Degelijkheid en style voor mijn zoon

Mooie schoenen, waarvan ik weet dat het degelijk en stijlvol is en deze keer voor een extra zacht prijsje.

Mooie kwaliteit

Fijne kwaliteits schoenen. Mijn dochter draagt altijd Shoesme. Ze heeft een ietwat smalle voet, en deze schoenen passen mooi.

Super goed!

Levering en service zijn erg goed, betaling en bestelling verloopt goed en klantenservice is goed te bereiken en reageert snel.

Snelle service, goede kwaliteit schoenen!

Mooie soepele schoentjes

Mijn dochter van 15 maanden vindt haar schoenen helemaal ‘wauw’. Ze draagt ze heel graag. Waar ze eerder echt geen sokken en schoenen verdroeg, komt ze ze nu zelf brengen om aan te doen. De schoentjes zijn mooi soepel en lopen zichtbaar fijn. Enig nadeel is dat de neuzen snel slijten van het tussendoor kruipen. Jammer, zeker voor de prijs, maar ook wel begrijpelijk.

Degelijke schoenen

Je hebt sterke schoenen in een modern jasje en voor een betaalbare prijs

Fijne schoenen

Hele fijne schoenen! De schoen sluit mooi aan om de (smalle) voet van mijn zoontje en ze zien er ook nog leuk uit! De sluiting van elastiek en klittenband maakt dat ze ook nog eens makkelijk aan en uit gaan. Heel blij mee!

Fast and reliable service

Product came exactly as described in a quick and reliable fashion. My child is also very happy with his shoes. Will definitely buy from them again

Mooie schoentjes, blij kind!

Twee paar schoenen gekocht voor onze zoon. Waren de volgende dag al in huis. De pasvorm is erg goed en onze zoon is erg blij met z'n nieuwe blinde schoenen! Bedankt Shoesme!

Snelle levering, makkelijk retour en goeie prijs

Vriendelijk,kundig en geduldig

In de winkel goed en kundig advies,vriendelijk en goede geduldig omgang met mijn kleinkind!

Verkeerde maat geleverd

Hoewel we fan zijn van Shoesme waren we deze keer niet tevreden; er zat een verkeerde maat in de doos!

Goede kwaliteit

Shoesme sluiten perfect aan op de behoefte van de voeten voor mijn dochter. Ze hebben stijl, goede kwaliteit, goede flexibele zool, dus gewoon de beste schoenen die er zijn. We kopen alleen maar Shoesme voor onze dochter

Goede kwaliteit en levering

Goede kwaliteit prijs verhouding

Mooie stevige schoenen voor een goede prijs

Altijd mooie stevige schoenen!

Zowel sandalen als sneakers altijd met een mooie pasvorm en goede kwaliteit ! Erg tevreden over shoesme’

Goede schoenen en goed advies!

Echt een aanrader!

Erg fijne schoenen voor kinderen

Het materiaal is zacht en fijn voor de kindervoeten. Ze hebben een mooie pasvorm en zit comfortabel

Snel geleverd, stevige doos en netjes opgevuld. Schoenen zien er goed uit, lijken alleen in een te kleine doos op zich te zitten, waardoor klittenband boven de veters beetje vervormd is. Dit trekt hopelijk nog recht. Schoenen zijn voor binnenkort, dus hier kan ik nog niets op zeggen.

Stoer, kwaliteit en degelijkheid!

Stoere sneaker die je goed combineert bij verschillende kleuren kleding. Kwalitatief goed, stevige stapper waar onze zoon goed op rondloopt; op steen, zand of in het bos. Fijn dat je de schoen makkelijk aan kan doen dmv het klittenband! Ondanks de hoge wreef past de schoen goed om zijn voetjes.

De pasvorm én het design is precies zoals omschreven!

Onze dochter loopt sinds kort en haar eerste schoenen (maat 20) zitten als gegoten. Ze bieden een combinatie van stevigheid om de voeten en soepelheid in de zool. Ook krijgt onze dochter de schoenen niet zo makkelijk uit als haar sokken en slofjes. We hebben de bestelling via de website gedaan en de volgende dag konden we de schoenen al in ontvangst nemen. In de doos zat ook een handige meetinstructie, waardoor we zeker wisten dat de maat goed is. Tevens kunnen we die gebruiken om de groei van de voeten bij te houden.

Mijn dochter loopt altijd op shoesme schoenen. Ruime keuze! Jullie verkopen goed zittende schoenen met een goed voetbed. En dat is zo belangrijk op jonge leeftijd.

Goede kwaliteit, snelle service

De schoenen werden erg snel geleverd. De kids konden niet wachten om hun nieuwe schoenen aan te passen! Leuke van Shoesme vind ik de kwaliteit-prijs verhouding. Mijn kids groeien snel uit de schoenen en er wordt ook lekker gespeeld, waardoor schoenen niet altijd even mooi blijven, maar door de betaalbare schoenen van Shoesme kan je een extra paar aanschaffen, waardoor de kinderen ook echt kinderen kunnen zijn en niet bang zijn dat ze hun schoenen vies of kapot maken.

Super mooie sandalen en zitten perfect

Onze dochter loopt nog maar net en deze sandalen zitten perfect. Door de gesloten hak heeft ze nog stevigheid tijdens het lopen.

Baby’s eerste schoenen met t-bandje gekocht voor mijn dochter. Goede stevige schoenen die makkelijk te onderhouden zijn. Blijven mooi ook al kroop ze soms nog. Perfecte service als je e-mail of belt. Kleine maten beschikbaar. Echt top. Ik koop geen andere schoenen dan hier!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg