Gave schoenen met een goede pasvorm.

Snelle levering en correcte afhandeling van retour (2 maten besteld). Mooie schoenen en een hele goede pasvorm. Een blijvertje!

Gewoon super mooie schoenen

Leuk hip merk voor kinderen

Altijd Shoesme

Als eerste schoentjes altijd voor Shoesme gekozen, maar ook later nog steeds!

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Regenlaarsjes voor onze kleinzoon besteld. Ze waren pas aan, retour gestuurd en nieuwe besteld. Gaat heel snel. Top!

Mooi design en goede kwaliteit voor een prima prijs

Shoesme heeft een ruime keuze aan schoenen. Ik vind het heel belangrijk dat de schoen een goede pasvorm heeft, maar de look is ook belangrijk, zeker nu mijn dochter zelf aangeeft wat ze wil dragen. En dat zijn laarzen met een hakje. Gelukkig heeft Shoesme laarzen met een hakje met rubberen zolen! Allebei blij. De service en prijs zijn ook altijd prima.

Fijne site goede schoenen

Niets op aan te merken

Snelle verzending en shoesme is gewoon kwaliteit!

Kwaliteit

Van baby af aan voor mijn dochters dit merk schoenen altijd goede kwaliteit en fijn soepel

altijd goed !

Of ik nu online bestel of in de winkel koop; de kinderschoenen zijn altijd goed passend, lopen goed, van goede kwaliteit en zijn mooi om te zien. Voor mijn kinderen geen andere schoenen als Shoesme !

Fijne flexibele schoentjes

De eerste schoenen nu mijn zoontje kan lopen en hij laat ze zitten dus is er helemaal blij mee!

Supermerk!

Had al eens eerder laarsjes van dit merk gekocht , die bleven mooi en pasten goed. Mijn dochter heeft een smalle voet en dunne beentjes, dus ik dacht, ik ga dát merk weer proberen..., en ze zijn weer perfect voor haar! Zien er superleuk uit en de stootneus is ideaal!

Onzettend goede en mooie schoenen!

Snelle service, goede prijs voor super kwaliteit schoenen! Ik koop steeds weer bij Shoesme voor onze dochter en zoon!

Prachtige laarsjes en snel geleverd. Volgens dochter lopen ze erg fijn

Zeer degelijke schoenen,duidelijke website

Shoesme zijn erg fijne schoentjes voor de kinderen. Goede schoenen zijn belangrijk voor kinderen in de groei. Site is duidelijk en fijne uitleg over de pasvorm.

Mooie leren bikerboots, goede kwaliteit

Ik was al een tijdje op zoek naar stoere laarsjes waarbij de neus niet kapot kan gaan want onze dochter krijgt het altijd voor elkaar om na 1 dag de neuzen van de laarzen kapot te maken. Deze laarzen zijn echt een uitkomst! Ik zal voortaan hier haar schoenen/laarzen bestellen! Echt zo blij mee!!!

Kwalitief erg leuke en goede kinderschoenen

Mooie en goede schoenen voor kinderen. Erg fijn is ook het maatadvies!

Mooie laars

Suède is niet echt kind bestendig. Ziet er mooi uit maar beschadigen zijn niet weg te poetsen. Laarsen worden snel lelijk. Gelukkig neemt ze er veel plezier van.

Leuke aanbieding, fijne schoenen.

Veel keuze, duidelijke omschrijving en goede foto's. Schoenen zitten perfect. En uit ervaring weet ik dat dit merk goed blijft.

Informatie duidelijk, levering correct en betaling achteraf plezierig.

Mooie schoentjes

We kopen de laatste jaren eigelijk altijd de schoen bij jullie en als er iets is wordt je meteen geholpen altijd goede service snelle levering gewoon top

Schoentjes passen goed

Altijd schoentjes van shoesme. Degelijk en vallen goed op maat. En de kinderen vinden ze lekker zitten

Goeie service!

Goeie kinderschoenen! Zowel voor baby’s als tieners! En goeie service!

Goede service, goede kwaliteit

Goed merk, goede kwaliteit. Fijne snelle en gemakkelijke service. Zeer tevreden.

Mooie, goede, hippe sneakers!

Voor mijn beide dochters dezelfde prachtig leren sneakers besteld. Goede pasvorm, snelle levering, leuke details en ideaal met klittenband / elastische veters.

Leuke modellen, snelle levering, kwaliteit

Ze hebben een uitgebreid assortiment met leuke modellen en kwalitatief goede schoenen voor een redelijke prijs. Snelle levering, helemaal tevreden!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg