Baby’s eerste schoenen met t-bandje gekocht voor mijn dochter. Goede stevige schoenen die makkelijk te onderhouden zijn. Blijven mooi ook al kroop ze soms nog. Perfecte service als je e-mail of belt. Kleine maten beschikbaar. Echt top. Ik koop geen andere schoenen dan hier!

Prima snelle levering

Shoesme zijn voor mijn dochter haar voetjes de beste schoentjes. Overzichtelijk website met een fijne filter en binnen no time in huis.

Fijn merk voor de kindervoet

Mijn ervaring leert dat dit hele fijne schoenen zijn Goede prijs kwaliteit verhouding. Ze blijven lang goed en zien er mooi uit

Hele fijne schoenen!

Mooie schoenen welke ook nogeens goed zijn voor de voeten van onze dochter van bijna 2 jaar.

Ik ben een fan!

Ik koop regelmatig de schoenen voor mijn dochter bij shoesme. Mijn dochter heeft smalle voeten en de pasvorm is altijd perfect! Ik ben een fan van shoesme.

Snelle levering, netjes verpakt en makkelijk retourneren

Snelle levering, netjes verpakt en makkelijk retourneren van de verpakte artikelen. Wel jammer dat omruiling via een nieuwe bestelling moet gaan. Om deze reden iets te groot product toch maar gehouden.

Mooie schoenen en zitten lekker

Goed voetbed en schoenen zien er erg hip uit

Te strak bij de enkels

Mooie sandalen in maat 36 besteld, helaas te strak bij de enkels. Heb ze bij de schoenmaker groter laten maken. Heb ze in de sale gekocht, verder niet goed gekeken naar hoe ze zitten, maar over het algemeen passen sandalen goed bij mijn dochters (normale enkels). Ik werd naderhand gebeld door Shoesme en ik krijg de kosten van de schoenmaker vergoed, waardoor het niks extra's heeft gekost. Netjes opgelost door Shoesme en de sandalen worden nu gedragen. Ze zijn ook erg leuk en van goede kwaliteit, dus we zijn blij dat het geen miskoop was.

Goede service en kwaliteit

We kopen normaal de schoenen in de shoesmewinkel in Den Bosch. Waar je hartelijk ontvangen wordt en het personen geeft goed advies. Nu hebben we besteld via de webshop. Dit ging heel snel.

Voor mijn zoon die paste prima

super

zeer goede en snelle levering, keurig verpakt, top!!!!

Snelle goede service

Makkelijk besteld en snel geleverd. Ook makkelijk te retourneren.

Top schoenen

Top schoenen, modieus, draag comfort en prima geprijsd

Schoentje valt erg groot uit

Helaas valt het schoentje erg groot uit, te lang en ook qua breedte. Gaat retour!

Ontzettend leuke schoenen voor groeiende voetjes

De schoenen van Shoesme zijn van goede kwaliteit en bieden mijn zoontje de steun die hij nodig heeft omdat hij platvoetjes heeft. Daarbij is de keuze breed en de levering snel!

Superleuke sandaaltjes

Erg leuke en ook fijne sandalen voor mijn dochter

Leuke fleurige bad slippertjes voor onze dochter en voor onze zoon toffe blauwe. Ze zijn er blij mee! Wel wat aan de prijzige kant voor bad slippers maar met de sale goed te doen

Leuke schoentjes, goede pasvorm

Prima schoentjes

Gemakkelijk aan en uit te trekken. Helaas sluiten de neuzen wel heel erg snel.

Stevige sandaaltjes!

Vorig jaar voor het eerst sandaaltjes besteld, dit jaar opnieuw 2 paar gekocht voor mijn dochtertje. Mooie lederen sandaaltjes, goed voetenbed. Sterke kwaliteit. Aanrader voor de voetjes van je kindje!

Goede schoenen voor de eerste stapjes en zien er ook nog heel leuk uit!

Past perfect

Schoentjes waren snel geleverd en waren netjes verpakt. De maar klopt met de maat tabel op de site. Leuke en goede schoentjes voor een goede prijs!

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Hele mooie kwaliteit en snel geleverd, top!

Mooie en stevige sandalen

Mijn dochter is zo blij met haar sandalen dat ze ze niet meer wilt uit trekken. Ze ziij stevig, fijn voetenbed er in en ze kan ze zelf ook heel makkelijk aan en uit doen. Daarnaast super snelle levering wat heel prettig was!

Super fijn

Mijn dochter heeft 2 paar schoenen en sandalen van jullie. We zijn er heel blij mee!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg