Kwalitatief goede schoenen

Wij zijn fan van shoesme schoenen voor onze vier kids. Schoenen die goed blijven ondanks veel dragen. Schoenen die heel flexibel zijn voor de eerste stapjes en stevig en soepel tegelijk zijn voor de oudere kinderen. Het kost wel aardig wat, vooral als je meer kids hebt, maar er zitten regelmatig mooie aanbiedingen tussen. Verzending en retouren worden vlot afgehandeld.

Snel goede leuke schoentjes

Snel goede leuke schoentjes in huis

Prachtige schoenen in mooie kwaliteit

Snelle levering, en de schoenen zijn erg mooi en lijken van top kwaliteit.

Mijn dochter heeft smalle voeten. Deze sandalen sluiten perfect aan.

Kwaliteit, snel geleverd

Kwaliteit mooie trendy kinderschoentjes, Snel geleverd.

Mooie goede schoenen voor mijn kinderen

Hele goede kwaliteit schoenen. Mijn kinderen lopen er goed en graag op.

Goede en mooie schoenen

Overzichtelijk, makkelijk en groot aanbod

Top! Voor herhaling vatbaar!!

Mooie en goede schoenen

Er zit altijd wel iets tussen wat ik én de kinderen mooi vinden.

Super mooie meisjessandalen

Elke keer weer aangenaam verrast door de collectie van Shoesme. Dit keer prachtige sandalen gekocht voor onze dochters. Goede kwaliteit en nog eens super hip!

Zeer fijne, mooie en stevige schoen

Op aanraden van fysio voor mijn 2 jarige dochter toendertijd maatje 17 van shoesme gekocht. Inmiddels al 7 jaar en nooit een ander merk gehad. Zeer tevreden. Schoenen zijn stevig. Schoen is ook wat smaller dan meeste schoenen, waardoor deze als gegoten zitten. Schoenzooltje is uitneembaar, ideaal! En wat ook zeer fijn is, er is van dezelfde lijn een verschillende schoen te krijgen, lees; laarsjes, schoenen met veter of klittenband enz. Ik ben in ieder geval zeer tevreden en kan deze schoentjes echt aanraden!

Mooie schoenen met goede pasvorm!

Voor ieder wat wils. Mooie, stoere schoenen voor de Kids. Zitten heerlijk en gaan het hele seizoen mee. Altijd tevreden met schoenen van Shoesme :)

Supermooie schoenen en goede service

De eerste schoentjes voor mijn dochtertje zijn een hit. Het bloemetje op de klittenbandsluiting vindt ze erg mooi. We zijn erg blij met de schoenen!

Superleuk

Echt super superleuke sandaaltjes besteld. En ze zitten als gegoten bij m’n (bijna) 2 jarige kleindochter

Snelle levering en via de mails word je perfect op de hoogte gehouden.

Leuke schoen

Mooie prijs voor leuke schoen

eindelijk een sandaal die goed past!

Mijn dochter heeft zeer smalle voeten. Ik vind het belangrijk dat schoenen goed aan voetje zitten en dus goed ondersteunen. Lekker flexiebel en niet zo stijf Veel sandalen zijn te wijd en geven nauwelijks steun. De shoesme sandaal doet dit wel! Daarnaast zien zij er ook nog eens leuk uit wat ook niet onbelangrijk is! Wij zijn er blij mee

Best for my little one

I really like that the shoes for little ones are specificly developed for their tiny foot and their first steps. I feel safe choosing from Shoesme because the materials are also best quality. The delivery is also very quick. I've already recommended Shoesme to my friends.

Snelle levering, goede schoentjes

Net als bij onze oudste zoon heeft de jongste ook weer een paar shoesme als eerste stapschoentjes gekregen. Snelle levering, kwalitatief hoogwaardige schoenen en hij loopt er goed op.

Geweldige kinderschoenen

Shoesme heeft echt de beste kinderschoenen. Goed voor de ontwikkeling van de voetjes. Ontzetten blij mee. Wij zijn al 2 jaar trouwe klant van shoesme

Goede schoenen

leuke fijne schoenen. Snelle levering

Hele goede, leuke schoenen

Shoesme heeft altijd een leuk aanbod. Pasvorm is goed. Altijd online besteld en gaat prima met de online hulp en het kaartje wat bij de schoenen meegeleverd wordt.

Goede kwaliteit schoenen!

Mooie schoenen met een juiste beschrijving en een snelle verzending, top!

Fijne webshop. Snel geleverd.

What you see is what you get. Aanrader!

Stoere schoenen, altijd kwaliteit

Dit is al het 9e paar schoenen dat ik bij Shoesme heb besteld. Heel fijn om altijd te weten dat de maar juist is (ik gebruik de Shoesme voetenmeter) en dat de voetjes van mijn zoon in stevige schoenen steken! Hij is ondertussen 5 en rent elke dag rond op zijn mooie nieuwe schoenen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg