Mooie schoenen.

De rubberen neus is zo fijn. Zo kunnen ze heerlijk spelen. Fijne kinderschoenen

Mooie goede schoentjes om mee te leren lopen

Ze hebben gewoon goede schoentjes. Onze kleine moet nog leren lopen dus schoenen met dunne flexibele zolen zijn dan heel belangrijk.

Mooie stevige schoentjes met goede flexibele zool

Stevige schoen, goede pasvorm en snelle bezorging

Heel blij met deze leuke, stevige schoenen die makkelijk aan gaan en overal bij passen. Snelle bezorging ook!

Kwaliteitsschoentjes

Schoentjes met goede ondersteuning voor de nog groeiende kindervoetjes zijn heel belangrijk. Uiteraard hangt er een hoger prijskaartje aan vast dan de mindere kwaliteit. Steeds snelle levering en af en goe leuke aanbiedingen.

Hippe schoenen met een goede pasvorm voor de kleinste voetjes!

Voor mijn zoontje van 16 maanden heb ik ondertussen drie paar schoentjes besteld van shoesme, super tevreden mee! Verschillende hippe schoentjes van goede kwaliteit, mooi afgewerkt, goede pasvorm en voor elk wat wils!

Top schoenen

Hele fijne flexibele schoentjes voor de eerste stapjes! Goed stevig en stabiel.

Fijn, meisjesschoenen die tegen stootje kunnen

Fijn de grotere rubberen rand, fijn op kinderschoenen en zeldzaam by meisjes schoenen. (Go bananas)

Snelle levering , goed verpakt . Schoenen passen perfect. Goede maat uitleg

Gedragen en kapotte schoenen ontvangen

Zoals de zin al zegt gedragen en kapotte schoentjes voor mijn dochter ontvangen. De schoen had een print en van beide schoenen waren de neuzen beschadigd. Blijkbaar worden retour zendingen niet goed gecontroleerd en is een volgende klant hier de dupe van. Keurige afhandeling van de klantenservice, snelle reactie en vriendelijk mailcontact.

Fijne sandalen voor m’n dochter, binnen een dag bezorgd! Net als vorig jaar, TOP!

Snelle service, uitstekende kwaliteit schoenen

Leuk!

Leuke vlotte en stoere schoenen, ook al zijn ze zilver glitter achtig! Ze lopen heerlijk zegt m'n dochter. En goed schoon te houden.

Mooie schoenen en snel geleverd

Zondag besteld, dinsdag ontvangen. Schoenen zien er uit zoals online en goede kwaliteit en pasvorm.

Snel en goed!

Mooie schoenen met korting! Snelle levering.

Top kwaliteit

Zowel de schoenen als de tassen zijn altijd stevig gemaakt en kunnen tegen een stootje.

Hippe hoog kwalitatieve schoenen

Wil ik schoenen die een goede pasvorm hebben en waarbij ze de juiste ondersteuning bieden en hip dan kies ik Shoesme.

Prachtige schoenen met goede pasvorm

Ik vind het fijn dat de binnenkant leer is, zodat het mooi om de voeten aansluit. De maat klopt met meting van de voet. Daarnaast een van de weinige merken met schoenen voor buiten lopen in maat 18.

Fijne schoentjes van goede kwaliteit!

Mijn peuter is net begonnen met zijn eerste stapjes en deze schoenen zijn hartstikke fijn voor hem. Hij krijgt geen zweetvoetjes en hij leert beter lopen dan met sneakertjes met een andere zool die toch minder flexibel zijn. Ben enorm blij met de aanschaf!

Leuke schoenen die goed zitten en makkelijk aan gaan

Leuke collectie schoenen die goed zitten en makkelijk aan te trekken zijn.

Een heel leuke ontdekking!

Leuke, kwaliteitsvolle kinderschoenen voor een realistische prijs en op een voortreffelijke manier aan huis geleverd. Dankjewel!

goede schoenen snelle levering

Top! altijd shoesme schoenen voor mij meiden gekocht, zitten perfect, goed voetbed. Snelle levering in 1 woord top!

Kwalitatieve topschoen en nagedacht over kinderen en veters ;)

In een woord TOP!

Goede stevige schoenen!

Na een lange zoek toch voor onze zoon voor goede schoenen, bij dit merk uitgekomen. We hebben eindelijk fijne schoenen voor hem gevonden! Schoenen zijn mooi stevig en breed voor zijn voetjes. En een snelle levering ook. We zijn super tevreden!

Echt een super merk. Leuke schoenen met een goede pasvorm. Ideaal voor mijn zoontje die pas leert lopen. En ook niet onbelangrijk ze zijn al te krijgen voor een leuke prijs.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg