Stevige, good-looking schoes

Shoesme schoenen zijn een aanrader voor ouders van kinderen die degelijke schoenen willen die er ook nog eens goed uitzien. Onze kinderen kiezen steevast die van Shoesme. Wij zijn alvast super blij met de kwaliteit van de stootpunten! Kortweg topschoenen.

Prachtig!

Prachtige collecties: schoentjes, slippers en sandaaltjes met uniek design, maar ook met zorg voor draagcomfort. Kids en ik zijn fan!

Shoesme geweldige schoenen

Mijn dochtertje is er gek op. Ze zitten lekker zodra ze binnen kwamen wou ze de sandalen niet meer uit doen.

Snel besteld en super schoentjes

Mijn dochter van 2 rent zo op deze schoenen weg. Perfecte kwaliteit en soepel.

Nice shoes

Nice shoes and also looks comfy. In our case we need one size bigger then what I thought based on another brand. And also, I expected it to be a bit softer.

Heel tevreden

Ben heel goed geholpen, zijn heel tevreden.

Na een hoop gedoe met DHL ben ik perfect geholpen door shoesme!

Uitmuntend!

Al meerdere malen schoenen besteld bij shoesme voor mijn dochter. Schoenen zijn kwalitatief erg goed, stevig, waar voor je geld en zien er leuk uit! Voor 22 uur besteld en de volgende dag in huis echt super!

Fleurige en stevige schoenen. Makkelijk zelf aan te trekken.

schoenen blijven mooi

Mijn zoontje van 6 weet schoenen binnen 1 maand te verslijten. Bij schoenen hebben jullie modellen met rubberen neuzen en deze blijven netjes bij onze drukte maker, heel fijn is dat

Perfecte pasvorm en ruime keuze

Wij kopen altijd sandalen bij Shoesme. Mijn dochter heeft smalle voetjes en de pasvorm bij Shoesme is perfect voor haar! Daarnaast zien ze er ook nog eens heel leuk uit, genoeg keuze!

Super kwaliteit en pasvorm

De schoenen geven ons kind de juiste steun met zijn eerste stapjes. De schoenen zijn ons aangeraden door de fysiotherapeut ivm de steun die ze geven aan de voetjes.

Snelle levering goede kwaliteit

Mooie schoenen zoals afgebeeld

Altijd mooie, fijne en stevige schoenen

Onze dochter heeft de schoenen van shoesme altijd graag aan. Fijne flexibele zolen en stevige schoenen.

Super tevreden!

Mijn zoontje is heel blij met de schoenen. Het is al de tweede paar wat ik heb besteld. Hij loopt soepel door die flexibile zool. En voor een activ jongentje zijn goede schoenen belangrijk!

Hippe kwaliteitschoenen

Al vanaf het moment dat onze dochter kan lopen, kopen wij Shoesme schoenen. Leuke, hippe design schoenen en goed van kwaliteit. Goede ondersteuning van hiel en voetbed.

Super leuke schoenen voor mijn kleine meid

Leuke schoenen, zitten geweldig

Geweldige schoentjes

Ik koop vaak voor mijn kleinkind schoenen hier omdat deze van goed kwaliteit zijn en de maar altijd klopt.

Goede kwaliteit schoenen

Goede kwaliteit, goed materiaal en enorm veel keus.

Prachtige hippe sandalen voor onze kleine held!

2e paar Shoesme. Hippe, mooie kwalitatieve schoentjes en sandalen. Echt verfrissend!

heb 3 schoenen bestelt en er maar 2 gekregen

We hebben 3 paar schoenen bestelt. Maar we hebben er maar 2 geleverd gekregen. We hebben ook geen verder info gekregen wanneer de ander schoen komen en of ze nog wel komen

Snelle service voor hoge kwaliteit schoenen

De schoenen worden altijd snel geleverd en het maat advies (voeten meten en bijbehorende maat aflezen) op de site is al 2 jaar kloppend voor allebei mijn kinderen. Echt ideaal! Niets terug sturen. Online samen kijken welke ze leuk vinden en de volgende dag in huis...

Goede service goede schoenen

Sinds de geboorte van de kids altijd Shoesme omdat het gewoon fantastisch is goed voetbad en leuke prints!

Goed kwaliteit schoenen met een goede fitting

De schoenen blijven ontzettend mooi, zijn afgewerkt aan alle kanten en de maat is precies goed.0

Fijne kwaliteit schoenen

Fijne kwaliteit schoenen, altijd een goede pasvorm. Leuke modellen en kleuren. Snelle bezorgservice.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg