Ik heb een paar schoenen voor mijn zoon gekocht en ze waren top op tijd en ze passen ook goed. De enige die ik jammer vind is dat de zool is veel te hard. Toch ga ik ze houden en kijken of mijn kind goed loopt.

Leuke schoen voor een normaal prijsje

Mijn zoontje maakt alle schoenen heel snel kapot, deze blijkt toch wat langer vol kunnen houden.

Makkelijk kiezen

Snelle levering van een aantal paar sandalen. Thuis passen. Heel mooie leren sandalen, goede pasvorm. Eenvoudig retour sturen van de overige paar.

Prachtige schoentjes

Zo blij met de eerste sandaaltjes van onze dochter! Goed voor haar voetjes en staan bij iedere outfit leuk

Ze zijn makkelijk aan te trekken Mijn dochter loopt er goed op Ze struikelt minder dan op de andere schoenen Ze zijn leuk 1 heeellll klein min puntje als je kind kruipt worden ze snel kaal maar ja dat is bij elke schoen Voor de rest top schoenen

Hele mooie en stevige sandalen. Precies wat ik zocht. En snelle levering, helemaal top.

Mooie schoenen, kwaliteit & snelle verzending

De schoenen collectie is altijd mooi, perfecte pasvorm (er is altijd een collectie voor smalle of juist bredere voeten) en snelle verzending.

Altijd zeer tevreden!

Fijne schoenen! Fijne communicatie! En altijd wordt er aan de kindjes gedacht bij bestellingen zoals dit keer een leuke opblaas banaan!

Leuke, hippe kinderschoenen met goed voetbed!

Fantastische flexibele sandalen

De sandalen van shoesme zijn super fijn voor mijn dochter. Ze hebben een hele prettige flexibele zool, hierdoor rolt ze goed haar voeten af. De hiel is deels gesloten zodat haar voet goed op z’n plek blijft zitten.

Super schoentjes

Leuke schoentjes, passen goed, snelle levering

Kwaliteit, goede pasvorm

Snelle levering. Netjes verpakt. Kwaliteit van de producten is top! Pasvorm is super. De eerste loopschoentjes zijn te klein geworden en hebben nu witte gympjes. Voetjes kunnen er gemakkelijk in, onze kleine stapt er goed op rond.

Fijne schoenen voor de kindervoet!

Stevig schoentje, mooi design en goed geprijsd.

Heel fijne flexibele zolen

Snelle wijze van bestellen en bezorgen (1 werkdag) top! Schoentjes vind ik zeer fijn voor mijn 1,5 jarig zoontje. Helaas zijn de neuzen van de schoenen wel erg fragiel en snel versleten. Wellicht hier wat rubber te maken, vooral als ze ook soms nog kruipen.

Gratis verzending, snel ontvangen en hele mooie schoentjes voor mijn zoontje! Ook makkelijk en gratis retour!

Mooie kwaliteit en zitten lekker

Vorig jaar heb ik sandalen voor mijn dochter gekocht. Die heeft ze de hele zomer kunnen dragen en die zag er nog super netjes uitmaken de zomer- integendeel tot anderen merken die ze voorheen had. Dit jaar heb ik opnieuw sandalen bestelt met kraaltjes en schelpjes er op. Helaas na een dag was een schelpje los maar dit was makkelijk om te maken. Na het goede ervaring afgelopen jaar hopen we dat dit jaar hetzelfde gaat en dat ze mooi sandaaltjes heeft aan het eind van de zomer die haar fijn zitten. Ze heeft mollige voetjes dus de klittenband bovenop is ideaal

Stevige schoenen die er leuk uit zien.

Onze fysiotherapeute adviseerde dit merk schoenen voor onze dochter. Naast stevige hoge sneakers heb ik nu ook mooie sandalen met een stevige dichte achterkant voor mijn dochter aangeschaft. Naast dat de schoenen er leuk uitzien, ik krijg er veel complimentjes over, zijn het ook nog eens kwalitatief goede, stevige schoenen!

Stevige stoere sandalen

Mooie stevige stappers, vallen wel aan de ruime kant maar zijn wel geschikt voor de smallere voet. De zool is niet geschikt voor beginnende lopers, daar is de zool te stijf voor.

Geweldig!

Bestel voor beide kinderen altijd hier hun schoenen. Levering is de volgende dag of ze dag erna altijd binnen! Communicatie met hun mocht er iets zijn is professioneel, vorige keer beetje blauwe pen op de naden met een tip schoongemaakt en kreeg voor excuses een hele leuke zonnebril opgestuurd. Ik bestel alleen nog maar bij shoesme!!

Prachtige sandalen

Uitstekende service. Goede pasvorm. Goede kwaliteit.

Voor elke stap in de ontwikkeling een goed model

Een mooi merk met degelijke schoenen. Leuke designs. Soms zijn de schoenen wat smal voor de wat bredere voetjes. Dit is afhankelijk van het model. Wij stappen voorlopig niet meer van shoesme af voor onze zoon.

Prachtige schoentjes goede service

Prachtige sandalen voor mijn dochter gekocht. Snel verzonden en een gratis leuke zonnebril bij m'n bestelling!

Wat je ziet dat krijg je

Vrolijke sandalen en betaalbare sandalen voor onze dochter gekocht.

Hele fijne sandalen voor kleine voetjes!

Bijna altijd kom ik voor mijn 3 dochters weer uit bij sandalen van shoesme. Erg fijn is het voetbed voor de bredere of juist smallere voetjes en ze zitten erg fijn bij de meiden. Leuke hippe kleurtjes en makkelijk zelf aan te doen voor de kleintjes.

Altijd goeie kwaliteit!

Mijn meiden hebben alleen maar schoenen, sandalen en (regen)laarzen van shoesme... Het is begonnen met de eerste stapschoentjes en nu zijn ze 5 en 3 jaar! Gelukkig gaan jullie maten nog wel even door dus blijven we bij shoesme... Super tevreden klant hier!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg