Leuke en goeie schoenen voor een goede prijs@

We hebben hele leuke maar ook stevige schoenen gekocht voor een prima prijs. Onze dochter loopt er vrolijk op rond:).

Super schoenen en laarzen

Ik heb ze nog niet cadeau gedaan. Mijn kleindochter krijgt ze a.s. zondag! Ik hoop dat de maat goed is.

Mooie en goede schoenen van perfecte kwaliteit

Erg fijne schoenen

Mijn zoontje wilde op andere schoenen niet lopen. Daarom toch maar via shoesme besteld. Hij komt nu zelfs naar mij toegelopen als ik zijn schoenen laat zien.

Super fijne schoenen

Netjes en leuk en zo handig aan te trekken.

Aan ge raden

Mijn kind heeft meteen de schoenen geaccepteerd en opgelopen!! Schoenen zijn flexibel en mooi

mooie laarsjes

mooie laarsjes besteld. Maat komt goed overeen en door de stootneuzen blijven ze mooi.

Shoesme heeft hele fijne schoenen.

Super schoenen met mooie dessins en een erg goede kwaliteit. Handig met uitneembaar zooltje om goed te kijken of de maat (nog) goed is. Goeds prijs/kwaliteitverhouding. Gaan niet stuk en blijven mooi.

erg mooie schoenen, makkelijke website en goede service

Mijn kinderen lopen altijd op shoesme, het zijn erg leuke en trendy schoenen die goed lopen. Mijn zoontje heeft al sinds zijn 4e steunzooltjes en de Shoesme schoenen worden goedgekeurd door de podoloog. Voorheen ging ik naar een speciale kinderschoenen winkel en betaalde vaak het dubbele voor een paar schoenen voor hem. Nu heb ik zelf een Shoesme meetlat aangeschaft en kunnen we op ons gemak thuis schoenen passen. Altijd feest.

Ik ben fan

Kwaliteitsvolle schoenen voor mijn kind aangepast op zijn ontwikkeling. En dat voor een schappelijke prijs, leuk design, goede service, ... Wat wil je nog meer!

Kwalitatief goede schoenen en snelle verzending!

Goede schoen!

Mooie, hippe, stevige schoen.. voelt degelijk aan en zit er toch stoer uit. Leuk ook de reflector stukjes op de schoen. Ook de elastische veter (met klittenband) is erg fijn. Ik weet nog niet hoe het draag comfort is, alleen aan gehad met passen.

Top schoentje, precies zoals op de foto en maat zoals aangeven. Daarbij ook een snelle levering.

Hele fijne schoenen

De schoenen zitten meteen goed. Mooie kleur

Super schoenen

Hele fijne schoenen met een extra fijne stootneus voor de kinderen zo doen blijven de schoenen langer mooi

Tweede paar laarzen is nog steeds niet bezorgd

Tweede paar laarzen is nog steeds niet bezorgd

I've already bought 3 pair of shoes from Shoesme for my daughter. All of them was perfect in size. The quality of the material is excellent, very durable, cute and fun. I love them and she loves them too.

De dino laarzen zijn super snel geleverd zien er top uit de maat is zo als geschreven! Kortom een goede website om schoenen te bestellen

Echt prachtig mooie schoentjes, helaas was kleine niet onder de indruk

Het zijn echt heel leuke schoenen. Makkelijk aan en uit te doen. Mijn dochter van 21 maanden probeert ze zelf aan te doen en uitdoen lukt haar! Het enige nadeel is dat ik gaf verwacht dat ze iets beter tegen water konden.

Shoesme sneakers zijn top!

Zitten comfortabel, en blijven ondanks veel rennen en ravotten lang als nieuw. Kwaliteit! Al 9 jaar fan!

Super kwaliteit schoenen

Leuke en goede schoenen zoals gewoonlijk dus al jaren een tevreden klant

Vertrouwd, kwaliteit en hip!

Shoesme schoenen waren de eerste schoentjes die ik kocht voor mijn dochter. Als je kind begint met lopen, wil je kunnen vertrouwen op ondersteunende maar toch soepele schoenen die je kind maximaal support geven in hun ontwikkeling. Hierop volgde 2 paar zomerschoenen en nu zijn we alweer aan het 4e paar toegekomen. Supermooie en stoere veterlaarsjes voor de winter.

Hele snelle levering, hele mooie laarzen

Levering volgende dag, En goede prijs kwaliteit.

Fijne schoenen

Mooi model. Goede pasvorm.

Perfecte schoentjes voor de eerste stapjes

Mijn ervaring met shoesme is heel goed. Mijn dochter draagt alleen maar schoentjes en sandaaltjes van dit merk. Ze zijn speciaal gemaakt voor de eerste stapjes, met een flexibele zool en alle voordelen voor de eerste stapjes. Ik ben zeer tevreden, wil niet anders meer!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg