Dit is mijn derde paar wat ik besteld heb. 1 paar ging naar een week of 3 kapot, maar mocht dit op jullie kosten laten repareren. Super. Ik zal zeker nog vaker schoenen bij jullie bestellen.

Hele fijne winkel en goede kwaliteit

Schoenen voor weinig geld in de sale besteld. Ze zitten precies goed! Handig dat erbij stond dat advies was om een maat groter te nemen. Ze passen goed en zien er leuk uit! Het enige kleine puntje is dat je niet gratis kan retourneren.

Snelle levering, prachtige schoentjes

Heel blij met de gympjes voor mijn jongste spruit. Leuke aanbieding en goede kwaliteit. Uiteindelijk wel nog 1 maatje kleiner bij moeten bestellen, want de vervolgmaat bleek bij dit schoentje (go bananas) heel veel groter dan dan het (shoesme) babygympje dat ik thuis had.

Snelle levering, keurig verpakt en erg leuke en stevige schoenen

Super stoere en degelijke schoenen!

Ik koop altijd shoesme voor mijn zoontje! Hij vind ze altijd super stoer en vind ze heerlijk zitten! Hij wil geen andere als deze!

Snelle service, snelle bezorging

Snelle service, duidelijke informatie en snelle levering.

Snel, goed en scherpe aanbiedingen

Snel hippe schoenen gevonden voor onze dochters uit het brede aanbod. Met korting en snel bezorgd.

Goede kwaliteit!

Ik heb onlangs een schoenmeter en een paar eerste stap schoentjes besteld bij Shoesme. De schoentjes waren helaas aan de bovenkant van de voet wat te laag voor mijn zoontje waardoor ze niet helemaal lekker pasten. Op zo'n moment is het heel fijn dat het retourbeleid van Shoesme zo goed geregeld is.

Goede kwaliteit & hip!

Goede stevige kinderschoentjes. Praktisch om aan te doen en zien er nog leuk uit ook!

Voor mij merk nummer 1

Super schoenen altijd erg tevreden!!! Thuis heb ik het meetlatje ideaal om in de gaten te houden ofdat er al weer een schoenmaat verder aangeschaft moet worden! De laarzen zijn leuk qua maat gewoon het zelfde houden (is mijn ervaring) alleen deze worden snel lelijk en dof door zand en krassen snel!

Goed kwaliteit en leuke schoenen

Handig dat er beschreven staat of de schoen geschikt is voor een smalle of brede voet. Ook staat er bij of de schoen groot of klein valt.

Heerlijke schoentjes

Zoals altijd heel fijne schoentjes, hij wilde ze ook meteen aan. Heel blij met de baby shoesme collectie.

Goede en leuke schoenen in 1

Er fijn geholpen in de winkel en elk seizoen een leuk assortiment om uit te kiezen. Onze dochter draagt de schoenen graag :)

Snel en netjes

Super snelle levering (volgende middag al in huis). Netjes verpakt en omdat we 2 maten hadden besteld ook gebruik gemaakt van de gratis retourservice welke ook makkelijk verloopt (geen geprint of aanmelden via internet oid, retourlabel zit erbij met instructie).

Goede kwaliteit en goede klantenservice

Goede kwaliteit schoentjes, bij problemen staat klantenservice voor je klaar en lost probleem snel op.

Super kinderschoenen!

Lastige voeten door een hoge wreef. Maar de schoenen van shoesme zitten altijd goed! En zien er ook nog eens leuk uit!

Zorgeloos

Snelle levering en duidelijke omschrijving van product!

Super leuke fijne schoenen

Wat een leuke fijne slippers/schoenen hebben jullie. Goeie kwaliteit en snelle levering. Wij kopen zeker vanaf nu schoenen bij jullie!!

snelle levering, goede pasvorm

een paar sandalen en 1 paar sneakers besteld voor mijn dochtertje die uit haar sandalen was gegroeid. Voeten even opmeten, kijken in de maat tabel welke maat ze nu heeft en bestellen maar! volgende dag al in huis en perfect passende schoenen .. kind blij, ik blij!

Hele stevige en flexibele eerste schoentjes

Voor mijn zoontje zijn eerste schoentjes gekocht. Ze zijn heel stevig en kunnen tegen een stootje. De zool is heel flexibel waardoor hij er goed op weg stapt.

Leuke schoentjes

Altijd goed passende schoentjes met een leuk diSign

Snelle levering en hele fijne schoenen

Hele leuke collectie en super kwaliteit kinderschoenen

Ik koop voor mijn 3 kinderen graag schoenen van Shoesme. Ze hebben kinderschoenen t/m maat 41, met uitneembare binnen zooltjes. Mijn dochter van 12 heeft al 41 en mijn zoon van 9 heeft al maar 40. Dan is het fijn om nog een kinderschoen in deze maat te vinden. Ook de uitneembare zool is fijn als je kind aangepaste zooltjes draagt! En dan ook nog een snelle levering! Super!

Snelle verzending en een goed product

Schoentjes gekocht voor mijn zoon die momenteel leert lopen. Schoentjes lijken goed te zitten (mocht je toch de verkeerde maat gekocht hebben dan zit er een pasvormpje bij om een andere maat te bepalen)

Fijne baby schoenen voor wat smallere voetjes

Mijn zoontje had ze altijd aan en nu mijn dochtertje ook. Ze hebben hele soepele zolen en vallen smal, wat ik fijn vind omdat ze beide smalle voeten hebben. Wel vallen ze klein, dus ern maatje groter kopen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg