Altijd snel en goed verzonden. Mooie schoenen van hele goede kwaliteit. Onze dochter wil niets anders meer!
Hi Leja, πΈ Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je dochter zo dol is op onze schoenen. π§πβ¨ We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze snelle service. We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Net mijn 2e paar gekocht en ze zijn weer perfect! Leuke stevige schoenen voor een correcte prijs. Blij dat ik dit merk gevonden heb zodat mijn zoontje met gezonde voeten kan opgroeien!
Hi Dasha, π Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je weer tevreden bent met je aankoop. πΆππ Het is geweldig dat je ons merk hebt gevonden en dat je zoontje op onze schoenen met gezonde voeten kan opgroeien. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Sinds wij onze dochter hebben, kopen wij eigenlijk alleen maar Shoesme schoenen voor haar. Veel aanbod in het assortiment, leuke schoenen met kleuren en printen en kwalitatief goede schoenen. Zit wel een prijskaart aan vast, maar dat is het zeker waard voor onze meid!
Hi, π Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat jullie voor jullie dochter alleen Shoesme kiezen. π§πβ¨ Het doet ons goed dat jullie tevreden zijn met het assortiment, de kwaliteit en de vrolijke kleuren en prints. We hopen dat jullie dochter er nog lang van geniet! π Groetjes, Team Shoesme
Ik koop voor mijn kleinkinderen altijd shoesme schoentjes omdat ik wil dat ze optimale voetzool krijgen. Je moet er je hele leven mee doen. Ik heb zelf al 35 jaar aangepaste schoenen en meerdere OK's ondergaan aan beide voeten. Dus dat was voor mijn kinderen en nu ook kleinkinderen altijd mijn eerste prioriteit . Daarom kiezen wij voor shoesme.
Hi Joze, πΌ Bedankt voor je prachtige en persoonlijke review! Wat bijzonder dat je al zo lang bewust bezig bent met goede schoenen, zowel voor je kinderen als nu je kleinkinderen. ππΆπ We zijn blij dat je Shoesme kiest voor de optimale ondersteuning die zo belangrijk is. Jouw verhaal inspireert ons enorm! π Groetjes, Team Shoesme
Shoesme staat voor kwaliteit. Of het nou sandalen, gympen of laarsjes zijn, mijn zoontje van 2 loopt als een kieviet! Erg blij mee. En we zullen hier dan ook blijven kopen.
Hi Simone, π Bedankt voor je geweldige review! Wat een mooi compliment dat je zoontje van 2 zo fijn loopt op onze schoenen. πΆππ¨ We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, of het nu sandalen, gympen of laarsjes zijn. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Ik weet wat ik koop bij shoesme en daarom een dikke tien altijd goed altijd kwaliteit
Hi Kelly, πΌ Bedankt voor je fantastische review en dikke tien! π Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met onze kwaliteit. πβ¨ We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je snel weer blij te maken! π Groetjes, Team Shoesme
Past altijd goed. Kindje vind de schoenen mooi en pakt ze altijd direct als eerste keus uit de kast.
Hi Lieke, π Wat een leuke review, dankjewel! Zo fijn om te horen dat de schoenen altijd goed passen en je kindje ze als eerste kiest. πΆππ We hopen dat jullie nog veel plezier hebben van onze schoenen! Groetjes, Team Shoesme
Hier kun je kwalitatief goede schoenen voor je kindje kopen
Hi Jolanda, π Bedankt voor je fijne review! Wat geweldig om te horen dat je onze schoenen kwalitatief goed vindt voor je kindje. πΆπβ¨ We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
De schoen heeft een goede pasvorm en sluit mooi aan, aan de voet.
Hi Ankie, π« Dankjewel voor je fijne review! Super om te horen dat de schoen zoβn goede pasvorm heeft en mooi aansluit. ππ We hopen dat je er veel plezier van hebt! π Groetjes, Team Shoesme
ik koop de schoentjes voor mijn kleinzoon en ik houd van kwaliteit en dat leveren jullie, tevens is er keuze genoeg uit hele mooie, van deze tijd, schoentjes. Ik ben uitermate tevreden.
Hi Thea, π Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en het mooie, trendy aanbod van onze schoentjes. ππ« We vinden het geweldig dat je kleinzoon geniet van zijn schoenen! We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. π Groetjes, Team Shoesme
Hebben twee keer dezelfde suède laarzen met wollen binnenkant gekocht. Voor binnen dragen is het heerlijk warm. Maar de zool geeft weinig niet ondersteuning. Dus niet voor ermee lang te lopen.
Hi, π Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de suΓ¨de laarzen met wollen binnenkant heerlijk warm zijn voor binnen. π’β¨ We begrijpen je punt over de zool en nemen je feedback mee om onze producten verder te verbeteren. π We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering en fijne schoenen
Schoenen zijn erg fijn qua pasvorm. Niet zwaar en makkelijk in gebruik. Het enige wat ik jammer vind is dat sommige materialen minder geschikt zijn voor bijvoorbeeld kruipende kinderen (kinderen die net stappen, maar ook nog wel eens het gemak van kruipen gebruiken). Mocht er bijvoorbeeld een rubber coating of iets over het schoentje zitten zou ik nog meer kopen, want de kinderen groeien al hard genoeg.
Hi Lotte, π Bedankt voor je mooie review en je waardevolle feedback! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de pasvorm en het gebruiksgemak van onze schoenen. πβ¨ We begrijpen je punt over de materialen en nemen je suggestie graag mee. Het is belangrijk dat onze schoentjes goed aansluiten bij de behoeften van kleintjes die nog kruipen en stappen. π Dankjewel voor het delen van je ervaring, en we hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Voor onze tweeling (twee jongens) hun eerste (loop)schoentjes van Shoesme gekocht. Door de goede ervaringen/beoordelingen van anderen deze leuke, stoere schoentjes gekocht. Ze zitten perfect en de jongens lopen er goed op. Fijn dat ze nog een erg flexibele zool hebben. Ik raad ze zeker aan!
Hi Milou, π Bedankt voor je mooie review! Wat leuk dat jullie voor jullie tweeling de eerste loopschoentjes bij ons hebben gekocht. πΆπΆπβ¨ Geweldig om te horen dat ze zo goed zitten en dat de jongens er fijn op lopen! We wensen jullie veel plezier met de schoentjes en bedankt voor het aanraden! π Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen en vooral ook goed voor de voetjes van een kind! Ik koop alleen maar Shoesme.
Hi Marloes, π Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en onze schoenen goed voor de voetjes van je kind vindt. ππ We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je nog vaak blij te maken! π Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter is heel enthousiast met haar nieuwe leren laarsjes. Mooie, ademende materialen. Staan haar prachtig. Zij is enorm blij met de prachtige glitter details. En ik ben blij dat ze op goed schoeisel loopt!
Hi Christa, π Wat een mooie review, dankjewel! π Geweldig om te horen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe laarsjes en de glitterdetails. β¨π’ En natuurlijk fijn dat jij tevreden bent met de kwaliteit en het voetbed. We hopen dat ze er met veel plezier op loopt! π Groetjes, Team Shoesme
De pasvorm is heel goed. Goed voetbed en mijn dochtertje vraagt zelf om deze schoenen omdat ze lekker soepel lopen.
Hi Kelly, π Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de pasvorm en het voetbed zo goed zijn, en dat je dochtertje zelf om de schoenen vraagt. π§πβ¨ We wensen jullie nog veel loopplezier! π Groetjes, Team Shoesme
Twee paar schoentjes besteld, 1 is baby proof en mijn kindje loopt echt heerlijk erin en zijn mooi en kwalitatief goed (nu 1 week in gebruik). Ander paar was verkleurd, suède bij de ene was lichter, service was matig. Enorm snel reacties dus der was super. Echter compensatie Korting viel tegen en ruilen was niet mogelijk ipv geen voorraad. Gevoel dat dit laarsje van andere batch komt of in de zon heeft gestaan, ondanks dit wel besloten om het te houden omdat ik achter het concept geloof van goede schoenen met goed zooltje. Verder vind ik de uiterlijk van de schoenen over het algemeen niet enorm trendy, niet zo veel keuze. Echter als de schoenen maanden meegaan en ons kindje goed op loopt zal ik er alsnog hier bestellen ipv andere winkels doordat ik in het concept geloof
Hi Albina, π Bedankt voor je uitgebreide feedback en het vertrouwen in ons concept! π We zijn blij om te horen dat je kindje zo goed loopt op het eerste paar schoentjes en dat je de kwaliteit waardeert. πΆπ Het spijt ons dat je minder tevreden bent over het tweede paar en de geboden oplossing. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en nemen je opmerkingen over service en design mee om onze producten en service te verbeteren. π‘ We hopen dat de schoentjes lang meegaan en je kindje er veel plezier van heeft! π Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback en je vertrouwen in Shoesme. Groetjes, Team Shoesme
Steeds heel tevreden over de prijs-kwaliteit. Beide zoontjes dragen schoenen van shoesme.
Hi Shirley, π Wat een fijne review, bedankt daarvoor! π Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat beide zoontjes genieten van onze schoenen. ππβ¨ We waarderen jullie vertrouwen enorm! Groetjes, Team Shoesme
Onze zoon vindt hier altijd fijne schoenen!
Hi ZoΓ«, π Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat jullie zoon altijd fijne schoenen bij ons vindt. πβ¨ We hopen hem nog vaak blij te mogen maken! π Groetjes, Team Shoesme
Fantastische laars. Dit vind mijn dochter ook. Alleen 1 nadeel de hakken geven op het laminaat mega af. Aangezien mijn dochter iets met hakken de gehele dag aan loopt kan ik de hele dag boenen Maar het geluk op der gezichtje maakt mijn poetsdag beter
Hi Janet, π Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat jullie zo blij zijn met de laarzen! π’β¨ Het geluk van je dochter klinkt geweldig. π₯° We begrijpen dat het poetsen wat minder leuk is. π Dank voor je feedback, we nemen het mee! Veel plezier gewenst met de laarzen! π Groetjes, Team Shoesme
Mooie stevige leren sneakers met goed voetbed belangrijk voor de kleine Raar deze sneakers echt aan vooral voor dit leuke bedrag !.,
Hi Chamilla, Dankjewel voor je review! π Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de stevige leren sneakers en het goede voetbed. πβ¨ We begrijpen helemaal hoe belangrijk dat is voor de kleintjes! Wat fijn dat je de sneakers aanbeveeltβgeniet ervan! Groetjes, Team Shoesme ππ
Hele leuke kwalitatieve schoenen. Zijn aan de prijs, maar dat ook waard. Valt over het algemeen wel iets aan de kleine kant., maar met een maatje groter past over het algemeen prima. Vooral de gympen en sandalen zijn hier thuis favoriet! Ook uitstekende klantenservice als er iets mis is. Echt een aanrader!
Hi Kim, Dankjewel voor je uitgebreide review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze schoenen. πβ¨ Gympen en sandalen als favorietβdaar worden we blij van! Ook super dat je onze klantenservice als uitstekend ervaart, dat vinden we heel belangrijk. Bedankt voor je aanbeveling, en we hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Altijd tevreden over de kwaliteit van de schoenen! Voor de kinderen vind ik het heel belangrijk goede schoenen te hebben nou en deze krijg je zeker bij Shoesme! Stevige schoenen, maar heel flexibel. Ook blij met de uitleg over de maat bij elke schoen hoe hij valt! Ik zeg doen!
Hi Sheila, Wat een mooie review, dankjewel! π Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze schoenen. ππͺ Goede schoenen zijn inderdaad ontzettend belangrijk voor kinderen, en we zijn blij dat je bij ons vindt wat je zoekt! Ook fijn dat de maatuitleg helpt bij het kiezen van de perfecte pasvorm. Dankjewel voor je vertrouwen, en veel plezier met de schoenen! π Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Goede prijs-kwaliteit. Mooie kleuren en stevige materialen.
Hi Ties, Bedankt voor je mooie review! π Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en de stevige materialen van onze schoentjes. ππ§‘ De mooie kleuren maken het inderdaad extra leuk! Veel plezier ermee! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg