Snelle levering en goede kwaliteit schoen

Ruime keuze en prijstechnisch ok

Goed advies!

Fijn om goed en vooral eerlijk advies te krijgen! Niet zeggen dat het goed past of een goede schoen is voor deze kindervoet tbv verkoop. Maar een eerlijk oordeel en ook zeggen als een schoen niet geschikt is voor deze voet! Dat is wat ik zoek in een kinderschoenen winkel!! (Met 2 kinderen met lastige voeten) Begrijpen wat een holvoet/platvoet/brede of smalle voet nodig heeft!

Kwaliteit

Goede service, ook online goed en duidelijk beschreven, snel bezorgd, goede schoenen!

Prima producten

Fijne schoenen voor ieder seizoen!

Zeer goede kwaliteit. Blij met de aankoop.

Goede kwaliteit en service.

Snelle verzending en hele fijne schoenen

Mooie schoenen voor alle kinderen. Stevig en met een goed voetbed!

Altijd goed.

Snel thuisbezorgd en altijd schoenen van prima kwaliteit!

Mooie, goede schoenen voor mijn kind

3e paar schoenen gekocht van shoesme. Heel tevreden. Ik vind t belangrijk dat onze dochter op goede schoenen loopt.

Mooie kwaliteit schoenen voor mijn baby

Een paar maanden geleden mijn eerste Shoesme schoenen gekocht voor mijn baby. Nu wil ik niets anders meer! De kleine zette haar eerste stapjes er goed op en nu voor de herfst en winter twee nieuwe paar schoenen besteld. Stevige mooie schoenen die ook tegen een stootje van een baby kunnen of tegen het slijten door het kruipen over de grond.

Degelijke leren schoen met goede ondersteuning ondersteuning

Degelijke leren schoen met goede ondersteuning voor de voet. Leuke, stoere vormgeving. Elastische beter met klittenband: gemakkelijk aan te doen.

Fijne schoenen, duidelijke maat

Mooie en fijne schoenen waarvan je weet hoe de maat zit. Met de voetenmeter even meten en je weet precies welke maat je moet hebben. En als de schoenen groot of klein vallen staat het er duidelijk bij.

Leuke, stevige schoenen van goede waliteit

Mijn zoontje loopt al een half jaar op de sneakers en ze zien er nog super netjes uit. En mijn dochter vind ze heerlijk lopen.

Hele fijne schoenen voor de kinderen, nu al een aantal jaar op rij een paar Go Bananas voor de kids besteld. Super schoenen die niet kapot te krijgen zijn door de goede stootrand!

Gewoon goed

Mooie schoen, goede kwaliteit, fijn loopcomfort.

Fijne schoenen

Mijn dochtertje heeft zelf prachtige schoenen van de serie go bananas uitgezocht. Ze rent springt klimt er gemakkelijk mee! Voor komend seizoen gaan we ook zeker weer voor shoesme!

Mijn dochter heeft spalken en daardoor is het altijd zoeken naar schoenen die daaromheen passen. Bij shoesme tot nu toe altijd geslaagd en de service is super. Schoenen zijn van goede kwaliteit.

Fijne goed zittende schoentjes

Ideaal om deze schoentjes aan te doen met een rits! Ook ideaal voor kindjes met wat bredere voetjes!!!

Onwijs snel geleverd wat een top service! Kwaliteit schoenen ook geweldig.

Stoere schoen voor stoeten jongen

Ons zoontje is helemaal happy met deze schoenen. Ze zijn fijn en stevig wat goed is voor de voeten en met leuke thema’s en klittenband is het nog eens stoer en handig voor naar de basisschool. Wij zijn al jaren fan van shoesme

Al een paar jaar favoriet!

Al sinds dat onze oudste zoon kan lopen kochten we af en toe schoenen van Shoesme, maar na een jaar kwamen we er achter dat dit toch echt de fijnste schoentjes zijn voor de beste prijs in deze kwaliteitscategorie. Of het nou sneakers, sandalen of winterschoenen zijn, ze zitten altijd goed en hij loopt er perfect op! Materialen blijven erg goed. Voor ons voorlopig niets anders.

Goede schoenen voor een redelijke prijs

Het zijn niet de goedkoopste schoenen, maar ik merk wel dat de kwaliteit goed is. Er zitten een aantal modellen in het assortiment waar ik mijn vraagtekens bij heb als het gaat om of ze echt 'podologisch verantwoord' zijn voor een kindervoet. Maar veel lijkt goed, met flexibele, platte zolen.

Snelle en goeie service

Goeie kwaliteit van schoenen en mijn kleine man loopt er super goed op

Snelle goede levering

Snelle goede levering. Prettige service. Evt retourneren gaat zeer makkelijk. Kwalitatief goede schoenen. Mooi design.

Geweldige schoenen!

Super leuke en mooie schoenen! Echte kinderschoenen maar niet te kinderlijk. Leuke kleuren en materiaal combinatie. Ik hou beide paren, eentje voor nu en eentje op de groei.

Snelle levering en leuke sale

Pakketjes waren erg snel verstuurd en ontvangen. Goede aanbiedingen. Jammer dat mijn dochter moeite heeft met het aantrekken van de schoen. Het leer op de hak drukt ze naar binnen bij het aantrekken en is lastig weer trekt te trekken.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg