwaliteit schoenen. Volgende dag in huis. Ik ben tevreden!

Geweldige service

Ik heb altijd hele goede ervaringen met shoesme. Helaas zijn deze te klein maar zoals verwacht is het terug sturen geen enkel probleem! Ik zou heel erg blij worden als het ergens een keer zover is dat ze tegen extra betaling naar Oostenrijk gaan verzenden!

Mooi schoenen

Supermooi schoenen precies wat mijn kleine heeft nodig in deze vieze weer...

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg