Schoentjes zitten altijd goed en zijn van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Per model kan de maat verschillen, sandaal valt bijv kleiner dan sneaker. Maar verder altijd tevreden met deze schoenen!
Bedankt voor je review Linda! Fijn dat je tevreden bent over onze schoentjes. Het kan inderdaad voorkomen dat een schoentje wat kleiner/groter uitvalt. We proberen dit altijd van te voren te testen en goed te beschrijven in het maatadvies op onze site. Mocht je een keer twijfelen over de maat dan aarzel niet om contact met ons op te nemen! :) Groetjes, Pien
Ik koop alleen maar shoesme voor mijn peuter. Het design vind ik geweldig. In dit geval heb ik een paar sandaaltjes en gympen can go bananas ontvangen. Ze waren de volgende dag al in huis, net als elke keer dat ik schoenen bij shoesme bestel. Op de een of andere manier was ik vergeten de gratis zonnebril aan te vinken. Ik mailde direct de klantenservice dat weekend. Die maandag kreeg ik meteen een heel leuk berichtje terug dat de mooie zonnebril uiteraard nagestuurd zou worden. En dat gebeurde ook! De zonnebril lag een dag later in de brievenbus samen met een vriendelijk handgeschreven kaartje. Kortom: super leuken schoenen en super service dus!
Wat een lieve recensie Nadia-Jane! Superfijn dat je de tijd wilde nemen om zo'n uitgebreide review te schrijven. Dit geeft iedereen een goed beeld van hoe wij te werk gaan! :) Ik wens je heel veel plezier van de schoenen en de zonnebril, heel graag tot de volgende keer! Groetjes, Pien
Sinds mijn dochter kan lopen, loopt ze al op de schoenen van Shoesme, 1 keer een ander merk geprobeerd, maar snel weer terug na het vertrouwde merk Shoesme
Wat leuk, een echte Shoesme fan! We zijn blij dat je toch weer voor ons gekozen hebt Els, veel plezier van de schoenen :) Groetjes, Pien
Mooie schoenen die ook nog eens heel goed zijn voor de voetjes. Blij mee !
Daar zijn wij ook blij mee Maha, fijn dat je zo tevreden bent. Heel graag tot de volgende keer :) Groetjes, Pien
Fijn dat je de schoenen snel in huis had Caroline, hopelijk lopen ze ook lekker! :) Veel plezier ervan. Groetjes, Pien
Ben ook erg goed geholpen welke schoen en welke maat. Fijn dat je makkelijk terug kan sturen. Echt goede en fijne service
Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen Anouk! Mochten we je de volgende keer weer kunnen helpen dan laat het ons gerust weten :) Veel plezier van de schoenen. Groetjes, Pien
Altijd heel blij met de goede, mooie en top schoenen voor groeiende voetjes. Mijn kinderen hebben altijd dit merk schoenen (zegt al genoeg) Service ook snel!
Super om te horen dat jouw kids altijd op Shoesme schoentjes rondlopen Ilona! Heel fijn dat je kiest voor een goede ontwikkeling van de voetjes :) Bedankt voor je review. Groetjes, Pien
Voor mijn beide kinderen shoesme schoenen . Altijd tevreden met deze kwaliteitsschoenen met een perfecte pasvorm.
Superfijn om te horen Yessica! Bedankt voor je review :) Groetjes, Pien
Elke jaar koop ik weer sandalen van shoesme. Kwalitatief goed en de kids kunnen ze zelf aan en uit doen niet geheel onbelangrijk. Het fijne aan deze vind ik de half afgesloten hak en het opstaande randje aan de voorkant. Scheelt veel tenen stoten.
Super Marijke, een 10! Leuk dat jullie ieder jaar weer bij ons kunnen slagen, zo'n randje scheelt inderdaad een hoop blauwe tenen ;) De kids kunnen hun sandalen als het goed is veel gebruiken de komende periode, veel plezier ervan! Groetjes, Pien
Het idee dat de schoenen speciaal aan de behoeften van zijn leeftijd en ontwikkeling voldoen is zo geruststellend. En dan nog die mooie designs maken dat we met trots rondstappen in onze mooie schoenen. We zouden shoesme aan iedere jonge ouder aanraden!
Wat een mooi compliment Hinke, onze dag kan niet meer stuk! Dit is precies waar we het voor doen. Groetjes, Pien
Zij zien er niet alleen mooi uit maar zitten echt als gegoten! Zacht soepel leer, nergens scherpe randjes. En een fijn, goed voetbed. Mijn dochtertje heeft een doorgezakt voetje en loopt ook nog eens binnen met haar voetje. Goede schoentjes zijn dus heel belangrijk. We hebben meerdere sandaaltjes gepast maar geen van allen vond ze lekker zitten. Tot dit sandaaltje! Thank you Shoesme!
Wat lief Hayke! Superfijn dat je voor jouw dochtertje bij ons bent geslaagd. Heel graag gedaan en hopelijk kan jouw dochter nog veel stappen zetten met Shoesme! :) Groetjes, Pien
Vanaf dat ze loopt draagt mijn kleindochter graag jullie Shoesme schoentjes. Oma koopt die dan ook graag voor haar.
Jouw kleindochter boft met zo'n lieve oma! Superleuk om te horen dat onze schoentjes zo goed bevallen. Dankjewel :) Groetjes, Pien
Mijn dochter loopt er goed op, staat ontzettend leuk bij haar en de kwaliteit is erg goed. Ook fijn dat ze makkelijk zijn met aan en uittrekken.
We worden erg vrolijk van dit soort Reviews Jessica, bedankt! Ik wens jullie veel plezier van de schoentjes en hopelijk tot de volgende keer :) Groetjes, Pien
De sandalen kwamen snel binnen. Goede kwaliteit en mooie sandalen. We hadden er meerdere besteld en de overige kon ik makkelijk retour sturen. De gratis zonnebril was ik vergeten aan de klikken, maar ik kreeg er gauw 1 toegestuurd via de klantenservice!
Wat fijn dat zowel het bestellen als het retourneren van de schoenen als prettig is ervaren Mirjam! Leuk dat je een paar schoenen hebt gekozen :) Die zonnebril kun je als het goed is de komende dagen goed gebruiken, veel plezier ervan! Groetjes, Pien
Goeie service en zeer goeie kwaliteits schoenen. Helemaal blij. Mijn zoon loopt goed op jullie schoenen!
Super om te horen Manon! Als jullie blij zijn dan zijn wij dat ook :) Heel veel plezier van de schoenen. Groetjes, Pien
Goede ervaring met de klantenservice, Mooie kleur sandalen, met zacht groen en goud, Jammer alleen dat het goud snel slijt. Je zou bij kinderschoenen iets meer duurzaamheid verwachten.
Hi Ellen, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met onze klantenservice. Jammer om te horen dat het goud zo snel slijt! Heb je toevallig ook al contact met onze klantenservice opgenomen over het slijten van de sandaal? Als we wat meer informatie hebben kunnen zij je wellicht een passende oplossing bieden. Je mag altijd mailen via [email protected] of een berichtje sturen via social media, wat jij fijn vindt! :) Groetjes, Pien
Zacht aan de voeten van onze dochter, leuke print Goede prijs-kwaliteit
Goed om te horen Suzanne! Fijn dat je dochter onze sandalen lekker vindt zitten, daar doen we ons uiterste best voor. Veel plezier ervan! Groetjes, Pien
Mooie schoenen, prima pasvorm!
Fijn dat je ze mooi vindt Carrie, ik hoop dat ze ook nog lekker zitten! ;) Bedankt voor je review. Groetjes, Pien
Bedankt! Fijn dat er voor jullie altijd wel een mooi paar tussen zit :) Groetjes, Pien
Voor de eerste loopschoenen voor mijn kind heb ik schoenen bij Shoesme gekocht omdat de schoenen van hele goede kwaliteit zijn. Er is gedacht aan wat het kind nodig heeft en gebruikt hiervoor goede, lichte en stevige materialen. De printjes die ze hebben zijn ook erg leuk! Ik blijf er wel bij dat de prijs wat aan de hoge kant is voor 2 kleine schoentjes, maar voor de eerste keer heb ik dat er wel voor over. Ik zie dat mijn kind zelfverzekerd door de tuin loopt en dat vind ik fijn om te zien. Tevens is ze gek op de schoenen, ze wil ze steeds aan doen!
Wat een toffe, uitgebreide recensie Annette, super bedankt daarvoor! :) Wat goed om te horen dat zowel jij als jouw kind tevreden zijn over onze schoenen. Onze schoenen zijn inderdaad wat prijziger dan andere merken, maar dit komt doordat we alleen voor de beste kwaliteit kiezen. Alle kids leren gegarandeerd goed lopen op Shoesme! Groetjes, Pien
Prijs/kwaliteit is goed. Voor kindervoetjes is een goede schoen belangrijk. Shoesme heeft een heel uitgebreide collectie
Bedankt Lilian! Onze collectie is inderdaad erg uitgebreid, voor ieder wat wils :) Goed om te horen dat ook jullie bij ons hebben kunnen slagen. Groetjes, Pien
Het is een geweldig merk! Denken echt aan alles! De pasvorm, het uiterlijk. Raad het iedereen aan..
Wat een super lieve reactie Lotte! We zijn heel blij om te horen dat onze schoenen zo goed bevallen, top :) Groetjes, Pien
Onze zoon heeft lastige voeten en loopt gemakkelijk blaren. Jullie schoenen zijn van goede kwaliteit en zien er leuk uit! Onze zoon heeft zo het minste last van zijn voeten.
Ach wat sneu! Uiteraard moeten schoenen geen last zijn voor je voeten. Goed om te horen dat onze schoenen als prettig worden ervaren door jouw zoon :) Hopelijk kan hij nog lang bij ons terecht! Groetjes, Pien
Pakketje was waarschijnlijk door een sorteerfout niet thuis geleverd. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice ben ik door Shoesme vriendelijk geholpen, er is excuus gemaakt en er is direct een nieuw paar sneakers opgestuurd.
Vervelend dat je pakketje niet aan was gekomen Suzanne! Daarentegen wel erg fijn om te horen dat je onze klantenservice als positief hebt ervaren, daar doen we erg ons best voor. Veel plezier van de nieuwe sneakers! Groetjes, Pien
Shoesme heeft producten van topkwaliteit. Belangrijk vanaf het begin af aan goede schoenen te hebben voor de kinderen.
Dat is zeker belangrijk, heel tof dat je voor Shoesme kiest! Bedankt voor je beoordeling en graag tot de volgende keer :) Groetjes, Pien
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg