altijd geweldige schoenen voor mijn dochter

Vanaf dat de schoentjes nodig waren bij ons, draagt mijn dochtertje shoesme schoenen. Altijd een goede pasvorm en stevige kwaliteit. Nu op de basisschool gaat onze voorkeur uit naar de schoenen met rubberen neuzen, maar ook daarin is er voldoende keuze. Niks anders dan tevredenheid hier!

Shoesme zit altijd goed!

De schoenen zijn stevig en toch soepel. Heel veel keuze qua stijl, kleur, model. En sale is echt sale. Met een kleiner budget kun je daardoor ook slagen. De website is overzichtelijk en met het toepassen van filters vind je makkelijk wat je zoekt.

Jammer dat er niet bij staat of de schoentjes smal of breed vallen

JAMMER DAT ER NIETBIJ STAAT OF DE SCHOENTJES SMAL OF BREED VALLEN

Super fijne schoenen

Makkelijke site, communicatie top en onwijs leuke schoenen.

Uitstekende kwaliteit

De leren schoenen van binnen en buiten met goed voetbed zijn heel erg goed. Mijn zoon trekt ze aan en rent er op weg. Keurige prijs kwaliteit verhouding. De thuis meter werkt ook perfect

Tevreden!

Snelle levering en goede schoenen die ook goed blijven met de drukke peuter door de modder, slepende schoenen enz

Ik heb dezelfde sandalen gekocht als vorige zomer. De aanpassing is een extra sluiting bij de hiel, handig!

Goed!

Schoenen goede kwaliteit. Waren snel bezorgd!

Goede schoenen

Goede stevige en leuke schoenen. Ook voor een wat moeilijkere voet, hoge wreef. En hij is heel blij met zijn haaien schoenen

Mooie kwalitatief leren eerste schoentjes

Mijn dochter werd helemaal blij toen ze haar eerste schoentjes mocht passen. Ik vind de kwalitatief, kleuren combinatie en flexibele zool erg fijn

Snelle service en hele mooie producten!

Goede service en snelle levering

Ik bestel vaak schoenen voor de kids bij shoesme. Ze geven altijd goede service en snelle levering.

Best schoenen voor kinderen

Mooie goede schoenen

Wij kopen altijd shoesme schoenen. Onze dochter loopt er goed op en ze zien er super tof uit!

Snelle levering en heel fijne schoenen!

De eerste loopschoentjes voor ons zoontje gekocht bij Shoesme en wat lopen ze fijn. De eerste stapjes gaan snel, nog even en hij loopt volledig zelfstandig. Deze schoentjes zorgen ervoor dat oefenen erg leuk is!

Goeie schoenen

Fijne mooie goedzittende schoenen Sluiten mooi aan

Mijn zoon maakt dit schooljaar een vliegende start met zijn mooie nieuwe schoenen.

Mijn zoon heeft brede voeten en heeft veel steun voor zijn voeten nodig. Gelukkig passen de schoenen van Shoesme als gegoten! En kan hij lekker rennen en spelen zonder dat hij last van zijn voeten heeft.

Mooie schoenen en snelle levering

Al eerder shoesme gehad en bevallen goed. Mooi leer en leuke kleurtjes.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit schoenen. Voor baby’s zijn de zolen heerlijk soepel en voor oudere kinderen zijn de schoenen redelijk slijtvast. Ik bestel graag bij Shoeby.

Shoes are too hard for babies

Shoes are beautifully made but in my opinion these shoes are too hard and not so flexible for babies who just start walking. My youngest son wore a different brand which I found is more suitable for babies needs

Kleinkinderen waren super blij met de schoenen.

Kwalitatieve schoenen, goede service!

Onze zoon is helemaal gek op zijn shoesme schoentjes, laarsjes en sneakertjes! Ze zijn comfortabel, mooi en stoer. Vanaf begin en tot nu in maat 30. Een aanrader dus!

Erg tevreden snelle levering en hele mooie schoen soms vind ik het moeilijk om een keuze maken zo veel leuks.

Mooie schoenen, fijne site

Duidelijke site, mooie schoenen die goed zitten.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg