Goedendag service

Goede kwaliteit schoenen , al vanaf de eerste schoen draagt mijn zoon shoesme

Hele mooie flexibele schoenen

De schoentjes kwamen snel binnen en zijn erg mooi. Ze zijn erg flexibel waardoor mijn zoontje er heel goed op loopt.

Goede kwaliteit & pasvorm. Makkelijk ingebruik.

Wel prijzig, gelukkig met korting kunnen aanschaffen.

Erg tevreden

Schoenen zijn snel geleverd en onze zoon is er erg blij mee. Stevige mooie schoenen met mooi leren binnenwerk.

Heel tevreden!

Site is fijn en overzichtelijk. Snelle bezorging en verwerking van retour. Heb twee keer contact gehad met de klantenservice en over beide keren heel tevreden. Zowel over de korte tijd waarop ik antwoord kreeg als over de manier waarop gereageerd werd.

Alles prima!

I always like quality of shoes and good customer service.

Goede kwaliteit, snel geleverd, top!

Voor mijn meisje bestel ik graag schoentjes van Shoesme, aangeraden door haar kinderfysiotherapeut. Stevig èn soepel, perfect voor haar mooie peutervoetjes <3

Goede prijs kwaliteit

Goede kinderschoenen, fijne kwaliteit.

Snelle levering en langdurige mooie schoenen

Mijn zoontje heeft een iets bredere voet en de schoenen van Shoesme zitten daarvoor super fijn! Ze blijven ook mooi na het vele spelen, top kwaliteit.

De beste schoentjes

Superfijne schoentjes, kopen dit merk al vanaf het eerste schoentje. Fijne kwaliteit en goede ondersteuning voor kindervoetjes. Duidelijke uitleg op de website ook ivm maatbepaling (zo lastig altijd). Heel tevreden!

Super blije dochter!!

De sandalen heel snel ontvangen. Dochter is er super blij mee. Door haar bredere voet passen de kipling sandalen die al haar vriendinnen hebben niet. Maar deze wel! Dus ze is super blij!!

Snelle levering, mooie sandalen.

Ik vind het een fijne webshop. Ruim assortiment, mooie schoenen en snelle service. Vind het wel prijzig, voor kinderschoenen. Maar in de sale is het weer goed te doen!

Wat een fijne schoenen

Hele mooie fijne schoenen! Mijn zoontje loopt er super goed op! Doordat hij een zwak enkeltje heeft loopt hij op deze schoentjes niet meer met z’n enkeltje naar binnen. Hierdoor zie je dat hij veel loop comfort heeft! Wij zijn helemaal fan van deze schoenen vanaf de dag dat ons zoontje lopen kan!

Mooie fijne schoen

Mooie fijne schoen. In de sale leuke prijs.

Helemaal prima!

Goede snelle levering en goed product!

Pas form is goed. Confortabel bjj lopen. Nóóit blaren en stevige schonen. Personeel is goed en vriendelijk.

Een mooie stevige kinderschoen

Een paar mooie smal vallende meiden schoenen, die stevig zijn ondanks dat elastieken veters hebben. We hoevende geen maat groter te bestellen zo als aangeven in de verkoop tekst.

Gewoonweg top!

Snelle levering, makkelijk bestellen online. Goed op de hoogte gebracht van het bezorgmoment.

Goede keuze

Al 4 jaar lang de fijnste schoenen voor onze zoon. Goede kwaliteit, duurzaamheid en veel loopcomfort.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Het zijn leuke, sportieve schoen en van goeie kwaliteit. Ik koop graag hier de schoenen voor mijn zoontje.

Geweldige sandaaltjes!

Mijn kleine meid van bijna twee heeft een wat breder voetje, dit sandaaltje sluit perfect aan en het voetbad voelt ook erg comfortabel! Al met al zeer tevreden :-) en zeer zeker één aanrader.

Goede kwaliteit sandalen. Handig met klittenband. Perfecte pasvorm. Maat komt overeen.

Perfecte schoenen voor beginnende lopers

Mooie en kwalitatieve schoenen besteld voor mijn baby van 14 maanden. De zolen zijn flexibel dus fijn voor beginnende lopers.

Goed verzorgd

Bestelling was goed verpakt goed verzorgd en service idem

Altijd goed

Ik ben altijd erg tevreden over shoes me. De schoenen zijn stevig leuk en flexibel.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg