Kwalitatief zeer goede en leuke schoenen!

Goede pasvorm en leuke schoenen.

Leuke laarsjes

Ontzettend leuke cowboylaarzen gekocht. Snel geleverd en keurig verpakt.

Leuke schoentjes maar had graag wat meer keus gehad

In de winkel was maar 1 soort schoentje met klittenband beschikbaar en ik moest het ook nog online bestellen want de juiste maat was niet beschikbaar. Had graag iets meer keus gehad, op de opvang hebben meer dezelfde schoenen. Wel kwalitatief goede schoenen.

Fijne en goede kwaliteit schoenen

Mijn dochtertje vind deze schoenen altijd fijn zitten en is altijd helemaal trots als ze nieuwe schoenen heeft. De kwaliteit van de schoenen zijn ook goed en blijven lang netjes. Daarnaast wordt het altijd snel verzonden en heb je ze snel in ontvangst!

Geweldige schoenen

Goede kwaliteit. En leuke hippe modellen.

Super schoentjes

Onze dochter van 20 maanden loopt heerlijk op deze schoentjes. Makkelijk aan te trekken en je ziet gewoon dat ze lekker zitten.

Leuke en goede schoenen

Tot nu toe altijd goede kwaliteit en leuke schoenen gekocht zonder spijt! Echt een aanrader!

veel vertrouwen in deze schoenen

Ik ben altijd tevrede met de schoenen. Ik wil voor de kindervoetjes van mijn 3 dochters het beste en hiervoor vind ik dat ik bij Shoesme aan het juiste adres ben!

Fijne, degelijke schoentjes.

Goede en relevante informatie op de website, hele flexibele leren schoentjes, en ik kreeg een eerlijk advies over de te-verwachten draagduur van de schoenen bij een jong, snelgroeiend kindje. Fatsoenlijke prijs.

Mooie goede kwaliteit schoenen

Snelle levering en goede communicatie

Perfecte passende schoentjes. Leuke uitstraling

Ik koop altijd bij shoesme, wil geen andere schoentjes

Snelle levering, goede schoenen

Goede schoenen voor een redelijke prijs. Snelle levering, prettig retourbeleid en vriendelijke en snelle klantenservice.

Top !

Ik koop al vanaf dat mijn zoontje net kan lopen zijn schoentjes hier en ik ben altijd tevreden. Ik raad het iedereen aan !

Fantastische schoenen en snel in huis!

Mooie, stevige schoenen voor mijn zoontje gekocht online. Goed verpakt en snel in huis!

Pleased with the quality and lightness of babies first shoes.

Fast delivery and good quality products.

Schoentjes zijn van hele goede kwaliteit.

Mooie degelijke stappers

Mooie stevige schoenen voor de eerste stapjes van mijn kleinzoon.

Mooie schoenen perfecte maat

Snelle levering, prachtige schoenen en de juiste maat!

Super goede schoenen voor beide kinderen

Voor beide kinderen hebben wij Shoesme schoenen. Ze lopen ontzettend fijn en gaan heel lang mee ondanks de hoeveelheid spelen, kruipen etc.

Fijne schoenen

Met deze schoenen weet je zeker dat het goed is voor de voetsn

Schoenen zijn heel mooi en passen heel goed. Heel tervreden.

Jammer dat je producten niet kunt ruilen

Als een product te groot of te klein is, moet je het oude product terug sturen en een nieuwe bestellen. Jammer dat je een product niet gewoon kunt ruilen, dat zou veel makkelijker zijn.

Geweldige schoenen

Wat een geweldige schoenen voor mijn dochtertje. Ze zijn echt super leuk en het zooltje voelt lekker zacht aan. Mijn dochtertje heeft ze nog niet echt aangehad dus ik kan niet beoordelen over de kwaliteit van het suède.

Snelle levering!

Snelle levering en mooie schoentjes :)

super fijne schoenen, nette service!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg