Geweldig zoals altijd!

Zo fijn om thuis de maat op te meten en te bestellen via de site. Gaat altijd voorspoedig en zit altijd perfect! Van kleins af aan al Shoesme en ik zou niks anders meer willen voor mijn dochter van bijna 5!

Super kwaliteit, prima service!

Kan alleen maar zeggen dat ik de schoentjes voor mijn dochter steeds weer geweldig vind. Bestel alleen maar shoesme :)

Goede snelle service en goede kwaliteit

Bestellen en leveren ging soepel en snel. Shoesme heeft mooie producten van goede kwaliteit. De schoentjes voor de allerkleinsten bieden goede ondersteuning tijdens het lopen.

Fantastische schoenen, snel geleverd

Als ouder wil ik natuurlijk het beste voor m'n kindje, daarom kies ik voor shoesme (: Ze zijn mooi, makkelijk aan te doen en mega snel geleverd ^^ Mijn dochtertje loopt er fantastisch op en vind ze geweldig, brengt ze constant om ze aan te willen doen.

Super service

Klantenservice benaderd ivm dat ik een mail kreeg voor korting op het meetsysteem nadat ik deze met gekocht had, de korting werd direct verrekend en terug gestort op mijn rekening!

Mooi en snel

Nieuwe sneakers gekocht voor mijn dochter van 2. Zij vind haar nieuwe schoenen mooi en snel en heeft gelijk 10 rondjes door de woonkamer gerend (waarschijnlijk slaapt ze straks snel ;-)

Leuke en stevige schoenen

In de sale voor beiden superleuke schoenen gescoord. Zitten weer perfect. Met hulp van schoenmeter eerst voeten opgemeten en juiste maat besteld. Beiden 2 zwarte sneakers ze moesten gelijk aan en geen gezeur ze niet lekker.

Goede snelle levering

De schoenen zijn ideaal en leuk voor de kinderen mooie tekeningen love de banana's en top dat het allemaal in leer is Super content Tof dat de beschrijving erbij staat van valt klein of voor brede voeten

Snelle levering en goede service

Levering was vlot. Fijn dat er in de dozen ook een meetpatroontje inzit om te kijken of je de goede maat hebt etc. Echt fijn dat jullie dat mee leveren. Helaas moest mijn bestelling retour omdat ik de schoentjes toch qua smaak wat tegen vielen. Fijn dat er dan al een retour sticker inzit en je niet eerst via de website retour moet melden. Retour gestuurd en binnen no time was de retour afgehandeld. Top service, dat maakt dat ik er zeker snel weer een keer ga bestellen.

Snel geleverd en leuke schoenen

Goede beschrijving op de website..snelle levering en hele leuke schoenen

De beste schoenen die er zijn!

Super goeie schoenen! de beste al zeg ik het zelf. Al mijn kinderen hebben de schoenen van shoesme!

Mooie schoentjes

Hele fijne schoentjes voor mijn dochter!

Snelle levering en goede schoenen

Onze zoon moet zooltjes en heeft moeite om zijn voeten goed af te laten wikkelen. Met zijn nieuwe sneakers van shoesme gaat dit heel goed en zijn zooltjes passen perfect in de schoenen. Wij blijven voortaan bij shoesme

Altijd goede schoenen

Altijd goede schoenen voor een goede voetontwikkeling

Perfect!

Ik koop bij shoesme altijd schoenen voor mijn dochter. Ze zitten haar perfect, en loopt er super op! Zeker weten een aanrader!!!

Hele snelle service en levering

Mooie schoentjes in de sale gekocht en een dag later hadden wij ze thuis

Prima schoen, maar nog te stug voor mijn zoon

Mooi schoenen, maar nu nog iets te stugge zool voor mijn zoon. Ik bestel een iets flexibeler paar.

Leuke schoenen snel geleverd

Super leuk laarsje voor mijn dochter. Snel verzonden en geleverd!

Een echte specialist.

Schoenen zijn exact als de foto's en zitten goed. Vooral de bijgeleverde schoenmaatmeter is een echte toegevoegde waarde.

Goede kwaliteit en pasvorm!

Voor mijn zoontje heb ik al meerdere schoenen van Shoesme aangeschaft en iedere keer weer heel blij mee! Goede kwaliteit en pasvorm, wat ik extra belangrijk vind voor voeten in de groei.

De enige schoentjes die mijn dochtertje wil aandoen

En bijgevolg niet meer wil uit doen…

Kwaliteit en snel verstuurd. In de sale ook goed betaalbaar

Beste kwaliteit en advies

Twee paar schoenen gekocht, advies voor de laarsjes was 1 maat groter te kopen. Eigenwijs en hadden ze niet meer dus niet gedaan. Helaas te klein maar daar wil ik mee zeggen dat wat ze zeggen ook zo is. Sandaaltjes vielen inderdaad groter dus perfect voor de zomer. Vanaf dat ze lopen koop ik schoentjes van shoesme vanwege de soepele zolen, goede adviezen en gave designs.

Fijn en duidelijk hulpmiddel om de schoenmaat op te meten

Wij zijn een tijdje aan het stoeien geweest welke maat slofjes ons zoontje nou moest hebben. Telkens bleek het toch niet echt de goede maat. Recent het hulpmiddel van Shoesme aangeschaft en de aangegeven maat klopte precies! Heel fijn dat we nu zelf kunnen opmeten en weten welke maat goed zit.

Het zijn fijne schoenen die goed passen!

Het zijn mooie en degelijke schoenen. Ze gaan makkelijk aan en passen goed om de voet van onze dochter.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg