Mooie en stevige sandalen

Mijn dochter is zo blij met haar sandalen dat ze ze niet meer wilt uit trekken. Ze ziij stevig, fijn voetenbed er in en ze kan ze zelf ook heel makkelijk aan en uit doen. Daarnaast super snelle levering wat heel prettig was!

Super fijn

Mijn dochter heeft 2 paar schoenen en sandalen van jullie. We zijn er heel blij mee!

Goede kwaliteit en ziet er heel leuk uit

Ik koop sandalen van Shoesme omdat ze altijd meteen lekker zitten bij mijn dochter, er heel leuk uit zien, een goed voetbad hebben en van goede kwaliteit zijn.

Mijn zoon was super blij met zn schoenen

Goede stevige schoenen.. Precies zoals ik hoopte dat ze zouden zijn!

Netjes en snel geleverd. Goede kwaliteit schoenen voor een redelijke prijs.

Snelle levering Precies zo als omschreven

Altijd blij met de sandalen van shoesme

Fijne sandalen waar de zoon geen blaren van krijgt

Hele fijne schoenen

De fijnste sandalen voor kinderen + supersnel bezorgd.

Gobanana’s zijn super!

Dit is al het 4e paar sneakers voor mijn dochter van Go banana’s dat ik bij Shoesme koop. Ze heeft ook een paar laarzen van dit merk. Super pasvorm voor de iets bredere voet en weinig tot geen slijtage door de ideale stoor neuzen. En geweldig leuke afbeeldingen en kleurtjes!!

Mooie sandalen en snelle levering

Prachtige sandalen met een goed voetbed en mooie afwerking. De website werkt goed en snelle levering.

Top, snelle levering en altijd goede kwaliteit

Super mooie schoenen, snel geleverd.

Prima sandaal

Goede pasvorm en juiste maat.

Dochter 4 stuks laten uitzoeken op de site, thuis gepast en de leukste 2 paar gehouden en rest gratis retour. Heel fijne manier voor schoenen te passen met een kind.

Goede flexibele schoen

Ik vind goede schoenen belangrijk. Onze jongste loopt al wel een tijdje, maar wilde nog wel graag flexibele schoenen. Hij loopt er super goed op. En ideaal aantrekken met de veters rits.

Tevreden

Super mooie schoenen en super goede pasvorm en super goede service.

Sandalen zitten als gegoten

Mijn zoon draagt deze sandalen al jaren helemaal af en is super blij als hij ze aan mag. Dat zegt denk ik genoeg.

Snelle levering van de schoenen. Netjes verpakt

Goede pasvorm en mooie sandalen

De sandalen van shoesme zitten goed stevig om de voeten en zien er leuk uit, ze zijn van goede kwaliteit. Ik ben ook blij met de informatie bij iedere schoen of sandaal bijv of deze smal of breed valt.

De veiligste en mooiste schoen

Begin loopschoentje van Schoesme was mijn zoontje uitgelopen. Waren nu opzoek naar een stevigere schoen met een goed voetbed. Lang zoeken maar uiteindelijk toch weer bij jullie gekomen. Vind het prijzig maar als je dan de stevigheid en voetbed voelt is dat het geld waard voor mijn kleine man.

Duidelijke uitleg over de soorten schoenen, handige maattabel, daarom nu retour gestuurd en een paar nieuwe besteld, makkelijke site, overzichtelijk, snelle afhandeling, retour ook makelijk en snel, al met al gewoon heel tevreden en super schoenen voor mijn zoontje natuurlijk!

Mooie schoenen, snelle levering

Al jaren fan van Shoesme. Goede kwaliteit, stevige schoenen, goed voetbed. En ook de snelle levering is top! Wel eens een ander merk geprobeerd maar kom toch telkens weer terug bij Shoesme.

Goede en fijne oplossing

Na een niet netjes afgewerkte bestelling is het heel netjes opgelost. Ik was erg verrast toen ik gebeld werd en dat het toegegeven werd dat de schoenen niet netjes waren. De moeite al om contact op te nemen waardeer ik enorm. En ook een korting gekregen voor een volgende aankoop. Goed opgelost!

Helemaal goed, snel!

Het beste voor de voetjes van je dreumes

Goede pasvorm, juiste flexzool en je kleine rent er mee weg. Niet goedkoop maar duidelijk verschil te zien in kwaliteit en in hoe mijn kleine meid er op loop in vergelijking met goedkope schoentjes.

Balen dat ze niet passen

Mijn zoontje heeft smalle voeten. Ik kon vaak slagen met schoenen bij jullie. Helaas was het dit keer niet. De hiel was te hard en helaas te breed. Ik hoop dat jullie schoenen gaan maken voor de smalle voet. Want de schoenen zijn kwalitatief, mooi, ergonomisch voor de kindervoetjes en gaaf van design. Van baby af aan draagt hij jullie merk al. Maar het is altijd een zoektocht naar passende schoenen voor smalle voeten helaas.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg