Dit paar schoenen is het tweede paar wat ik koop voor mijn zoon helaas was het andere paar al na 2 weken stuk. Deze had ik in de winkel gekocht. De winkel schoof het af op kruipen. Maar 2 weekjes voor een kwalitatief goede schoen vind ik echt niet kunnen. Nogmaals bij de winkel geklaagd en nu is het niet de winkel maar shoesme die me tegemoet komt. In het vervolg koop ik gewoon direct bij shoesme en niet meer in de winkel. Het tweede paar was een wat steviger paar en dat gaat al een week heel goed zien nog geen beschadigingen.

Blij met de aankoop

Schoentjes gekocht n.a.v. het maat advies op de site. Aanvankelijk vond ik ze wat ruim, maar heb ze wel gehouden omdat ik vermoedde dat een maat kleiner weer te klein zou zijn. Stevige schoentjes, soepele zool. Precies wat mijn dochter nodig heeft nu ze net is gaan lopen.

Prachtig schoentje

Het is mooi materiaal en past precies

super tevreden

Super snelle levering en erg tevreden over de schoenen.

Super schoenen

De schoenen van Shoesme zijn zo fijn voor de eerste stapjes! Ze zijn mooi maar ook stevig en gaan niet zomaar kapot!

Goede service in alle opzichten

Heerlijke schoenen voor kinderen en een prettige klantenservice

Fijne en mooie kwaliteit schoenen

De schoenen van shoesme zijn van goede kwaliteit. Dat geeft als ouder zekerheid en geruststelling dat de voetjes van je kindje goed ondersteund worden.

Hele goede service

Zeer snelle levering, en handige terugstuur service . Je plakt een sticker en klaar!

Top schoenen en top service!

Mijn dochter loopt, rent, speelt en beleefd al 5 jaar op de mooiste en beste schoenen! Uiteraard steeds opnieuw op de mooiste en beste van Shoesme!

Alweer schoenen van shoesme

Ik ben alweer super blij met de stoere sneakers en sandalen voor ons zoontje. Het is het 5de paar schoenen, en ze zitten perfect en ze leveren ook nog eens heel snel! Kan niet wachten om voor mijn jongste zoontje te kunnen shoppen bij shoesme!

Fijne schoentjes

Fijne schoentjes. Goede pasvorm. Mijn dochter draagt ze graag. Vallen wel klein uit. Ze heeft 2 maten groter dan haar andere schoenen.

Goede schoenen!

Snelle service en altijd goede kwaliteit.

Twee minpuntjes: vastlopende ritsen en slijtgevoelig

Graag koop ik Shoesme schoenen. Ze hebben een goede pasvorm, voetbed en volledig leren afwerking. Vaak loopt op relatief korte termijn de rits vast in het leer. Hierdoor komt na een paar keer bij het loshalen druk op de stoffen zijkant van de rits waardoor er snel een gat ontstaat. Hierdoor moet de rits worden vervangen. De schoenen worden veel gebruikt en graag had ik gezien dat de heerlijk ingelopen schoenen slijtvaster zouden zijn, zodat ze nog wat langer door mijn kids gedragen kunnen worden.

Snelle levering, mooie schoenen

Snelle levering en mooie schoenen

Altijd super goede kwaliteit

Koop al sinds de kleine begon met lopen shoesme en ik ben nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit. Daarnaast zien ze er ook nog eens super cool uit

Mooie stevige schoenen. Mijn dochter is er heel blij mee.

top service

Schoenen zijn precies als op de foto en snelle levering, erg fijn.

Toffe schoenen

Mijn jongens lopen er altijd hip en comfortabel bij. Erg blij mee!

Snelle levering, gemakkelijk te retourneren en mooie goed werkende website!

Snelle levering, gemakkelijk te retourneren en mooie goed werkende website!

mooie schoenen en erg goeie kwaliteit

Ik ontving de schoenen met heel wat uitleg en handig tools. De kwaliteit ziet er top uit in combinatie met een leuke look. Ze voelen heel flexibel aan en handig aan te doen. Top!

Twee paar verkleurde schoenen ontvangen

Van een soort schoenen twee maten besteld voor onze dochter. Ze vond ze helemaal fantastisch toen ze ze online zag. Helaas was van elk paar een schoen verkleurd. Ook niet zo'n beetje! Er zaten vieze vlekken op en waren niet meer de kleur die ze moesten hebben. Bij navraag kwamen ze uit een "brandstore". Misschien maakte dat het nog wel erger.. Iemand heeft ze dus door de handen gehad en maar gewoon opgestuurd. Slecht, vooral omdat er aan de andere kant een meisje zat die zich verheugde op haar nieuwe schoentjes...

Snelle service en goede kwaliteit

De bestelling was snel in huis.

Beste kinderschoenen!

De schoenen van shoesme zijn de beste! Dit is het enige merk schoen die mijn zoon accepteert. De schoenen passen perfect om Het voetje. Bij deze sandalen wordt gezegd dat ze smal zijn, maar mijn zoon heeft een wat bredere voet en de sandalen zitten nog steeds heel goed. Ook de andere schoenen van shoesme zijn net zo goed bevallen!

Goede service en Snelle levering

De eerste loopschoentjes voor zowel mijn dochtertje als zoontje besteld via de website. Erg duidelijk en fijne service.

Super snelle levering, zeer netjes verpakt. Veel keus en betrouwbare artikelen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg